phd написа:Чудя се ако Гарата беше вкарал два, а Дъстли един какво ли щеше да пише в тоя форум...
За мен първото играхме много добре тактически и изпуснахме един много смешен Ловеч. ЦСКА даже са по-добър отбор от тях в момента. Напълно неутрализирахме крилата, биехме ги за всяка спорна топка. Играта ни във фаза защита беше перфектна, имам предвид най-вече помощта в тая фаза на халфовете и нападателите. 4 положения, от които две стопроцентови за гол. Разбира се, Иво Иванов е пълно недоразумение, просто няма толкова глупава дузпа...
Второто показахме точно тоя хъс и дух, който толкова чакахме от отбора - същия като в ЛЕ. Иса има бъдеще на фланга, във Видович също има хляб, Илиев може да стане голям вратар, просто нямаше слабо звено в отбора, освен централните защитници. И Дарко, който просто трябва да отстъпи мястото си на футболист тип Илиян Илиев... Тука някой пише, че сме играли страхливо - пълни глупости!
Смените за мене бяха доста спорни, Грийн можеха да го оставят, а Кривия просто не е за такива мачове вече - гениален е, има дух за петима, но няма бързина и физика. Въпреки това изравнихме и ако бяхме заложили на игра ва банк, щяхме да бием. Но силиците им свършиха и на двата отбора, за жалост.
Точно след този мач не мисля, че е честно да се плюе. Продажбата на Жо е очевидно пагубна и за класата, и за стила на отбора, Йовов е контузен, няма красота, импровизация в играта. Обаче с това разполагаме - няма бързи крила, няма импровизатори, затова играем по моурински, какво да правим друго?! Момчетата дадоха всичко от себе си, не плюйте по тях и по спортно-техническия щаб точно сега. Ще имате възможност скоро. И без тома в отбора е като в тоя форум, ще почнат обвиненията, чужденците ще им писне от селяния и пак ще почнем отначало през лятото. И все така. Така е и в държавата ни, ако забелязвате...
Ако баба беше мъж,ако дядо с каска,а ако акото не меришеше