Бях на работа до 7,но си тръгнах половин час по-рано,минах през нас и към 7 бях вече в рейс 120 в посока ст. "Георги Аспарухов" ! Адски задръствания,жега,в рейса гъчканица...общо взето доста дразнещо,но след 20 мин. ходене по мъките заради шофьора който правеше път на всеки,вместо да си кара в БУС-лентата,вече крачех към Легендарния стадион ! Проблема беше,че билета ми беше в моите приятели,не в мен така,че се почна едно лудо звънене по телефоните,и по законите на Мърфи в този момент се скапа цялата мрежа на М-Тел и 20 мин. преди мача не знаех къде са хората на които поверих най-ценната хартийка снощи - пропуска за митичната Южна трибуна - Сектор "Б" ! Почти загубих Вяра,че ще гледам мача вече,когато благодарение на Бога явно,съдбата ми се усмихна,свързах се с моите приятели и се разбрахме къде да се чакаме ! Разбира се,това не стана без обичайното викане по телефона заради пеенето във и около стадиона,което ме обърка и отидох на друг вход,вместо на този на които трябваше да се чакаме ! Намерихме се в крайна сметка,но дойде следващото препятствие...господата Ушеви и тяхната "организация" поради която имаше огромна опашка пред 6ти вход и стотици Левскари които ги псувахава ! Видях в тълпата пред входа актьора,който играе Дани в страхотния според мен български сериал "Стъклен Дом" ! Както и да е,в крайна сметка се покатерихме към трибуните и стигнахме,намерихме си места близо до вишката и мача започна ! Вдигнахме Хореото и запяхме с цяло сърце и гърло ! Е,пак вкараха на Гошо Петков гол от Халите,ма ние сме му свикнали,а и факта,че Гент ни вкара гол не направи никакво впечатление на хората по трибуните и ние продължихме да пеем моШно ! Дойде и тупалката на Жо от Околовръстното и разцепи индианския вратар...тоя 100 % сънува кошмари вече след тоя гол ! Целия стадион полудя,а в Сектора имаше море от подскачащи и падащи фенове и седалки,невероятна ЕУФОРИЯ,а аз се молех ако има трети гол,да оцелея след тази лавина която се стовари в/у мен

Ето затова обичам Левски...заради тези мигове,заради тези емоций,заради спомените ! Колко години бях до любимия ми отбор в мачовете с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен и т.н. и не предадох отбора си,забавлявах се въпреки болката в сърцето ми,пеех песни за него,въпреки,че играчите не заслужаваха...и ето,че дойде ден в който отново рамо до рамо заставаха Левскарите,отбор и фенове,непознати момчета и момичета,стари и млади и се прегръщаха,пяха заедно,вдигнахме хореография с надпис "ЛЕВСКИ - Обичаме те!",да видиш твой приятел как плаче от радост,да знаеш че от сърце си се молел на БОГ да помогне...ето затова отивам на мачове! Гордея се,че съм БЪЛГАРИН,и затова се радвам,че този отбор го има и го обичам,ЗАЩОТО ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТЧЕ Е ЧЕСТ !!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ