Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ботев - Левски
не мисля че Ботев(ПД) се завръща трайно като фактор. Със смяната на управлението, Цветан Василев ще изпадне в немилост, ще ги изостави, и пак ще ги вземе някой като Селския. Ботев е отбора на ГЕРБ, това е ясно- с края на тази партия, идва и края на Ботев 

Вземат се играчи на кило от тях никой не става (с изключение на Родригес). Същевременно поради още по-голямата посредственост на новите си продължаваме да си играем със слабите футболисти и нищо не се променя. Изключително сбъркана трансферна политика и нечовешко некадърие на скаутите и ИЛИАН (нали уж ги е гледал привлечените играчи). Та за тия 5 туриста сме дали към 700 000 лева. Някой трябва да си понесе отговорността. Стана някакъв рецидив.
А това какво са правили цяла подготовка е ясно. Треньора ги е готвил все едно ще готви Берое за спасение от изпадане.
А това какво са правили цяла подготовка е ясно. Треньора ги е готвил все едно ще готви Берое за спасение от изпадане.
BadBoy написа:В мача ще има червен картон
Мачът не гледах и не мога да коментирам, но прогнозите ми отново са точни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:не мисля че Ботев(ПД) се завръща трайно като фактор. Със смяната на управлението, Цветан Василев ще изпадне в немилост, ще ги изостави, и пак ще ги вземе някой като Селския. Ботев е отбора на ГЕРБ, това е ясно- с края на тази партия, идва и края на Ботев
Четох ти два-три коментара и те съветвам най-приятелски да престанеш с писането,това не ти е силна страна.Отбора на който министър председателя и лидер на Герб намери спонсор и прати доверения си човек,шефа на тотализатора, да ръководи клуба,а финансовия министър на Герб развяваше синята фланелка и синчето му получи пред медиите емблематичната фланелка с номер 9 като футболист в школата на Левски се оказва според теб че не е отбора на Герб.А може и да си прав този отбор е отбора на всички които са на власт.Батков от няколко дена се чуди от къде ще духне вятъра и къде ще трябва да плонжира за да се закачи за силните на деня.Дано си разбрал какво съм написал,ама честно казано не вярвам....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
СИН_ИМПЕРАТОР написа:не мисля че Ботев(ПД) се завръща трайно като фактор. Със смяната на управлението, Цветан Василев ще изпадне в немилост, ще ги изостави, и пак ще ги вземе някой като Селския. Ботев е отбора на ГЕРБ, това е ясно- с края на тази партия, идва и края на Ботев
Ха ха ха - болката от днешното унижение в Пловдив ти е завъртяла главата и пишеш глупости. Цв.Василев и КТБ постигнаха големия възход още преди десетина години при Царя. НДСВ

onegavon написа:Не ви е толкова слаб треньора, обаче е голямо шубе.Проблемът ви е в двойката централни открай време и той просто няма кадри да направи каквото и да е . Мъри си е тактик отвсякъде и се беше поготвил със статичните.Да не говорим,че и контрите им вървяха добре, ако Неделев не беше такава лакомия нещата отиваха и на по- зле.Не ги ли вдигне Илианчо срещу Литекс може спокойно да си вземе довиждане с Батков и да отива в родната Варна да сменя Гонзо щото и там се видя ,че не става за този занаят.
Не, не е в централните, а в схемата на подреждане при статични положения. Не може без атака да ни вкарат гол по никое време! Не може Гари 5 пъти да размине двама-трима и да няма кой да вкара! Контрите им тръгнаха второто, след чк на Станислав, да не говорим за 20 + линейки днес след гола им... и още нещо-трябваше да тръгне със Силва днес!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Виждам че има истимарски опити на някои коментиращи да оценят мача като слаб , за да омаловажат победата на БОТЕВ. Мачът изобщо не беше слаб , първото полувреме се игра на високи обороти. И като за български шампионат двубоя беше доста качествен. Първото полувреме головите положения бяха 4-1 за БОТЕВ. Единствената опасност пред Стаховяк беше един опасен удар на Прохазка от средна дистанция , който профуча близо до левия стълб на домакините. Толкова . През второто полувреме имаше само един отбор - този на канарите , и Левски се отърва с най-малкото възможно - 2-0 ...Мачът си беше доста добър по нашите стандарти , а БОТЕВ показаха блестяща тактическа дисциплина , много борбеност и което мен ме изненада - добра кондиция до последната минута.
Играч на мача - Грънчаров.

zlatan написа:Мачът в Ловеч за първенство ще ме открехне мен лично дали ще ставаме шампиони-повярвайте ми.Имам си една теза и тя засега за мое огромно съжаление се случва.
И ква е твоята теза, че засега е вярна, колкото и брадчеда на Росен Колев ти е казал, че той е подписал с Левски?
zlatan написа:В този мач ще има много фрапантни грешки на защитника от Ботев-Грънчаров.
Много еуфория,много заряд,много атаки и накрая миролюбиво 1:3 за Левски.
Който е чел мненията ми знае какво имам предвид.
Няма да се повтарям.
Май, май Грънчаров не само, че не допусна фрапантни грешки, ами беше и един, да не кажа най-добрия в мача.
Пореден слаб мач за Милиев и Пелето. За Илиян Илиев мнението съм си казал отдавна, лошото е, че се потвърждава. С този треньор не ни чака нищо хубаво. Епизодични проблясъци в дадени моменти и никаква идея за игра срещу по-сериозните отбори.