Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот grasiani » 13 мар 2014 12:32

Чета и не мога да разбера на какво отгоре канарчета имате такова самочувствие ,раздавате присъди ,обиждате ,държите се все едно сте 20 пъти ставали шампиони и 20 носители на купата ,освен да имате прекрасна публика аз друго не виждам нито в исторически план, нито в игрови план,да се държите с такова пренебрежение към треньора си и срещу отбора на Левски ,малко се успокойте ,че не знаете на кой свят се намирате.Да ,имате добър отбор,добър треньор и какво от това, още не сте някакъв съществен фактор в българския футбол,дай боже да станете, искате изведнъж да надхвърлите себе си,по -спокойно го раздавайте и по -скромно.Успех ви желая заради чудесната публика и атмосферата която създавате на стадиона .

enzo33
Контакти:

Мнениеот enzo33 » 13 мар 2014 12:44

svetli-lz написа:След мача в събота Стойчо ще е свободен , вземете него.....Много комплексирани ч..бари реват на чужди гробища.

Хм, аз тука 2 дни чета и комплексирани червени фенове не видях... Обаче за сметка на това гледам много надигнахте главички вие- синичките, след 2 загуби и един смешен равен стигнахте до една победа... Каквато и да е причината, Ботев бяха безумно слаби в този мач и не виждам от къде го напомпахте тва самочувствие? За доста годинки следене на футбола в БГ съм забелязъл нещо много типично за лефскарите- колкото и да сте трагични, а в момента сте пълен ужас, винаги след една смешна победа ставате като все едно сте били Барса или Реал! А уж комплексираните червени фенове като мен, и след три поредни победи треперим за следващия мач , щото е очевадно , че играем ганкиното и ние...Ама поне имаме очи да си признаеме, слаби сме. Ма при вас нема такова нещо, щото видите ли " ние сме Лефски".... ГОЛЕМ СМЕХ!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 13 мар 2014 13:27

[
enzo33 написа:
svetli-lz написа:След мача в събота Стойчо ще е свободен , вземете него.....Много комплексирани ч..бари реват на чужди гробища.

Хм, аз тука 2 дни чета и комплексирани червени фенове не видях... Обаче за сметка на това гледам много надигнахте главички вие- синичките, след 2 загуби и един смешен равен стигнахте до една победа... Каквато и да е причината, Ботев бяха безумно слаби в този мач и не виждам от къде го напомпахте тва самочувствие? За доста годинки следене на футбола в БГ съм забелязъл нещо много типично за лефскарите- колкото и да сте трагични, а в момента сте пълен ужас, винаги след една смешна победа ставате като все едно сте били Барса или Реал! А уж комплексираните червени фенове като мен, и след три поредни победи треперим за следващия мач , щото е очевадно , че играем ганкиното и ние...Ама поне имаме очи да си признаеме, слаби сме. Ма при вас нема такова нещо, щото видите ли " ние сме Лефски".... ГОЛЕМ СМЕХ!

Вземи напиши книга може да забогатееш.Мача вчера беше ЛЕВСКИ-БОТЕВ голяма част от коментарите са оцветени в розово страх вие от Мъри ли какво? Ще треперите защото знаете че, сте пълен та.ак , но понякога късмета е с вас. Канарчетата ще са хегемон догодина колкото и да ми е неприятно да си го призная , лоши играчи ли взе Мъри през паузата?

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 13 мар 2014 13:47

Чудно защо в днешното си изявление Цв. Василев признава че отбора не е постигнал целта си - класиране за лига Европа и поднася извинения на жълто-черните фенове и глобява спортнотехническия щаб и отбора? Как така още преди началото на плейофите и преди реванша за купата, той признава поражението? Отказва ли се Ботев от тези си цели? Нали има среща реванш, още 12 мача в първенството? Какво става, нали Ботев игра честно вчера, нали ще играе честно в реванша? Все въпроси, които хвърлят светлина върху това кой ще е носителя на купата на България...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 13 мар 2014 13:56

redman написа:Чудно защо в днешното си изявление Цв. Василев признава че отбора не е постигнал целта си - класиране за лига Европа и поднася извинения на жълто-черните фенове и глобява спортнотехническия щаб и отбора? Как така още преди началото на плейофите и преди реванша за купата, той признава поражението? Отказва ли се Ботев от тези си цели? Нали има среща реванш, още 12 мача в първенството? Какво става, нали Ботев игра честно вчера, нали ще играе честно в реванша? Все въпроси, които хвърлят светлина върху това кой ще е носителя на купата на България...

Ще си обогатим фолклора , друго няма какво :lol:
Изображение

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 13 мар 2014 13:59

Ами това се вижда с просто око- Мъри докара отбора дотам, че отстъпва чувствително на ЦСКА и е на нивото на Левски, и то просто защото на футболистите не им се играе, нямат мотивация и физическа подготовка и в това състояние просто няма как да отстранят Левски или да догонят ЦСКА. В крайна сметка дългосрочно това е по-добрият вариант, защото ако се класираме за Европа Мъри остава, а това ще ампутира бъдещото развитие на отбора. Трябва да търсим сериозен треньор, в България свободни такива няма, дано намерим някой като Окука и тогава ще стане ясно на какво са способни тези футболисти.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 13 мар 2014 14:22

criminal написа:
redman написа:Чудно защо в днешното си изявление Цв. Василев признава че отбора не е постигнал целта си - класиране за лига Европа и поднася извинения на жълто-черните фенове и глобява спортнотехническия щаб и отбора? Как така още преди началото на плейофите и преди реванша за купата, той признава поражението? Отказва ли се Ботев от тези си цели? Нали има среща реванш, още 12 мача в първенството? Какво става, нали Ботев игра честно вчера, нали ще играе честно в реванша? Все въпроси, които хвърлят светлина върху това кой ще е носителя на купата на България...

Ще си обогатим фолклора , друго няма какво :lol:

Май не сте чели цялото обръщение!? :oops:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 13 мар 2014 14:38

СВОБОДЕН написа:Ами Вие от Ботев сте като нас. Когато Мъри беше на герена и имаше успехи беше велик. Губеше ли, беше мърльо, кауна и не знам какви си глупости. То това важи за всеки треньор, макар в България добрите като Мъри да са има няма петима. Дори и в чужбина е така, но там все пак дават толеранс. Само тук при една загуба и край. Като левскар се надявам да продължим ние, но във футбола всичко се случва, така че изчакайте до реванша. Нали уж сте нов отбор след катарзиса, но май ще тръгнете по нашия път да сменяте всеки ден треньорите.

Бе кога друг път в БГ е даван такъв толеранс към чуждо тяло, защото Мъри е чуждо тяло за нашия клуб. Още от есента почнаха да лъсват дупките, хората го критикуваха добронамерено, окуражаваха го и той кво направи тоя ? Някаква промяна да има от есента досега?

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 14:50

svetli-lz написа:[
enzo33 написа:

Вземи напиши книга може да забогатееш.Мача вчера беше ЛЕВСКИ-БОТЕВ голяма част от коментарите са оцветени в розово страх вие от Мъри ли какво? Ще треперите защото знаете че, сте пълен та.ак , но понякога късмета е с вас. Канарчетата ще са хегемон догодина колкото и да ми е неприятно да си го призная , лоши играчи ли взе Мъри през паузата?

Няма такъв страх , честно. Ако се приеме, че Ботев са играли колкото могат и не са подарили мача, за какъв страх трябва да се говори? Може и да станат хегемон, но няма шанс това да се случи с Стоилов, щом с лично от него доведените играчи стана за смях вчера.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 мар 2014 16:16

Ботев така и така не се научи на Правилен футбол :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”