Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот groti » 21 юли 2013 23:23

Пацо е време да почине някой и друг месец или да му се търси нов отбор. Той е добър вратар,но напоследък забравя да го покаже. За мача - ако не беше глупавата постъпка на Гари и леките грешки на съдията нещата можеше и да не се развият по този начин. Иначе 2рото полувреме ни разпиляха. Аз не съм виждал авантаж при дузпа по принцип,но може и да има. Говоря за свалянето на Бру (или беше Лопез не видях),а не положението на Йорданов в края на мача. Относно треньорското надхитряне - нормално. Мъри е доста по-опитен от Мариан и Топузаков. Личи си,че сме в ужасна форма. Браво на Неделев и Вутов. Те са бъдещето на българския футбол.
110 години любов!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 21 юли 2013 23:37

Нали викахте къв е тоя Неделев дето никой не го знае ами ето кой е. После ми казвайте, че Вутов заслужавал повече наградата за млад талант, която му беше дадена. Нека първо да се докаже после да му се дават награди. Ето Тошко се доказва непрекъснато и показва, че е класа.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юли 2013 23:39

Пламен няма вина за първия гол, как може Неделев да мине през трима и да обвиняваме Пламен ? Искаше да пресече евентуален пас, ако така беше станало и дума нямаше да се обели за положението.
Само Левски!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 21 юли 2013 23:45

siniq_fen написа:Пламен няма вина за първия гол, как може Неделев да мине през трима и да обвиняваме Пламен ? Искаше да пресече евентуален пас, ако така беше станало и дума нямаше да се обели за положението.

+1

в 99 от 100 случая вратаря тръгва да пресича евентуалното подаване...а и реално ако беше тръгнал в другата посока Тошко щеше да я върне и някой друг да я вкара, в тази конкретно ситуация, вие вече бяхте инкасирали гол,каквото и да беше направило вратарчето...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юли 2013 23:47

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 22 юли 2013 01:08

ralka_levskarka написа:Интрига да има ;д http://www.sportabg.com/drugi/top/55583 ... ski-ureden :lol:

Това е второ разкритие какви ги вършат всемогъщите жълти и то след като най-нагло направиха конспирацията да изхвърлят ЦСКА от евротурнирите :lol: . Вече започвам да се чувствам като член на масонска ложа 8-) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Reckless

Re: Срам ме е да гледам този Левски!

Мнениеот Reckless » 22 юли 2013 05:03

ivan40 написа:
tsonpen написа:Като за встъпителен мач в сезона "Левски" игра много добре до червения картон. Определено ми харесаха в сравнение със скорошните мачове.

чай и аз да се помазньора-на мен много ми хареса Лудогорец в момента :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 юли 2013 07:00

Двубоите между Ботев и Левски винаги са вълнуващи.От много време не сме излизали като фаворит срещу сините.Да бойкотираш първият двубой в родния маратон е нелепо,както и да обиждаш собствените футболисти.Глупаво е и да търсиш уговорка.Футболистите на Левски играха мъжки преди картона и след него,но с човек по-малко е трудно.Водеха в резултата и за това играха затворено.Червеният картон е напълно заслужен,а дали Минев падна театрално само той си знае.Влезе твърдо в единоборството и му беше показан заслужено жълт картон.Емоционалният представител на расата си обаче си позволи удар без топка пред погледа на съдията.Всяко друго решение освен изгонване щеше да е фрапиращо.Рамос също заслужаваше директен червен картон за брутално влизане в краката на Тошко,а разцепената глава на Страховяк оставам без коментар.Резултата можеше и да е по-изразителен ако не бяха вещите намеси на младият ви вратар.Да се обвинява за грешка при головете е смешно.По-скоро тримата защитници станали за смях при първият гол са причината за първият и майсторството при вторият гол на Неделев.Като прибавим гредата,изчистването от голлинията може да се каже че Левски се оттърваха с малко.Как ще гледате в очите тези които ви е срам да гледате при следващите евентуални победи.НФК стана отново за смях.Промяната трябва да започне от там.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 22 юли 2013 07:43

Пловдивчанинът написа:Нали викахте къв е тоя Неделев дето никой не го знае ами ето кой е. После ми казвайте, че Вутов заслужавал повече наградата за млад талант, която му беше дадена. Нека първо да се докаже после да му се дават награди. Ето Тошко се доказва непрекъснато и показва, че е класа.

Неделев е добър, но срещу нашата "защита" всеки е ЗВЕЗДА ! 8-)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Архив”