vaskonti написа: Аз тях иронизирам, а ти си засегнат защото ти ги цитираш, сам си си виновен!
vaskonti написа:но ако те питам теб, ако играчите не отнесат 3 години, а клубът не бъде изхвърлен във В група, значи "пак" ще сме подпряни, нали така?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа: Аз тях иронизирам, а ти си засегнат защото ти ги цитираш, сам си си виновен!
vaskonti написа:но ако те питам теб, ако играчите не отнесат 3 години, а клубът не бъде изхвърлен във В група, значи "пак" ще сме подпряни, нали така?
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа: Аз тях иронизирам, а ти си засегнат защото ти ги цитираш, сам си си виновен!vaskonti написа:но ако те питам теб, ако играчите не отнесат 3 години, а клубът не бъде изхвърлен във В група, значи "пак" ще сме подпряни, нали така?
msm написа:BLUE CHAMPIONS написа:Vaskonti в голяма грешка си брат...гледам, те доста подигравателно подхождаш към обективните мнения и гъдилкаш егото на нервните ти съмишленици, а?Да ми припомниш кога поисках да ви изхвърлят от елита
или да се налагат нереални наказания
![]()
Това е само в твоите мисли! Не искам нищо повече от спазване на разпоредбите, без хитринки,увъртания и ослушвания. Това е!
Ами направи митинг пред БФС-то бре. Ние ли сме комисията , която ще дава решение, че апелираш тук за спазване на разпоредбите?
[/quote]vaskonti написа: Аз тях иронизирам, а ти си засегнат защото ти ги цитираш, сам си си виновен!
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:но ако те питам теб, ако играчите не отнесат 3 години, а клубът не бъде изхвърлен във В група, значи "пак" ще сме подпряни, нали така?
Така чете ли се?
vaskonti написа:Когато, в опит да се аргументираш, цитираш нещо, написано от друг, това не значи ли, че ти си съгласен с написаното и че твоята гледна точка е същата? Защо ми цитираш тая "статия" ако ти не си съгласен с нея?
BLUE CHAMPIONS написа:msm написа:Ами направи митинг пред БФС-то бре. Ние ли сме комисията , която ще дава решение, че апелираш тук за спазване на разпоредбите?
Не апелирам нищо бре! Още чакам обясненията и становището по въпроса на онези 21 "противници" от анкетата.
msm написа:BLUE CHAMPIONS написа:msm написа:Ами направи митинг пред БФС-то бре. Ние ли сме комисията , която ще дава решение, че апелираш тук за спазване на разпоредбите?
Не апелирам нищо бре! Още чакам обясненията и становището по въпроса на онези 21 "противници" от анкетата.
И кой си ти , че някой да ти дава обяснения за становището си? Аз съм против , защото съм от ЦСКА ! И какво? Ще ме разстреляш ли?
Никакви наказания ! Наказания за другите отборчета , НИЕ СМЕ ЦСКА
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Когато, в опит да се аргументираш, цитираш нещо, написано от друг, това не значи ли, че ти си съгласен с написаното и че твоята гледна точка е същата? Защо ми цитираш тая "статия" ако ти не си съгласен с нея?
Къде в цитата или аз лично съм казал, че искам изхвърлянето ви във "В" група или по-сурови и нереални наказания от тези които са по распоредбите???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта