soilwork написа:1982 написа:
Ловчанлийче, ами eMs 1, Laine Staley, шивача, RedSkin, Маги Стралска, vasconti и т.н., нещо доста хора си пропуснал, царе сте на лъжите и демагогията. Много повече сме от 7-8 човека.
А от вашите 50, половината са регистрирани в последните месеци ...... много интересен детайл ....
[center]
Нали се броихме преди 2-3 месеца....13 човека( в бройката влиза и Кашчей )!! От тази групичка 3-4 вече се присъединиха към ФК 1948 !!! Аз за напускащи фенове на ЦСКА от Армията не съм видял и прочел тук във форума
Ти манипулаторче такова....с полуистини и вадене на думи от контекста няма да прокопсаш
[/center]
Не знам какво си броил, ама сме доста над 13 човека ..... без Кашчей, той не е цесекар, никога не е и бил.
сеВер, russia, шивача, аз, eMs 1, vasconti, River Plate, Laine Staley, RedSkin, Sith/Calrizian (новият му профил, предния явно го баннаха

), redthunderstorm ...... само на прима виста ти ги изредих 11, ако се замисля, ще ти ги докарам към 20, преди няколко месеца нали ги смятах и аз, не знам пак по какъв повод се броихме.