Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 00:26

storm написа:ТИ днеска не видя ли колко фенове бяхме в Ловееч бе разбирач ? ...

Нямам предвид колко публика иама,а какво прави когтао е там дали изказва свободно мнението си или,чака някой тартор или такова да им позволи.Смених си карта за В както казх след като един фен ми каза,защо сим скандитал нещо различно от останалите фенове.Пак ще напиша искам феновете отново на стадиона да казват свободно когато не им харесва нещо илиим харесва.Както когато назначха Вили Вуцов,или уволниха Стоилов и Сираков имаше плакати,защо сега ги няма.Защо сега ги няма плакатите от миналите години срщу Батков,да не е станал по симпатичен

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 00:26

Колко? Вие сте големи! Евала!

Що пак мятате като селяци потерена! Щото сте много или щото сте тъпи?

Шегувам се! Аз нищо общо не ща да имам с теб разбирачо! Те от такива като теб не ми се ходи на мач вече! Отишъл си на мач и сега си голям разбирач!

И как беше на мача! Разкажи ни на нас форумните смотльовци! Мач в Ловеч! Ей голямо нещо е това!

Гледай ти обичаш си отбора ходиш чак до Ловеч! С какво ходи до там! С кола или пеша! Трябваше в Ловеч да си останеш! На стадиона! Да си помяташ още малко бомби и бутилки!

Кога порасна кога по мачове си тръгна да ходиш! Ако не беше ти Левски нямаше да може да играе! Добре, че отиде!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 00:27

phd написа:Чудя се ако Гарата беше вкарал два, а Дъстли един какво ли щеше да пише в тоя форум...

За мен първото играхме много добре тактически и изпуснахме един много смешен Ловеч. ЦСКА даже са по-добър отбор от тях в момента. Напълно неутрализирахме крилата, биехме ги за всяка спорна топка. Играта ни във фаза защита беше перфектна, имам предвид най-вече помощта в тая фаза на халфовете и нападателите. 4 положения, от които две стопроцентови за гол. Разбира се, Иво Иванов е пълно недоразумение, просто няма толкова глупава дузпа...

Второто показахме точно тоя хъс и дух, който толкова чакахме от отбора - същия като в ЛЕ. Иса има бъдеще на фланга, във Видович също има хляб, Илиев може да стане голям вратар, просто нямаше слабо звено в отбора, освен централните защитници. И Дарко, който просто трябва да отстъпи мястото си на футболист тип Илиян Илиев... Тука някой пише, че сме играли страхливо - пълни глупости!

Смените за мене бяха доста спорни, Грийн можеха да го оставят, а Кривия просто не е за такива мачове вече - гениален е, има дух за петима, но няма бързина и физика. Въпреки това изравнихме и ако бяхме заложили на игра ва банк, щяхме да бием. Но силиците им свършиха и на двата отбора, за жалост.

Точно след този мач не мисля, че е честно да се плюе. Продажбата на Жо е очевидно пагубна и за класата, и за стила на отбора, Йовов е контузен, няма красота, импровизация в играта. Обаче с това разполагаме - няма бързи крила, няма импровизатори, затова играем по моурински, какво да правим друго?! Момчетата дадоха всичко от себе си, не плюйте по тях и по спортно-техническия щаб точно сега. Ще имате възможност скоро. И без тома в отбора е като в тоя форум, ще почнат обвиненията, чужденците ще им писне от селяния и пак ще почнем отначало през лятото. И все така. Така е и в държавата ни, ако забелязвате...

Ако баба беше мъж,ако дядо с каска,а ако акото не меришеше ;)

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 00:32

Легнаха си децата утре са на училище

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 апр 2011 00:32

Просто не разбирам за какво спорите. Кой ще отиде на мач в краен квартал, до който ходят два тролея, на порутен стадион, където (ако не още в тролея) банда лумпени са се събрали да се напият, надрусат и напсуват, а на терена се мисли за поредния фолкклуб или за залагането на обръщалка?
Преди 89-а не се предаваше нито един мач от чужбина и нашенското си беше гот. Гиби и Стойчо Младенов си важаха. Сега не само няма такива като тях, ами през ден ни прожектират Меси и Роналдо.

Е, каква посещаемост очаквате? Хората се разглезиха, знаят кое е хубавото. Привлича ги само безплатния вход, гостуващият гранд от София, който можем да унижим и мач от евротурнирите, за да унижим ония, от голямата добро утро. Тва е малкия човек, какво повече искате от него?

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 апр 2011 00:35

Милене, реалният резултат от мача днес е 3/4 - 1 за Левски.
И се научи, моля, да четеш. Ама не като вестника - само заглавието, а и следващите редоме. Иначе ще си останеш просто първосигнален човечец, а това не ми изглежда добра перспектива за теб.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 апр 2011 00:37

Via_Legati написа:
L_Messi написа:Всичко това ми е ясно, не съм някакъв болен идеалист за да си мисля, че може да има 20-30 хиляди на мач в А група. Но феновете трябва да знаят, че без тях няма футбол. Единственото нещо, което ги легитимира е присъствието им на мачовете на любимия отбор. София по официални данни е 1,3 млн. Да вземем едни 10%, които да се интересуват от футбол и да са левскари - 130000. Е как може да няма 10 или поне 5% сред тях, които да могат да дойдат на мач? А в същото време заведенията са пълни. Не става така.

Е тука влезе в Математиката!

Ако приемем, че София е 1 300 000 ( пълни глупости, чух ги и аз по новините вчера ) то 50% са жени т.е. остават 650 000 мъже ( горе долу е така). От тях 10% са педали ( нали сега е модерно) и те ходят на художествена гимнастика. 10% не се интересуват от футбол. 10% са пияници. 30% са пенсионери които нямат два лева за хляб камо ли на мач да ходят. От 650 000 мъже остават годни 40% т.е. 260 000. От тях 40% са от Левски, 40% от ЦСКА и 20% от другите отбори т.е. Левскарите потенциални гледачи на живо са 104 000 души. Добра бройка! Сега да махнем децата до 15г които са 20%. Да махнем и тези които работят по време на мача 20%. Да махнем болните и инвалидите ( на мач в България инвалид трудно ще отиде ) които са 10%. Остават 50% от 104 000 или 52 000. Ето един пълен стадион! От тези 52 000 мъже Левскари трябва да махнем тия които нямат работа и се чудят как да си нахранят семейството. Те да кажем са 20%. Също така трябва да махнем и онези левскари които нямат кола и живеят поне на 15 км от Герена. Това са около 30% ( една от най-големите диаспори на Левски е в Западна София). За тези 30% е проблем когато мача е от 21:00 да се приберат. Може с такси ама то само щото си от Левски няма да тръгне! Остават половината на 52 000 т.е. 26 000. ДО тук добре! Сега да махнем онези мъже които са над 30г. и имат семейства при които трябва да си седят щото жените им ще им стъжнят живота. Когато мача е с Сливен например те не си дават зор да се молят да ги пуснат защото знаят, че ще има мач със Славия и е по-добре да изкрънкат от жена си да ходят на този отколкото на онзи мач. Това са около 50% от 26 000-те зрители т.е. остават 13 000. Половината от тези 13 000 са между 15 и 30 години и трябва да избират между гаджето което ги гледа с влажен поглед и мача Левски - Академик. Е ясно е те какво ще изберат т.е. остават около 6 500 души. Е тук някъде е и бройката на реалните посещения. Тя варира от 3 000 до 6,7 000 зрители на мач. Ако Левски играе в лига Европа с Гент като преди това е бил наред на стадиона ще дойдат 35 000 а отвън ще останат още толкова! Това е Математически поглед на промените в посещаемостта на мачовете на Левски на Герена!

Прекалено много задълбахме в математиката. За мен въпроса е принципен и съм сигурен, че има много левскари, които просто не искат да ходят, защото няма успехи. И ако те (успехите) дойдат, факторите от сорта на липса на транспорт, влажния поглед на гаджето и.т.н. ще отпаднат. Това за мен не е приемливо. Факт е, че е така, но за мен не трябва да е така.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 апр 2011 00:37

Via_Legati написа:

Колко? Вие сте големи! Евала!

Що пак мятате като селяци потерена! Щото сте много или щото сте тъпи?

Шегувам се! Аз нищо общо не ща да имам с теб разбирачо! Те от такива като теб не ми се ходи на мач вече! Отишъл си на мач и сега си голям разбирач!

И как беше на мача! Разкажи ни на нас форумните смотльовци! Мач в Ловеч! Ей голямо нещо е това!

Гледай ти обичаш си отбора ходиш чак до Ловеч! С какво ходи до там! С кола или пеша! Трябваше в Ловеч да си останеш! На стадиона! Да си помяташ още малко бомби и бутилки!

Кога порасна кога по мачове си тръгна да ходиш! Ако не беше ти Левски нямаше да може да играе! Добре, че отиде!

Ей лапития, ти не ме познаваш ,че да знаеш дали съм хвърлял или не разбра ли ? ..Не всички са диваци надявам се главицата да ти уври... За разлика от някой аз подкрепям отбора и в трудни моменти , за разлика от някой тука които само като бият им е добре.. Абсурд от псевдо фенове, стой си зад монитора и протестирай и се прави на много оборотен..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 00:39

phd написа:Просто не разбирам за какво спорите. Кой ще отиде на мач в краен квартал, до който ходят два тролея, на порутен стадион, където (ако не още в тролея) банда лумпени са се събрали да се напият, надрусат и напсуват, а на терена се мисли за поредния фолкклуб или за залагането на обръщалка?
Преди 89-а не се предаваше нито един мач от чужбина и нашенското си беше гот. Гиби и Стойчо Младенов си важаха. Сега не само няма такива като тях, ами през ден ни прожектират Меси и Роналдо.

Е, каква посещаемост очаквате? Хората се разглезиха, знаят кое е хубавото. Привлича ги само безплатния вход, гостуващият гранд от София, който можем да унижим и мач от евротурнирите, за да унижим ония, от голямата добро утро. Тва е малкия човек, какво повече искате от него?

С никой не споря!

Просто казах преди 3-4 часа че Гонзо и Ясен не ме кефят и би било добре да си ходят! Децата се върнаха от мача и ме нападнаха и от дума на дума виждаш до къде я докарахме

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 00:45

storm написа:
Ей лапития

мерси !

ти не ме познаваш

Познавам те и то много добре

За разлика от някой аз подкрепям отбора и в трудни моменти

Как?Като пееш песните част от които аз съм измислил? Бла-бла

Абсурд от псевдо фенове, стой си зад монитора и протестирай и се прави на много оборотен..

Със сигурност доста по оборотен от теб! Ти не си ли зад монитора сега?? Или на тъмно пишеш?

Върни се в “Архив”