vaskonti написа:Red joker написа:vaskonti написа:Red joker написа:vaskonti написа:И като играе в трета лига, как се озова там - изпадна ли, изхвърлиха ли ги, от по-долна група ли дойде? Освен това, защо младежите им не играят в младежката ШЛ?
Не,материализираха се от друго измерение

Защо не играят в ШЛ

...Не е от моята компетентност,а и не ме интересуват други отбори освен ЦСКА:( Но въпреки всичко смятам,че във В група ,отборите нямат младежки или нещо подобно или в момента Литекс нямат, не знам точно,но все тая.
И ти си седнал да ми говориш кой го интересуват аргументи и кой не... Няма лошо, колкото и да си заравяш главата в пясъка, все нещо остава да стърчи.
Добре де ,какво значение има това ,което ме питаш,по отношение на ЦСКА и младежите на ЦСКА!?А ако наистина не знаеш как са във В група Литекс ще ти обясня-използваха АД-то на Луковит,на които не им се играе във В група и...те така

Нещо си се объркал - не лицензите получават и използват АД-та, а точно обратното.
Има значение за това, че това във В група е нищо повече от Ботев(Луковит), който се премести в съседния град. Това НЕ Е Литекс, без значение, че така се казва.
Ще ти го обясня с твоята "аргументация" - ОТБОРЪТ на Ботев(Луковит) се премести в Ловеч. Разбираш ли - отборът - нали той има значение, а не АД-то?
В огромна грешка си Васко и в момента пишеш неща за които и най-малка представа си нямаш , но пък се изразяваш менторски , като последна инстанция
Това за ФИФА , що не вземете да се уточните , ако има нов номер за ЦСКА , това нов отбор ли е или Литекс и ако е Литекс защо не се използва номера на Литекс
Литекс вече не поддържа в ДЮШ формация 17 и 19 годишни и затова няма отбор с който да се яви в МШЛ , понеже голяма част от тези набори преминаха в ДЮШ на ЦСКА , се опитаха , ако е възможно да играят в МШЛ от името на ЦСКА , не се получи и резултата го знаем , а именно УЕФА официално обяви , че ЦСКА не е Литекс , точка по въпроса , това са фактите , а останалото е свободни интерпретации на лични предположения и чувства

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!