smoothc написа:Защо питаш за успехи на национални ниво, в година, в която Меси просто няма как да постигне такива?
Ти просто ме разбиваш човек....Не можеш ли да вникнеш контекста и ситуацията за която става въпрос!?
Ти дори не правиш разлика между глаголните времена и контекста в който са употребени...
Другите кандидати тази година,които теглят и клубните и националните си отбори,не означава конкретно за 2012г,а в продължение на години(във времето),а тази година е просто уточняващото понятие за събитието!
Не..Мегън стегни се пич!... имай търпението да изслушваш и вникваш малко повече в контекста на събитията!
А ти можеш ли да отговориш поне на един въпрос, който ти е зададен? А не да избягваш и да отклоняваш всякакви неудобни за твоята теза въпроси с преки нападки и обиди? Още колко време да чакам да ми отговориш защо примерно Ето'О също със Шави и Иниеста зад гърба не успяваше да бележи толкова много като Меси, въпреки, че камерунеца си е доказана голова машина?! Хайде дай смислен отговор!
И не ми бягай по тъча, че ставало въпрос за "в продължение на години" след като говорим КОНКРЕТНО за 2012-а година и носителя на ЗТ за въпросната година! Стига си разпъвал локуми и си шикалкавел!
П.П. Стига нелепи оправдания и нападки за разбиране/неразбиране на контакста! Ти като много успяваш да вникваш в него, защо не отговоряш на конкретните въпроси, ами само се чудиш как да извъртиш темата на разговор и да избегнеш техните отговори?!