Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот obi4am_pirin » 18 фев 2013 09:54

mirodes написа:През 2001г България беше много по-напред от Румъния по жизнен стандрат.Сега вземат двойни на нашите заплати.Ако Костов управлява веднага ще разбута всички монополи-оттам ще падне и цената на бензина,тока и храните.Но простия народ си харесва комунистите- БСП и Атака,царя и пъдаря на царя.

Единственото което ще разбута е комисионните...няма да ги взимат други,ще ги взима той!Не сме забравили фондациите на жена му!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 фев 2013 09:55

obi4am_pirin написа:
iskren написа:
POPCORN написа:незнам как може да има още хора , които гласуват за Иван Костов.Ебати престъпника.....

Ако не е,този "престъпник",още нямаше да имаш компютър,а пък за форуми....? само пред блока в люлин!

Като чуя Иван Костов и асоциацията ми е престъпна приватизация и имаше един негов министър Божков викаха му 10 %
А иначе цялата политическа класа и особенно тези които според социолозите ще влязат в следващия парламент са престъпници и всеки един от тях е предал народа си сериозно!И Костов и Кунева и Станишев и ББ и Сидеров

Този министър 10 процента беше изгонен като куче от Костов още на втората година от управлението му.Защо примерно не свързваш с ГЕРБ всички изгонени от мутрата министри като Румяна Желева,няколко на здравеопазването,шефове на агенции като Калинка и не знам си още какви престъпници?Костов изгони също мафиота Бакърджиев,Йордан Цонев и Христо Бисеров и се разграничи от Софиянски.Е какво да направи повече?Изгони всичките боклуци и пак бил виновен.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 фев 2013 09:58

mirodes написа:
obi4am_pirin написа:
iskren написа:
POPCORN написа:незнам как може да има още хора , които гласуват за Иван Костов.Ебати престъпника.....

Ако не е,този "престъпник",още нямаше да имаш компютър,а пък за форуми....? само пред блока в люлин!

Като чуя Иван Костов и асоциацията ми е престъпна приватизация и имаше един негов министър Божков викаха му 10 %
А иначе цялата политическа класа и особенно тези които според социолозите ще влязат в следващия парламент са престъпници и всеки един от тях е предал народа си сериозно!И Костов и Кунева и Станишев и ББ и Сидеров

Този министър 10 процента беше изгонен като куче от Костов още на втората година от управлението му.Защо примерно не свързваш с ГЕРБ всички изгонени от мутрата министри като Румяна Желева,няколко на здравеопазването,шефове на агенции като Калинка и не знам си още какви престъпници?Костов изгони също мафиота Бакърджиев,Йордан Цонев и Христо Бисеров и се разграничи от Софиянски.Е какво да направи повече?Изгони всичките боклуци и пак бил виновен.

На втората година?!Беше доста по-назад ...Имаше една култова реплика " Иване кажи си..." Е не си каза,защо ли?
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 фев 2013 10:09

Каквото искаш прави и си гласувай за когото искаш.После недей да ревеш,че ти били високи сметките.Иван Костов е единствения политик,който не е свързан с ДС-затова и има толкова силна атака срещу него.Лошото е че заради такива като теб и аз съм принуден да плащам високи сметки.Но скоро се изнасям навън.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 фев 2013 10:12

Гласувах с "Друга". Но истината е, че бих пуснал невалидна бюлетина.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 фев 2013 10:18

mirodes написа:Каквото искаш прави и си гласувай за когото искаш.После недей да ревеш,че ти били високи сметките.Иван Костов е единствения политик,който не е свързан с ДС-затова и има толкова силна атака срещу него.Лошото е че заради такива като теб и аз съм принуден да плащам високи сметки.Но скоро се изнасям навън.

Щом аз излезнах виновен за твоята висока сметка... :shock:
damyanov1963:

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 фев 2013 10:30

mirodes написа:Каквото искаш прави и си гласувай за когото искаш.После недей да ревеш,че ти били високи сметките.Иван Костов е единствения политик,който не е свързан с ДС-затова и има толкова силна атака срещу него.Лошото е че заради такива като теб и аз съм принуден да плащам високи сметки.Но скоро се изнасям навън.

Прав си, колега, не се търпи вече. И на малките деца е ясно, че от цялата некадърна пасмина в момента г-н Костов е единствения далновиден държавник, но плебса едно си знае - едно си бае. Приватизация, комисионни, не знам си какво, не знам си що. Ама като бил престъпник интересно как 12 години нито комунетата го осъдиха, нито будистите. А не е като да нямаше процеси и разследвания срещу него и съпругата му???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 18 фев 2013 10:40

Аз гласувах за ГЕРБ.За Иван Костов не ми говорете защото разграбването на Държавата започна по негово време,колко предприятия разпродадоха за много малко пари :twisted: но важното беше че ония си взимаше 10% комисионна и си я деляха

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 фев 2013 10:47

urkoto написа:

Прав си, колега, не се търпи вече. И на малките деца е ясно, че от цялата некадърна пасмина в момента г-н Костов е единствения далновиден държавник, но плебса едно си знае - едно си бае. Приватизация, комисионни, не знам си какво, не знам си що. Ама като бил престъпник интересно как 12 години нито комунетата го осъдиха, нито будистите. А не е като да нямаше процеси и разследвания срещу него и съпругата му???

Благодаря че подкрепи казаното от мен...не знам само дали го осъзна!Гарван гарвано око не вади!Всички са една пасмина като почнеш от Костов Кунева Сергей ББ!Ти как очакваш да има осъдени!
damyanov1963:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2013 10:48

За Костов е ясно,че народа трудно ще му прости предателството.Ако бе изпълнил това което обеща,сега нямаше да се говори за досиета,криминалната приватизация чрез РМД или начина по който се финансираше фондацията на жена му.Човека разбира се не е най-черния и не той е виновен за всички беди в дясното пространство,но е факт,че предпочете да разбие СДС,пред възможноста бат Петьо да стане шеф на КС и така да даде импулс на десните сили.Разбира се,от това ДСБ спечели,но България загуби.По същия начин действаха БСП и ДПС когато гласуваха против България в ПАСЕ.Явно за политиците ни е важно те да изкопчват дивиденти независимо от това,че заради тях българина страда.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”