Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Още един вариант за спасение
Приканвам Левскарите да не тролват всеки срещнат красноармеец. Нека се бъзикаме с антилевскарите, а не с нормалните им привърженици, които обичат отбора си като този Цачо. 

[center]1914[/center]
- amstel_beer
- Контакти:
Re: ЦСКА ФАЛИРА
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Кво ви пука за нашите разходи и фалити. Не четохме ли некаде че обичате повече левски от колкото мразите чорбътъ ? Нали левски е единствения истински отбор в света, репресиран през всичките години от властта, сами срещу всички. Е вижте се , феновете сте си като отбора, абсолютни путки.
Нали "утре" като се появите с ново име, но пак старите "комунисти" ще искате да сте най-най на бг футбола. Ние защо да ви го позволяваме!? Да не сме наглите в случая ние, как мислиш!?

Фантастика! Г. Ганчев и Емил Димитров маи го измислиха . познаите с чий лиценз се играе ЦСКА?! Много просто. Вижте класирането в Б група. 3-ти "раковски"-сателит на "ботев"-не може да играе в а група. 4-тиа и 5-ти са светкавица и банско-отказжат участие. 6-ти спартак (пл) -фалит. 7-ми спартак (вн)-пред фалит и.....познаите кои попълва А група-чавдар (етр).хахаххаха. Следват безброй калъфки за лефски и голяма тояга. НАПРЕД,НАПРЕД,НАПРЕД ЧЕРВЕНИТE
ЦСКА ще го има за радост на едни и жалост на други,изчакайте още два-три дни и ще видите левскарчетата в какъв амок ще изпаднат от това което ще се случи...
Какви 200 хил. фена на ЦСКА
Я се опомнете. Фенската маса на ЦСКА е най-много 1500 човека. 2008 г. пак се събираха пари и колко се събраха 

Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Господа левскари, форумът ви е отсреща
Толкова ли сме ви интересни, че постоянно киснете в нашия форум? Стойте си във вашия гьол, не ви влиза в работата ЦСКА
П.П. Тоя вариант в България няма как да стане

Толкова ли сме ви интересни, че постоянно киснете в нашия форум? Стойте си във вашия гьол, не ви влиза в работата ЦСКА

П.П. Тоя вариант в България няма как да стане

- damageplan
- Контакти:
Re: Слуховете за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени
Титаник ,когато Титан поеха ЦСКА казах , че съдбата на ЦСКА ще е като на Титаник , но нямаше кой да ме слуша .
:

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- stpehenhunt11
- Контакти:
cacho написа:За това казвам да се пуснат не повече от половината. А феновете помагат като си кУпуват сезонни билети.Това не е малка помощ.Само при нас има рекорд 3500 сезонни билета .
Това число е смешно на фона на английски или немски отбор ,който си разпродава сезонните билети още лятото , което наброява към 30 тина хиляди...
идеята ми е ,че България са малко истинските фенове на отборите
-
- Контакти:
petraro написа:Фантастика! Г. Ганчев и Емил Димитров маи го измислиха . познаите с чий лиценз се играе ЦСКА?! Много просто. Вижте класирането в Б група. 3-ти "раковски"-сателит на "ботев"-не може да играе в а група. 4-тиа и 5-ти са светкавица и банско-отказжат участие. 6-ти спартак (пл) -фалит. 7-ми спартак (вн)-пред фалит и.....познаите кои попълва А група-чавдар (етр).хахаххаха. Следват безброй калъфки за лефски и голяма тояга. НАПРЕД,НАПРЕД,НАПРЕД ЧЕРВЕНИТE
Мечтофантазия, проявява се при силни хапчета, които са предписнаи можеби на бабати

- Drunken_Master
- Контакти:
Вие пък кфо толкова се дразните на г*веждите съфорумци и тия от Л*йногорец Р*занград,те всичките са малоумни а социални типове,за които форума на ГОНГ е начин на живот...
Много неща обаче около ЦСКА остават неясни:
1.След като Ицо съобщи за "хората от неговото обкръжение",освен Гриша Ганчев,кой друг ще помага на ЦСКА ?
2.Майкъла остава ли при нас и ако да ще продължи ли ремонта на Българска Армия ?
3.Ще има ли играчи на Литекс,които ще ритат при нас,тъй като Ицо каза,че щяло да има,но аз съм чувал,че Гришата не искал никой да пуска ?
4.ЦСКА ще вземе ли лиценза за А група на Нефтохимик/Любимец ?
5.С какви финансови средства ще разполага ЦСКА 1923 ?
6.Освен Паро Никодимов,кои други ще "влизат" в ЦСКА ?
-----------------------------------------------------------------------
страшно много въпросителни около нас
Много неща обаче около ЦСКА остават неясни:
1.След като Ицо съобщи за "хората от неговото обкръжение",освен Гриша Ганчев,кой друг ще помага на ЦСКА ?
2.Майкъла остава ли при нас и ако да ще продължи ли ремонта на Българска Армия ?
3.Ще има ли играчи на Литекс,които ще ритат при нас,тъй като Ицо каза,че щяло да има,но аз съм чувал,че Гришата не искал никой да пуска ?
4.ЦСКА ще вземе ли лиценза за А група на Нефтохимик/Любимец ?
5.С какви финансови средства ще разполага ЦСКА 1923 ?
6.Освен Паро Никодимов,кои други ще "влизат" в ЦСКА ?
-----------------------------------------------------------------------
страшно много въпросителни около нас
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".