Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

go6o ku4ev
Контакти:

Re: НЯМА ПО КУПЕН МАЧ......

Мнениеот go6o ku4ev » 17 апр 2009 20:24

левски шампион

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 апр 2009 20:25

slavistite написа:
brossy написа:
slavistite написа:ЧЕСТИТО ДА ВИ Е И ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ЗА КУПЕНИ МАЧОВЕ ДА НЕ ЧУВАМ

Неви ли е срам да говорите!След толкова уредени мачове и съдий.Нещастници!Вие сте болни мозъци,трябваше да ви затрият от футбола.Идва и ваш ред.

ИМЕННО ЗАТОВА КАЗВАМ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ СЛЕД ТОЗИ МАЧ , А ПОЗНАЙ КАК ЩЕ СВЪРШИ МАЧА ЗА КУПАТА , ЖАЛКИ СТЕ :)

А спецо я си представи,че Литекс отпадне на 1/2 финал от отбор извън Левски или пък отпадне на 1/2 финал от Левски.Пък Левски бие точно Литекс на финала.Ти си жалък замисли се .Нестига,че си от тримата фенове на Славия(от които уважавам само slavia_forever) пък ис таваш смешен вече :D
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Re: Кокала: Никой, освен Левски, не може да бие в Ловеч

Мнениеот Казуса » 17 апр 2009 20:26

BlueS написа:Това е така, Само Левски и дано мъри успее да думне чорбата в ловеч в което не се съмнявам, и 2та отбора са с класи над цеца. ЛЕВСКИ ШАМПИОН 8-)

Ами "Славия"? Тя "никой ли е? Изображение Изображение Изображение
Кокала яко се е нашмъркал със "синята идеология" и сега сигурно си вярва, че е надминал Великия учител Мъри. Не мога повече!Изображение Изображение Изображение
Цирк "Глобус" пак разпъва шапитото, след като мача с "Локомотив" ги накара набързо да си сгънат брезентите.
Ама то глупостта си ходи по хората! Изображение Изображение Изображение
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 17 апр 2009 20:26

До колкото си спомням Цска ги би миналия сезон и двата мача,а и ли не помните 16-те точки :lol: :lol: :lol: Боли а???Кокала и Бай Ганьо доживот в Кенефски
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 апр 2009 20:26

Не може да се каже,че Литекс не играха хубав футбол-бърз и комбинативен.На мен не ми хареса факта,че Левски се дръпнаха и цяло второ полувреме почти не минаха центъра,но все пак противникът ни принуди.Ако трябва да бъда честен,реално мачът трябваше да свърши Х,но съм доволен от победата срещу здравия отбор на Литекс.Дано оранжевите ударят Цска и да отворят вратата на Левски към титлата!Браво на Литекс! :)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 апр 2009 20:27

koi4i написа:
POPCORN написа:Все ми едно да правят каквото искат.Обаче не като ЦСКА съдята ги подпре малко и после ми пискат все едно са ги изнасилили.И м исе правят, че не коментират мачовете на ЦСКА.А ЦСКа като вкара гол и веднага или не е по правилата или отбора ни ляга!И са ми се правят на невинни!

Ами твойта логика е същата усещаш ли???

ххаха виж сега мене кат оцяло не ми пука левкси кво прави защотото имаме 4 точки.въпроса е утре като ни дадат дузпа не ми хленчите като путки като със славия и чверно море и ми викате, че е уредено първенстовто!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

koi4i

Мнениеот koi4i » 17 апр 2009 20:27

Всъщност той е от 3-та фенове на Славия изобщо.За форевъра подкрепям.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 апр 2009 20:28

Ненене тоя Попкорн е уникално просто парче заклевам се баси ограничение малумник :lol: :lol: :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 17 апр 2009 20:28

POPCORN написа:
koi4i написа:
POPCORN написа:Все ми едно да правят каквото искат.Обаче не като ЦСКА съдята ги подпре малко и после ми пискат все едно са ги изнасилили.И м исе правят, че не коментират мачовете на ЦСКА.А ЦСКа като вкара гол и веднага или не е по правилата или отбора ни ляга!И са ми се правят на невинни!

Ами твойта логика е същата усещаш ли???

ххаха виж сега мене кат оцяло не ми пука левкси кво прави защотото имаме 4 точки.въпроса е утре като ни дадат дузпа не ми хленчите като путки като със славия и чверно море и ми викате, че е уредено първенстовто!

Никой няма да хленчи за вашите смешни свирчици в наказателното!!! Замисли се Нострадамус, имате мач във Варна, имате мач в Ловеч, имате мач и с нас!!! На твое място не бих се правил на Батман!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Мнениеот Казуса » 17 апр 2009 20:28

Добре, че е Мъуриньо, та да може "Левски" да запише победа срещу "голям" отбор последната година Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Върни се в “Архив”