ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Old_death » 16 авг 2016 17:54

maxi1914 написа:
Old_death написа:
maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .

Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?

Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?

Последно Ганчев измамник ли е или лъже ?

Ами според мен лъже според вас незнам за това питам . Нито съм законодателен орган нито го твърдя като факт .

В цял свят наричат човек , който лъже измамник . Явно това не се отнася за теб .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:55

maxi1914 написа:
pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс? :lol:

Пишеш откровени глупсти и ставаш за смях. Вземи се стегни малко!

Ти въобще имаш ли си хал-хабер как и защо беше създадена тази тазгодишна Висша лига бе, наглец и лъжец?

Леко с епитетчетата и нервичките, я сега да видим какво казва ваш кадър с какъв лиценз ще играе ЦСКА-София. Ама хубаво да се прочете. Литекс кандидатства и си получи професионален лиценз още пролетта, нищо, че бе изваден от групата.
http://www.sportal.bg/news.php?news=607395
Та кой беше наглец и лъжец, а?
Малко достойнство и чест ще има ли?

Ти какво му говориш, то какво ти пее... :lol:
А бе ей, за новата Висша лига старите лицензи не важаха. На кой език да ти го напиша та да схванеш? След изваждането Литекс трябваше да започне от Б група, не от А... И накрая, НО НАЙ-ВАЖНОТО, ЛИЦЕНЗ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВА!
Що за човек си ти бе, врабеца на прозореца схвана за какво иде реч, ти не можеш!

А картоните важаха нали ае не се прави на ударен ?

Ти па си още по-зле... :lol:
Картоните са персонални бе, милиционер, дори да смениш клуба, пак важат. Мале, мале, няма ли да влезе в тоя форум читав левскар? Ама те читавите си седят у техния и си нищят проблемите, не обикалят като цветарки да избиват комплекси...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2016 17:56

pampi написа:А бе ей, за новата Висша лига старите лицензи не важаха. На кой език да ти го напиша та да схванеш? След изваждането Литекс трябваше да започне от Б група, не от А... И накрая, НО НАЙ-ВАЖНОТО, ЛИЦЕНЗ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВА!
Що за човек си ти бе, врабеца на прозореца схвана за какво иде реч, ти не можеш!

Така ли? Кое не е важало? Вече и съотборниците тука ти се смеят. Левски да не би да е кандидатствал наново за лиценз в ППЛ? Или Черно море? Би ли ми посочил линк кога и как е станало това, че съм любопитен! Лиценз не се наследява, разбира се, Инджов прекрасно е пояснил какво става и кой с какъв лиценз играе, няма за какво да му опонирам.
Истината е, че ти не си информиран как стоят нещата и затова се осра обилно и стана за смях с това твърдение за лиценза. Колкото до лъжеца и наглеца, оставям ги без коментар...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:58

Old_death написа:
maxi1914 написа:
Old_death написа:
maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .

Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?

Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?

Последно Ганчев измамник ли е или лъже ?

Ами според мен лъже според вас незнам за това питам . Нито съм законодателен орган нито го твърдя като факт .

В цял свят наричат човек , който лъже измамник . Явно това не се отнася за теб .

Астор е лъжец това правили го измамник ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2016 17:59

sin4ec написа:
pampi написа:Е призна ли си , че си милиционерче-спартаклийче? Е това е достоен фен на ПФК Левски 1914, останалите мънкат, че нямали нищо общо с МВР. :lol:

Това, че някой си преди години е решил да обединява Левски и Спартак няма нищо общо с фалирането на ЦСКА и представянето на етрополско-ловешкия буламач като заместител на ЦСКА...ако някой си го харесва-негов проблем, но за статистиката и всички останали това си е Осъм.

Е то и тука имаме ''някой си'' който си решил да източи умишлено ПФК ЦСКА за негова облага... :lol: И ся вие можете да правите изключения,а тука хорицата не могат да правят така ли? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 18:00

sin4ec написа:
pampi написа:А бе ей, за новата Висша лига старите лицензи не важаха. На кой език да ти го напиша та да схванеш? След изваждането Литекс трябваше да започне от Б група, не от А... И накрая, НО НАЙ-ВАЖНОТО, ЛИЦЕНЗ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВА!

Така ли? Кое не е важало? Вече и съотборниците тука ти се смеят. Левски да не би да е кандидатствал наново за лиценз в ППЛ? Или Черно море? Би ли ми посочил линк кога и как е станало това, че съм любопитен! Лиценз не се наследява, разбира се, Инджов прекрасно е пояснил какво става и кой с какъв лиценз играе, няма за какво да му опонирам.
Истината е, че ти не си информиран как стоят нещата и затова се осра обилно и стана за смях с това твърдение за лиценза. Колкото до лъжеца и наглеца, оставям ги без коментар...

Разбира се , че всички подадоха документи до лицензионната комисия ,както всяка година и лицензите им се издадоха НАНОВО , ама то отде акъл де ....... , ама давай продължавай да дълбаеш дъното , кой става за смях се вижда :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 18:02

baraba написа:
sin4ec написа:

Разбира се , че всички подадоха документи до лицензионната комисия ,както всяка година и лицензите им се издадоха НАНОВО , ама то отде акъл де ....... , ама давай продължавай да дълбаеш дъното , кой става за смях се вижда :mrgreen:

Да уточним под всички имаш впредвид и Литекс нали ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 18:04

sin4ec написа:

За новата Висша лига кандидатстваха клубове, които не са в старата А група на финала на шампионат 15-16. Левски беше ли в А група , има ли го в официалното класиране? А Литекс беше ли бе, има ли го в класирането?
Кога Литекс е кандидатствал за новата Висша лига и е получил лиценз?
Не ти си уникален ! Не си информиран, не знаеш елементарни неща, но най-нагло лъжеш и мажеш!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 18:05

baraba написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:
Yan_Bibiyan написа:Две неща, Макси:
1. Задай някакви конкретни срокове, в които това да не стане (или стане според точката от въпроса ти, за която се отнася). Така звучиш все едно ако не стане до два дни, вече ще е нужно да вземем решение. Кажи ако тези неща не станат например до началото на следващия сезон и тогава ще си играя да ти отговоря. Сега въпросът е непълен.
2. Ела, когато колегите ти от Левски не са тук - те изнервят обстановката, мненията се оплитат и го отнасят дори невинните, така че не е най-подходящия момент за какъвто и да било разговор! Ако ги няма и се въздържаш от евтини синьо-оздравителни провокации, ще получиш нормален отговор. Иначе ще е същото - каквото даваш, такова ще получаваш ти и останалите в темата. :)

За дълговете да кажем за след 5 години . Останалото зависи от УЕФА как да ти дам срок след като виждаш темповете за 1 картотека . Да кажем за следващтото ви участие в европа да си гостувате на стадиона с емблемата и коеф.

Човек , нали се сещаш , че всички въпроси от тип "АКО" , са неадекватни , на какъв език да ви се каже (вече два месеца го повтарям лично ) , че процеса НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОЩЕ , иска се технологично време , трябва първо да се случи едно , за да се пристъпи към второ , не може едно за краката , а друго за главата :idea: Това , какво може да се случи всеки има право да си предполага , но сам за себе си , не да го представя , като някаква фактология ;)

Ами за това има АКО . Кога написах сега , вднага , на момента ? Питам как ще реагирате ако ГГ ви излъже ? Малко ли ти е да почне да изплаща дълговете след 5 години да речем или 10 ?

Ами предполагам , че ще реагираме също , както реагирахме срещу Пернишките Боклуци , когато разбрахме , че ни лъжат !!! Само че от както Ганчев се е появил , се направиха много неща в положителна посока , стадиона , базата в Панчерево ( терените вече са затревени) финансова стабилност и почваме да мислим само за футбол , а не за юридически казуси , кой щял да ни осъди или ще се платят ли заплатите на време , лиценз ще се вземе ли и всякакви подобни дивотии , втръснали ни до гуша последните 7-8 години , разликата не е просто голяма , разликата е ОГРОМНА и ОЧЕВАДНА , за това и Ганчев в момента се ползва с огромното доверие на феновете на ЦСКА , ако си промени начина на ръководене , съответно и ще се промени отношението към него !!! Та , въпроса ми се струва леко излишен .

Разликата е ОЧЕИЗВАДНА и това ги дразни,подуянските другари от ДС,пак им се разкапаха плановете да ни затрият,за това и този рев на умрело,не за друго :idea: !Чак говорят и за чест и достойнство-до къде я докарахме,леле майчице :o :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 18:06

А за картоните , Макси , да важат картоните и това е по решение на същото това БФС , което единствено има право да решава , можеха да ги отменят ако поискат , заради новия формат на първенството , но не ги отмениха - факт !!!
Новата ППЛ не е ФАЛШИВА , защото е създадена от единствения законен орган имащ правото да прави промени във формата (отделно това е и сългасувано с УЕФА) Също така не е създадена специално заради Ганчев и ЦСКА , по същата логика можеш да твърдиш , че е създадена специално и за Верея , Локо Го , Нефтохимик .... който си избереш ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”