Честито...първо място...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
James Beattie написа:brossy написа:А сега да видим колко време ще седи тази тема.След като вече 4 часа седи темата Лукойл шампион.А Десетки теми за голямата победа на Левски се изтриха.
Един съвет за утре сутринта. Шкембе чорба с лют червен пипер и една ледена бира. Това ще ти помогне за махмурлука.
Udoji90 написа:Така е, почти сигурен шампион са. Според мен Петев направи огромна грешка да пази 0-0 срещу отбор, който преди 3 дни игра 120 минути + дузпи. И голям късмет имаха "Левски", но бяха по-настоятелният отбор.
delqnski47 написа:Не ми е приятно,че вечния враг по такъв ужасяващо калитарски начин си взе важните срещи този полусезон!Не бих казал,че е с нещо повече от Лудогорец и ЦСКА!По скоро мотивацията ги спаси чрез треньорска смянаМного добър ход на железничаря и Батков...тук ги адмирирам!И назначиха човек,със съмнителни треньорски качества...но познава обстановката!И е добър мотиватор!Точно това,което им трябваше на синия лагер...мотивация!Имат си отборче за А група...двама трима,които влачат останалите+мотивация=титла!
Честито...първо място...
snakebite написа:Като казах за мача, забележете че до влизането на Карвальо май нямахте удар в очертанията . Това го казвам с мисълта за Европа, там ви чакат по-силни отбори от Лудогорец ! Не знам коефицинета ви обаче, може в Първия кръг да имате шанс да сте поставени !
Мисля че на Митов късмета ще свърши, но вие си знаете ! Няма как да не му дадете шанс след като ви изведе до титлата, ние така направихме с Петев и вече му сърбаме попарата, имаше два ключови мача този сезон - и той ги загуби в 90-тата минута !
А и защо го водят автогол, удара на Пелето си беше към вратата !
sin4ec написа:Sardukar написа:Благодаря на Бог, че имах възможност да гледам мача на стадиона.
Благодаря на момчетата, че търсиха победата до последната минута.
САМО ЛЕВСКИ!
ЗАВИНАГИ!
Наздраве!![]()
![]()
Общо взето каквото говорихме снощи, Митов го направи. И пак физиката ни извади, а и публиката!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта