Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот daniel875 » 28 авг 2012 23:10

ми върнете си Вуцан и Шпайдела, бе. да ме прощавате , ако Методиев е починал, иначе Господ здраве да му дава :)[/quote]
Вуцов ако стане треньор на тима, не знам дали ще е добре, защото той през годините почти не е бил на този пост. Човекът си е роден за организатор, ръководител над треньора и така си е. Шпайдела наистина е много голям. Само, че нали Борат се правеше на голямата работа и го изгони.
Чуй ме, майна, Радослав Здравков, Методи Томанов, Александър Станков, Кирил Качаманов дори! Защо не?
Последна промяна от daniel875 на 28 авг 2012 23:11, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 23:11

daniel875 написа:
Стойчо е за местна консумация. Този човек мене не ме е притеснявал особено, защото той ви носи по една титла и после се проваля тотално. Той е временно явление като треньор, фойерверк е чуждицата, която ще употребя. Треньорите трябва да са последователни, а Стойчо това не го може. Той обича да владее сам положението и да краде "на воля". Той може да се мисли за Фергюсън, но не е.

твое мнение, просто си живееш в свое измерение и не искаш да прогледнеш.Да, Стойчо си има своите кусури, но няма по-добър в Бг от него, който може да дойде при нас в този момент! Останалото са плюнки от страх и комплекс!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 23:13

daniel875 написа:
Вуцов ако стане треньор на тима, не знам дали ще е добре, защото той през годините почти не е бил на този пост. Човекът си е роден за организатор, ръководител над треньора и така си е. Шпайдела наистина е много голям. Само, че нали Борат се правеше на голямата работа и го изгони.
Чуй ме, майна, Радослав Здравков, Методи Томанов, Александър Станков, Кирил Качаманов дори! Защо не?

леле, мислих, че ще предложиш Сашо Манов, щата е прехванал нещо, но ти избра младостта :)
и какво са постигнали тези, с което да заслужат вниманието ни?

п.п. Викаш , че се отдръпнал , ми Паро къде е бил в последните години? или за нас може :lol:
Последна промяна от шивача на 28 авг 2012 23:15, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 авг 2012 23:14

шивача написа:
daniel875 написа:
Стойчо е за местна консумация. Този човек мене не ме е притеснявал особено, защото той ви носи по една титла и после се проваля тотално. Той е временно явление като треньор, фойерверк е чуждицата, която ще употребя. Треньорите трябва да са последователни, а Стойчо това не го може. Той обича да владее сам положението и да краде "на воля". Той може да се мисли за Фергюсън, но не е.

твое мнение, просто си живееш в свое измерение и не искаш да прогледнеш.Да, Стойчо си има своите кусури, но няма по-добър в Бг от него, който може да дойде при нас в този момент! Останалото са плюнки от страх и комплекс!

С оглед на мат"риала Стойчо може би се явява най - добрия вариант, но посочените от мен също не са лоши. Добре де, цесекари са най - малкото, и то доказани.
Стойчо е голям за родното първенство, но в Европа ще ви издъни. Знам, че няма да ми повярваш, но аз пък ще ти кажа, че има доза истина и в твоето, и в моето изказване. Истината е винаги някъде по средата. Просто в момента Младенов не трябва да го сменяте, защото ще сгрешите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 23:16

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:кашчей, кажи един треньор от Бг, който да замести Стойчо, но да не е свързан с Левски, че там само тотаджии, алкохолици и доносници!?

През бариерата ми и отатък е кой ще е треньор на ЦСКА.Аз си казвам мнението за Стойчо и не ме вълнуват твоите сърбежи към Стойчо!

там е работата, че нищо не казваш, освен ако нямаш мп3 на дупарата :lol: само злобееш!

Аз не знам дали злобея.възможно е, но за теб съм убеден, че си от троловете в нета.

На теб лично, ЦСКА ти е през куреца, но използваш възможността, за да се заяждаш с всички, защото това ти е "храната".Е, с "гражданина" сте си дружки, но какво ли биха казали тези, които виждат ай пи на монитора си 8-) Толкова много те напъват отвътре гениалните ти лафове, ама не става само от един ник, нали
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 23:17

daniel875 написа:
С оглед на мат"риала Стойчо може би се явява най - добрия вариант, но посочените от мен също не са лоши. Добре де, цесекари са най - малкото, и то доказани.
Стойчо е голям за родното първенство, но в Европа ще ви издъни. Знам, че няма да ми повярваш, но аз пък ще ти кажа, че има доза истина и в твоето, и в моето изказване. Истината е винаги някъде по средата. Просто в момента Младенов не трябва да го сменяте, защото ще сгрешите.

Тук съм много съгласен. Както казах вече: Стойчо си има кусури и ние най-добре му ги знаем ;)
Там е работата, че Стойчо си заминава при новите, дано е за добро :roll:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 авг 2012 23:18

шивача написа:
daniel875 написа:

леле, мислих, че ще предложиш Сашо Манов, щата е прехванал нещо, но ти избра младостта :)
и какво са постигнали тези, с което да заслужат вниманието ни?

п.п. Викаш , че се отдръпнал , ми Паро къде е бил в последните години? или за нас може :lol:

Ти съвсем се майтапиш с мен? Карай, Младенов не трябва да го пипате ако искате нещо, но и трябва да имате политика за развитие. Само, че това за политиката за развитие касае и моя отбор, защото Борат последните години тотално ни овъргаля в "кочината".

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 23:24

Кашчей написа:

Аз не знам дали злобея.възможно е, но за теб съм убеден, че си от троловете в нета.

На теб лично, ЦСКА ти е през куреца, но използваш възможността, за да се заяждаш с всички, защото това ти е "храната".Е, с "гражданина" сте си дружки, но какво ли биха казали тези, които виждат ай пи на монитора си 8-) Толкова много те напъват отвътре гениалните ти лафове, ама не става само от един ник, нали

:lol:
Тотално изтрещя :shock: Аз обичам ЦСКА :!: Ти си ми през куреца, както и всички, които не сте ЦСКА-ри! Нищо общо нямам с градския, за съжаление. Но, ти не вярваш, щото си мислиш, че всички биха направили като теб :oops:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 авг 2012 23:27

шивача написа:
Кашчей написа:

:lol:
Тотално изтрещя :shock: Аз обичам ЦСКА :!: Ти си ми през куреца, както и всички, които не сте ЦСКА-ри! Нищо общо нямам с градския, за съжаление. Но, ти не вярваш, щото си мислиш, че всички биха направили като теб :oops:

Този Куйперс не го наказаха заради "Барселона" - "Милан"? Ако този продължават да му дават да свири мачове, може и ядосани запалянковци по света да "му светят маслото".

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 23:31

daniel875, ти си добър човек :) Извинявам ти се, ако съм те засегнал с нещо сега или преди, в което съм сигурен ;)

п.п. а и често ми пускаш фен теми :lol:

Върни се в “Архив”