ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 16 авг 2016 00:35

GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Какво правим ако ГГ откупи правата на ЦСКА?

Такъв филм няма, Литекс не може да купи никакви права на ЦСКА. Литекс си е Литекс. Просто със сменено име.

Щом за Фиорентина може значи и за ЦСКА е възможно!Няма да откриваме топлата вода.

При Фиорентина е съвсем различен случай, там няма чужди клубове, прекръстени и преместени във Флоренция ...... създаден е нов клуб, който поема редица пасиви на стария, нещо като при Рейнджърс. И тръгват от долните дивизии.

Никой не е докарал Рома във Флоренция и, абракадабра, Рома става Фиорентина. :mrgreen: :mrgreen:

Всеки клуб може да закупи ТМ на Фиорентина,точно противното на това което твърдиш.Или викаш правата може да ги купи само даден бизнесмен,другите само могат да гледат!? :lol: :geek:

Но не става само със закупуване на марката, трябват си и човеци ... много хиляди човеци! Айде лека от мен.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:36

GOLEADOR написа:Всеки клуб може да закупи ТМ на Фиорентина,точно противното на това което твърдиш.Или викаш правата може да ги купи само даден бизнесмен,другите само могат да гледат!? :lol: :geek:

А защо реши, че там всичко се изчерпва с ТМ ??! И наясно ли си с тамошното законодателство ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 16 авг 2016 00:36

Бекали,аре прочети решението на съда,дето съм го постнал на предишната страница.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:37

Mitata написа:В новоучредения ЦСКА София.

Кога е учреден този нов клуб, би ли ми дал дата на регистрация ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 16 авг 2016 00:38

Макар че с Решение от 14.12.1999 г. Общото събрание на ФК „ЦСКА” е взело решение да бъде прекратено това сдружение с нестопанска цел по ЗЛС и е възложил на неговия органен представител да сключи съответните договори и да извърши всички фактически действия по прехвърлянето на правата от ФК „ЦСКА” на ответника ПФК „ЦСКА” АД, ищцата не доказа, че нейният работодател ФК „ЦСКА” е прехвърлил своето имущество като съвкупност от субективни права и правни задължения на ответника. Следователно, не се установи универсално правоприемство между ФК „ЦСКА” и ПФК „ЦСКА” АД.
Последна промяна от Just1948 на 16 авг 2016 00:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 00:39

1982 написа:
GOLEADOR написа:Всеки клуб може да закупи ТМ на Фиорентина,точно противното на това което твърдиш.Или викаш правата може да ги купи само даден бизнесмен,другите само могат да гледат!? :lol: :geek:

А защо реши, че там всичко се изчерпва с ТМ ??! И наясно ли си с тамошното законодателство ??

Така е възроден клуба.Щом в цивилизования свят това е практика,защо да не се приложи и в България?Метода е законен и честен и не ощетява никой.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:39

Just1948 написа:Бекали,аре прочети решението на съда,дето съм го постнал на предишната страница.

Пич, това за 1999-а съм го коментирал поне 567 пъти, нужно ли е пак, извинявай, ама вдругиден пак ще ме питате същото. :lol: :lol: :lol:

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 16 авг 2016 00:39

Кашчей написа:
AndreshkoGacovBacov написа:
Кашчей написа:...
Вие май сте единственият клуб в света, който е с Божествена същност и като Свети дух може да се вселява в различни ЮЛ, като си остава един и същ :roll:

:lol:

Нещо повече, колега... НИЕ си имаме "Армията"... и "единствени" нямаме претенции към "Айброкс'...

:lol:

Любопитно ми е, дали проф. Мурдаров чете твоите писания, за да се запознае с правилната употреба на кавичките :roll:
И да, аз сбърках с Айброкс, по мои си причини (домързя ме да потърся в гугъл), но едно е да сбъркаш така, съвсем друго е да насаждаш упорито и целенасочено неистина, която дори няма законно оправдание!

:shock:

Е ти се бараш за "футболен фен" - и ти трябва "Гугъл", за да научиш кой отбор играе на "Айброкс" ???...
:shock:

Поне погледна ли в "Гугъл" - КОЙ "генерал" е бил на Шипка ???... Скобелев или Мечков... или Шиваров...
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:41

GOLEADOR написа:
1982 написа:

Така е възроден клуба.Щом в цивилизования свят това е практика,защо да не се приложи и в България?Метода е законен и честен и не ощетява никой.

Ами, въобще не е това цялата процедура. Неслучайно те попитах дали си запознат с италианското законодателство. И там има и зруги процедури.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 16 авг 2016 00:41

1982 написа:
Just1948 написа:Бекали,аре прочети решението на съда,дето съм го постнал на предишната страница.

Пич, това за 1999-а съм го коментирал поне 567 пъти, нужно ли е пак, извинявай, ама вдругиден пак ще ме питате същото. :lol: :lol: :lol:

Тогава не казвай,че ПФК ЦСКА АД е истинското ЦСКА. 8-)

Върни се в “Архив”