ivan56 написа:Ходих Валка, и по В и Б групи ходих.Обаче, никой не си е докарал отбора с играчи и ръководители и да каже това е Черноморец, никой заради нас не направи нова лига, да играем в нея.Никога аз лично съм нямал претенции, че това е същият отбор от времето на Дражев и преди него.Докато голяма част от вашите фенове, се опитват да ни убедят точно в това.И имат наглоста да казават, че видиш ли ти имало си и Ловеч имало си и Етрополе.Е има си, както има и ЦСКА 1948.
Всеки сам си избира, но не могат да се сърдят на ебавките за Ловеч-Микре и тн.До скоро се бъзикаха, с Локо пд и Ботев пд.
Ми аз ходих във В Ванка!Факт е ,че Дражевия Черноморец си стоеше,когато направихте нов и му взеха стадиона!Никой не ви е пречел на вас да си ходите на мачове,даже и на стадион Нефтохимик!Викахте си Черноморец,пеехте си песните и така!Ебавки винаги ще има,просто се сменя тематиката!
А дали това е ЦСКА,го решава всеки за себе си!Вие феновете на другите отбори също имате право да решавате!Просто се замисли хубаво ли ти беше когато феновете на Нафтата ти викаха ФК Урод,такива ли се чувствахте и какво е тяхното положение в момента!?!