ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот Blue_Lion » 17 сеп 2010 22:04

У Н И К А Л Н О :!:

Бях на работа до 7,но си тръгнах половин час по-рано,минах през нас и към 7 бях вече в рейс 120 в посока ст. "Георги Аспарухов" ! Адски задръствания,жега,в рейса гъчканица...общо взето доста дразнещо,но след 20 мин. ходене по мъките заради шофьора който правеше път на всеки,вместо да си кара в БУС-лентата,вече крачех към Легендарния стадион ! Проблема беше,че билета ми беше в моите приятели,не в мен така,че се почна едно лудо звънене по телефоните,и по законите на Мърфи в този момент се скапа цялата мрежа на М-Тел и 20 мин. преди мача не знаех къде са хората на които поверих най-ценната хартийка снощи - пропуска за митичната Южна трибуна - Сектор "Б" ! Почти загубих Вяра,че ще гледам мача вече,когато благодарение на Бога явно,съдбата ми се усмихна,свързах се с моите приятели и се разбрахме къде да се чакаме ! Разбира се,това не стана без обичайното викане по телефона заради пеенето във и около стадиона,което ме обърка и отидох на друг вход,вместо на този на които трябваше да се чакаме ! Намерихме се в крайна сметка,но дойде следващото препятствие...господата Ушеви и тяхната "организация" поради която имаше огромна опашка пред 6ти вход и стотици Левскари които ги псувахава ! Видях в тълпата пред входа актьора,който играе Дани в страхотния според мен български сериал "Стъклен Дом" ! Както и да е,в крайна сметка се покатерихме към трибуните и стигнахме,намерихме си места близо до вишката и мача започна ! Вдигнахме Хореото и запяхме с цяло сърце и гърло ! Е,пак вкараха на Гошо Петков гол от Халите,ма ние сме му свикнали,а и факта,че Гент ни вкара гол не направи никакво впечатление на хората по трибуните и ние продължихме да пеем моШно ! Дойде и тупалката на Жо от Околовръстното и разцепи индианския вратар...тоя 100 % сънува кошмари вече след тоя гол ! Целия стадион полудя,а в Сектора имаше море от подскачащи и падащи фенове и седалки,невероятна ЕУФОРИЯ,а аз се молех ако има трети гол,да оцелея след тази лавина която се стовари в/у мен :mrgreen: ! Така до началото на второто полувреме,когато пак получихме гол,който ПАК не ни трогна,а на вишката вече подходящия човек (М. от СД) и също така на блока зад Герена имаше момчета които запалиха факли и изтреляха ракети,което се хареса на феновете ! До края треперехме на всеки корнер за индиянчетата,но напразно,защото беше дошло времето на ЛЕВСКИ - Гарата ги наказа и на стадиона си направихме "АРЖЕНТИНАТА"...откачихме направо ! Дойде и момента за който всички се надяваме - победния гол ! Грийн вкара,а стадиона буквално ИЗБУХНА - Седалки,песни,викове,падащи хора...абе СИНИЯ АД ИЗРИГНА ! Един от моите приятели седна на седалката и се разплака..реших,че си е строшил нещо,а то се оказа,че е от Радост ! Около мен непознати се прегръщаха..ултраси с обикновени фенове,млади и стари,момчета и момичета които не се познаваме,но сме обединени от една идея,от една Любов,от една страст - ЛЕВСКИ ! Дойде победата,пяхме много,мои приятели си взеха седалки за спомен от този Велик мач :lol: Дойде момента да си правим и Аржентината в рейс 413 :twisted: Ма кво станА...както се качихме всичките говеда и шофера почна да набива спирачки,да ни заплашва с полиция и да ни се кара задето сме му чупили рейса...нещо,което не направихме (поне до РОМънското посолство където слезнах) ! В отговор пожелахме много по-здрави на майка му,разкрихме го че е траверс и,че се вози в рейса без билет и му съобщихме културно,че ако продължава в същия дух,ще си ходи пеш и,че ние ше караме рейса ! Е,аз попитах хората в рейса,"кой къде живее",че ако тоя продължава така,ще ни кара по адресите :mrgreen: Всичкото това на фона на пеене и скачане в рейса...ЛУДНИЦАТААААААААААА и яко АРЖЕНТИНААА :twisted: :!:

Ето затова обичам Левски...заради тези мигове,заради тези емоций,заради спомените ! Колко години бях до любимия ми отбор в мачовете с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен и т.н. и не предадох отбора си,забавлявах се въпреки болката в сърцето ми,пеех песни за него,въпреки,че играчите не заслужаваха...и ето,че дойде ден в който отново рамо до рамо заставаха Левскарите,отбор и фенове,непознати момчета и момичета,стари и млади и се прегръщаха,пяха заедно,вдигнахме хореография с надпис "ЛЕВСКИ - Обичаме те!",да видиш твой приятел как плаче от радост,да знаеш че от сърце си се молел на БОГ да помогне...ето затова отивам на мачове! Гордея се,че съм БЪЛГАРИН,и затова се радвам,че този отбор го има и го обичам,ЗАЩОТО ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТЧЕ Е ЧЕСТ !!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Re: Не съм сбъркал като малък.

Мнениеот komi » 17 сеп 2010 22:07

Всеки, който е избрал ЦСКА не е сбъркал. Всеки, който е избрал Левски, също не е сбъркал. Всеки, който е избрал Литекс, и той не е сбъркал. Всички, които са избрали Ботев, Локомотив, Славия, Черноморец и т.н. също не са сбъркали. Сбъркал си се ти, пич, че в такава вечер в 12 реда се радваш на любимия си Левски и в почти още толкова съжаляваш отбор, чийто успехи Левски може и да не постигне. Снощи съм се радвал като малко дете на успеха на Левски, защото съм българин, макар и болен цесекар, но това е така, защото съм видял 2 и 200 във футбола. Плакал съм на мач 3-4 пъти и единия път беше на Антверпен - Левски. И тогава бях цесекар, ама тогава пак си бях българин. И болеше, защото беше жестоко и незаслужено. Но такава е играта. Ти обаче, докато разсъждаваш така, ще си останеш един болен левскар, който ще се радва на победа над второразряден белгийски отбор като такава над действащ европейски шампион. Ако промениш малко мисленето, ще разбереш, че футбола е сам една игра и е по - важно от коя държава си, а не от кой отбор си. Защото палачинката има две страни и рано или късно се обръща. Иначе изгаря.
П.П Заблудени фенове има и ЦСКА и Литекс и Локото и Ботев и всчики останали отбори. Наздраве на всички здравомислещи фенове за бъдещите успехи на българските отбори. Снощи видяхме, че тях ги има ;)

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Който си го може, си го може.

Мнениеот tani » 17 сеп 2010 22:07

Един голям поклон заслужават футболистите,но мисля че феновете бяха тези които смазаха иначе добре сработения отбор на Левски.Мисля че този отбор има класа която тепъра ще се вижда по евротерените,дано само не вирнат носове.Желая успех и много радост на фенове и футболисти.А също така и на другия евро участник,независимо че ни е смъртен враг.Успех момчета.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: "Къде остана Бижутера?"

Мнениеот metodito » 17 сеп 2010 22:07

Подсмихвахме се на 10-те малки негърчета (1 от които, Ебуе, знаем къде играе), голям смях падаше със "скиорите", да не говорим с финския Юнайтед, а за БАТЕ...
Уважавй, за да биеш!
Ами точно това надменно непокрито с нищо самочувствие ще ни праща в трета глуха.

А по темата, колкото повече младежи се занимават с такива дейности, толкова по-добре. Това как пишат е от малко значение! Ако са постоянни, ще успеят. Вервайте ми!
Лошото е, че все повече млади хора не могат да говорят нормално, камо ли да пишат. И кумири са им някви престъпници. Така, че поздрававям Бижутера! И като имаш желание винаги успяваш, така че да продължава в тоя дух.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 17 сеп 2010 22:13

tani написа:Един голям поклон заслужават футболистите,но мисля че феновете бяха тези които смазаха иначе добре сработения отбор на Левски.

Е ти ме уби направо...Все едно не познават атмосферата.Ако това ги притеснява и гипсира-дай да ходим по пет човека на мач.Ми на гостуванията в чужбина нали се очакват пак пълни трибуни от страна на отбора домакин,че и по-големи стадиони имат...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 17 сеп 2010 22:14

delqnski47 написа:Към феновете на ЦСКА:
Умолявам Ви да запазите негативните коментари тогава,когато те пишат такива глупости като тази тема в нашия форум!В техния да си пишат каквото си искат!
Нека всеки себеуважаващ се цесекар да не пише в тази тема....в името на ЦСКА!

:!:

Освен само "себеуважаващите се", други червено - чета не е имало, няма, и никога няма да има.
А Левски продължава да е на мода.
Помня го от малък. Това беше много отдавна.
Авторе на темата, и аз не сбърках от малък, и аз избрах Левски. Бях снощи най-щастлив.
Симфонията в синьо продължава.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 17 сеп 2010 22:18

stannn написа:Не че нещо ама ех тия комплекси всяка ваша втора дума да е за ЦСКА.
да бе, първата песен, която ви идва на уста като вкарате гол на родопа или добруджа... или на черноморец бургас-софия - конелиано герман е к.р за Левски... ако се съгласим, че на нас-всяка втора, значи на вас-още първата (мисля, че е напълно достоверна втората част...)
stannn написа:Ех Батэ как се радвам, че не съм заблуден и всичко покрай мен да е синьо. Ех как се радвам, че никога няма да видите как ще биете действащ шампион в европейски мач бил той и без значение.

подписът ми говори, аз само се усмихвам...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 сеп 2010 22:25

azata написа:
tani написа:Един голям поклон заслужават футболистите,но мисля че феновете бяха тези които смазаха иначе добре сработения отбор на Левски.

Е ти ме уби направо...Все едно не познават атмосферата.Ако това ги притеснява и гипсира-дай да ходим по пет човека на мач.Ми на гостуванията в чужбина нали се очакват пак пълни трибуни от страна на отбора домакин,че и по-големи стадиони имат...

Има предвид "смазаха" като със смазка! :)
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 сеп 2010 22:35

Blue_Lion написа:У Н И К А Л Н О
Бях на работа до 7,но си тръгнах половин час по-рано,минах през нас и към 7 бях вече в рейс 120 в посока ст. "Георги Аспарухов" ! Адски задръствания,жега,в рейса гъчканица...общо взето доста дразнещо,но след 20 мин. ходене по мъките заради шофьора който правеше път на всеки,вместо да си кара в БУС-лентата,вече крачех към Легендарния стадион ! Проблема беше,че билета ми беше в моите приятели,не в мен така,че се почна едно лудо звънене по телефоните,и по законите на Мърфи в този момент се скапа цялата мрежа на М-Тел и 20 мин. преди мача не знаех къде са хората на които поверих най-ценната хартийка снощи - пропуска за митичната Южна трибуна - Сектор "Б" ! Почти загубих Вяра,че ще гледам мача вече,когато благодарение на Бога явно,съдбата ми се усмихна,свързах се с моите приятели и се разбрахме къде да се чакаме ! Разбира се,това не стана без обичайното викане по телефона заради пеенето във и около стадиона,което ме обърка и отидох на друг вход,вместо на този на които трябваше да се чакаме ! Намерихме се в крайна сметка,но дойде следващото препятствие...господата Ушеви и тяхната "организация" поради която имаше огромна опашка пред 6ти вход и стотици Левскари които ги псувахава ! Видях в тълпата пред входа актьора,който играе Дани в страхотния според мен български сериал "Стъклен Дом" ! Както и да е,в крайна сметка се покатерихме към трибуните и стигнахме,намерихме си места близо до вишката и мача започна ! Вдигнахме Хореото и запяхме с цяло сърце и гърло ! Е,пак вкараха на Гошо Петков гол от Халите,ма ние сме му свикнали,а и факта,че Гент ни вкара гол не направи никакво впечатление на хората по трибуните и ние продължихме да пеем моШно ! Дойде и тупалката на Жо от Околовръстното и разцепи индианския вратар...тоя 100 % сънува кошмари вече след тоя гол ! Целия стадион полудя,а в Сектора имаше море от подскачащи и падащи фенове и седалки,невероятна ЕУФОРИЯ,а аз се молех ако има трети гол,да оцелея след тази лавина която се стовари в/у мен :mrgreen: ! Така до началото на второто полувреме,когато пак получихме гол,който ПАК не ни трогна,а на вишката вече подходящия човек (М. от СД) и също така на блока зад Герена имаше момчета които запалиха факли и изтреляха ракети,което се хареса на феновете ! До края треперехме на всеки корнер за индиянчетата,но напразно,защото беше дошло времето на ЛЕВСКИ - Гарата ги наказа и на стадиона си направихме "АРЖЕНТИНАТА"...откачихме направо ! Дойде и момента за който всички се надяваме - победния гол ! Грийн вкара,а стадиона буквално ИЗБУХНА - Седалки,песни,викове,падащи хора...абе СИНИЯ АД ИЗРИГНА ! Един от моите приятели седна на седалката и се разплака..реших,че си е строшил нещо,а то се оказа,че е от Радост ! Около мен непознати се прегръщаха..ултраси с обикновени фенове,млади и стари,момчета и момичета които не се познаваме,но сме обединени от една идея,от една Любов,от една страст - ЛЕВСКИ ! Дойде победата,пяхме много,мои приятели си взеха седалки за спомен от този Велик мач :lol: Дойде момента да си правим и Аржентината в рейс 413 :twisted: Ма кво станА...както се качихме всичките говеда и шофера почна да набива спирачки,да ни заплашва с полиция и да ни се кара задето сме му чупили рейса...нещо,което не направихме (поне до РОМънското посолство където слезнах) ! В отговор пожелахме много по-здрави на майка му,разкрихме го че е траверс и,че се вози в рейса без билет и му съобщихме културно,че ако продължава в същия дух,ще си ходи пеш и,че ние ше караме рейса ! Е,аз попитах хората в рейса,"кой къде живее",че ако тоя продължава така,ще ни кара по адресите :mrgreen: Всичкото това на фона на пеене и скачане в рейса...ЛУДНИЦАТААААААААААА и яко АРЖЕНТИНААА

Ето затова обичам Левски...заради тези мигове,заради тези емоций,заради спомените ! Колко години бях до любимия ми отбор в мачовете с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен и т.н. и не предадох отбора си,забавлявах се въпреки болката в сърцето ми,пеех песни за него,въпреки,че играчите не заслужаваха...и ето,че дойде ден в който отново рамо до рамо заставаха Левскарите,отбор и фенове,непознати момчета и момичета,стари и млади и се прегръщаха,пяха заедно,вдигнахме хореография с надпис "ЛЕВСКИ - Обичаме те!",да видиш твой приятел как плаче от радост,да знаеш че от сърце си се молел на БОГ да помогне...ето затова отивам на мачове! Гордея се,че съм БЪЛГАРИН,и затова се радвам,че този отбор го има и го обичам,ЗАЩОТО ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТЧЕ Е ЧЕСТ !!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

:lol: :lol: :lol: ДОбре си го напсиал, Браво! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2010 23:53

Cesc Fabregas написа:
Gretna написа:Ей, каква хубава вечер беше снощи! Една от най-хубавите които съм живял. Толкова ми стана хубаво, че забравих в каква мизерия живеея. Забравих, че ми плащат като на негър в Сенегал а искат от мен да работя като германец. Забравих , че имам ипотека, че никога нямам пари, че ям сирене което всъщност е люцерна, че пия мнтета, че съм нещастен. Вчера бях истински щастлив, толкова щастлив, че ми се искаше вечерта никога да не свършва. Искаше ми се да си седна отново на мястото на стадиона и мача пак да започне и так отново и отново.
Ей, какъв мач гледах вчера. Един от най-хубавите които съм гледал. Толкова беше хубав, че когато свърши на терена пордължи да се играе в главата ми. А каква публика имаше само. Наведох се леко напред, погледнах настрани и ..... се потопих в морето от вдигнати ръце и сини шалове. Много левскари и всичките щастливи. Каква ли енергия се излъчва от 23 000 щастливи човека?
Ей, а как паднаха лошите вчера. Една от най-гадните загуби за тях. Сетих се за Тулуза. Боли ли ви или сте вече толкова претръпнали, че ви е все тая от кого, с колко и как падате? Вчера се похвалих на ум. Избрал съм правилният отбор. А можеше да сбъркам, фатално. Можеше вместо да живея за миг като бял човек, да си живеея в сиво червеният свят на родната действителност. Можеше днес да псувам Шеридан, вместо да се радвам на Гара. Можеше да проклинам късмета който всъщност идва само при силните, вместо да се радвам на шанса с който вчера синият отбор избута в калта збирщината национали от белгиският отбор.
Ей, колко се радвам, че съм Левскар. Возих се на трактор, жили ме пчела, препънаха ме скьори. Но какво са няколко години страдание между два периода на разцвет непознат за никой друг освен за мен Левскарят. Кои не би завидял на сините деца които вече са гледали един силен Левски а сега отново ще го гледат?
Ей, каква хубава вечер беше снощи! Каква ли ще е седващатата?
Прекрасен коментар, браво! Мисля,че точно така са се почувствали 99% от хората на стадиона! :)

И не само на стадиона. И тези, които нямат възможност да дойдат до София и гледат пред малкия екран и викат също като тези на стадиона! Направо снощи се разплаках от радост! Благодаря и на Господ, който отново чу молитвите на милионите левскари!

Върни се в “Архив”