ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Yan_Bibiyan » 16 авг 2016 17:16

maxi1914 написа:Нали беше на ГГ и ако реши ще го премести в Сф. Другата година ако го върне в Ловеч пак ли ще си толкова нагъл . В момента сте само пешка .

Аз ли съм нагъл? Ти идваш да разправяш на фенове на отбор на кого са фенове и да им се правиш на проповедник в техния форум, а аз съм нагъл? Защо не предложите на модераторите на подфорума ви да си починат един ден и да видите колко ви обичат вас - не само ние, а феновете на всички отбори в България? Сетих се - на вас силата ви е да нападате другите, ама в защита сте Везалов/Иво Главата. :Д

Пешка сте вие - ползват ви, за да опитват да отказват цесекарите от бъдещето им. За щастие не сме глупаци и ви разкрихме отдавна! И ако искаш наглост, продължи да ни занимаваш със ситуации, които няма да се случат, защото това ви остана - да сънувате как Ганчев се връща в Ловеч. Да не ви върнат вас в... Карлово, както разправя Дърпатов? Току-виж Феята на зъбките (така му викахте, нали) познае поне веднъж и то точно за вас!
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 авг 2016 17:17

sin4ec написа: Напротив. Просто отговарям на наглото твърдение отгоре, че "но това зависи само от феновете на ЦСКА, Щом те твърдят, че ЦСКА го има, значи го има". Откъде-накъде вие ще определяте дали го има нещо, което е фалирало и прекратило съществуването си??
Всички фенове на други отбори в БГ и голяма част от феновете на мъртвото ЦСКА ви обявяват за самозванци! Това е положението!

Ми какъв е проблема?Ако ние кажем,че това е ЦСКА за нас,значи е така!Не е нужно вие да го приемате!До преди няколко месеца бяхме комунистически отбор създаден с указ!И кво?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:17

sin4ec написа:
pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:Фенове цесекари се обединяват, Стоичков, Ганчев и др и правят нов клуб, които ПОЛУЧАВА ЗАКОНЕН ЛИЗЕНЗ ПО ПРАВИЛАТА ЗА НОВАТА ВИСША ЛИГА под името ЦСКА-София. Голямата част от привържениците на ЦДНА до ПФК ЦСКА го приемат за свой клуб и наследник на предните клубове. Това е достатъчно, твоето и останалите милиционерски мнения са ни в причом . Понял? ЦСКА е жив!

Лицензът е на Литекс. Нов клуб почва от А окръжна. Вашето не е нов клуб, а преименуван Литекс, изкупен от преименуван Чавдар. Просто и ясно. Вашият клуб е точно толкова автентичен, колкото и ЦСКА 1948. Вие може сами да си се определяте за наследници на Чингиз хан и Махатма Ганди, но това нас много малко ни вълнува.

Честно и почтенно ти казвам, много си неинформиран, За 100-тен път се пише в тоя форум- ЛИЦЕНЗ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА, ПРЕОТСТЪПВА И НАСЛЕДЯВА, лъжецо! Да ти си откровен лъжец, защото мисля, че не си толкова тъп... 8-)

Ами естествено! Лицензът нито е преотстъпен, нито наследен, нито продаден-той си е на Литекс. Кой казва, че е правено нещо с лиценза? Никъде няма лъжа, освен в жалките ви опити да представите Литекс( Етрополе) за някакво подобие на ЦСКА.

Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс? :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:19

BRF написа:
maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .

Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?

Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:22

maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .

Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?

Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?

А ти вярваш ли, че вашето ПФК ще избегне фалита? Що мислиш Баждеков пикаеше газ и пишеше доноси до сульо и пульо?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 авг 2016 17:23

sin4ec написа: Лицензът е на Литекс. Нов клуб почва от А окръжна. Вашето не е нов клуб, а преименуван Литекс, изкупен от преименуван Чавдар. Просто и ясно. Вашият клуб е точно толкова автентичен, колкото и ЦСКА 1948. Вие може сами да си се определяте за наследници на Чингиз хан и Махатма Ганди, но това нас много малко ни вълнува.

Брато,ма то си е наша работа на кого се имаме за наследници!Не сме като вашите дето:Той ми е идол,искам да приличам на него,ама сега не мога да са сетя за негова мисъл!!!!!!!Сещаш ли се!
И вие за нас сте държавно отборче,с подарени два безплатни стадиона,собственост на най-големите боклуци и мошеници в тая държава,ама едва ли ни обръщате внимание на това!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:24

Yan_Bibiyan написа:
maxi1914 написа:Нали беше на ГГ и ако реши ще го премести в Сф. Другата година ако го върне в Ловеч пак ли ще си толкова нагъл . В момента сте само пешка .

Аз ли съм нагъл? Ти идваш да разправяш на фенове на отбор на кого са фенове и да им се правиш на проповедник в техния форум, а аз съм нагъл? Защо не предложите на модераторите на подфорума ви да си починат един ден и да видите колко ви обичат вас - не само ние, а феновете на всички отбори в България? Сетих се - на вас силата ви е да нападате другите, ама в защита сте Везалов/Иво Главата. :Д

Пешка сте вие - ползват ви, за да опитват да отказват цесекарите от бъдещето им. За щастие не сме глупаци и ви разкрихме отдавна! И ако искаш наглост, продължи да ни занимаваш със ситуации, които няма да се случат, защото това ви остана - да сънувате как Ганчев се връща в Ловеч. Да не ви върнат вас в... Карлово, както разправя Дърпатов? Току-виж Феята на зъбките (така му викахте, нали) познае поне веднъж и то точно за вас!

И кога казах кои на какво е фен бе не ми слагай думи в устата или така ти изнася . Да бе аз съм пешка понеже имам собствено мнение а не съм овца като вас . Миналата година пускате една декларация . Тази година какво стана ? Стана тва дето реши ГГ и вие няма какво да направите дето уж сте решавали . С кое от по долното написано проповядвам определям и т.н.
На погледнем малко в бъдещето на ЦСКА-София . И пак да попитам .
Ако ......
-Ганчев не плати на държавата тези пари
-Не купи емблемата
-Не оправи стадиона
-Левски стане най-титулувания клуб в България
-УЕФА не ви признае
Ще бъдете ли все още зад този проект ?
В събота си говорих с един ЦСКА-р обиколил всички паланки миналата година и този сезон пропусна само в СТЗ . Неговото мнение , че не се ли изпълнят гореспоменатите думи се отказва . Та вие какво ще решите ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2016 17:26

pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:Фенове цесекари се обединяват, Стоичков, Ганчев и др и правят нов клуб, които ПОЛУЧАВА ЗАКОНЕН ЛИЗЕНЗ ПО ПРАВИЛАТА ЗА НОВАТА ВИСША ЛИГА под името ЦСКА-София. Голямата част от привържениците на ЦДНА до ПФК ЦСКА го приемат за свой клуб и наследник на предните клубове. Това е достатъчно, твоето и останалите милиционерски мнения са ни в причом . Понял? ЦСКА е жив!

Лицензът е на Литекс. Нов клуб почва от А окръжна. Вашето не е нов клуб, а преименуван Литекс, изкупен от преименуван Чавдар. Просто и ясно. Вашият клуб е точно толкова автентичен, колкото и ЦСКА 1948. Вие може сами да си се определяте за наследници на Чингиз хан и Махатма Ганди, но това нас много малко ни вълнува.

Честно и почтенно ти казвам, много си неинформиран, За 100-тен път се пише в тоя форум- ЛИЦЕНЗ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА, ПРЕОТСТЪПВА И НАСЛЕДЯВА, лъжецо! Да ти си откровен лъжец, защото мисля, че не си толкова тъп... 8-)

Ами естествено! Лицензът нито е преотстъпен, нито наследен, нито продаден-той си е на Литекс. Кой казва, че е правено нещо с лиценза? Никъде няма лъжа, освен в жалките ви опити да представите Литекс( Етрополе) за някакво подобие на ЦСКА.

Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс? :lol:

http://www.sportal.bg/news.php?news=607395 ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 авг 2016 17:26

maxi1914 написа:
BRF написа:

И аз ти задавам въпрос!Къде е провокативното!?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 17:26

Tommi написа:
pampi написа:
sin4ec написа:

Това за лиценза е вярно. Затова вие сте преименуван Литекс и играете с лиценза на Литекс. :) Синчецът да не би да е написал нещо друго?

Когато успеете да докажете , дали бяхте Левски през периода от 25.08.1949 до 20.09.1949 г. или през периода от 25.06.1985 до 15.07.1985 ако изобщо тогава е съществувал някакъв футболен клуб , тогава можете да ми говорите за история , правоприемственост и подобие ;) А , накрая , но не последно по важност , набийте си го в главите , че идентичността на ЦСКА се определя от феновете на ЦСКА и от никой друг :idea: Никой на този свят не може да ми казва на мен , аз на кого съм фен !!! Точка по въпроса !!!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”