Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Ехххх,поне до равен да го бяхте докарали !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Дано Владимир Гаджев сам напусне Левски,както и загатна по канал 1 след мача.Така хората от този форум мога да спят по леко и да посрещнат европейския Левски.
За догодина мога само да ви кажа.Отново ще има напъни до април и после яко сра.... и после пак уволнения.
Левски няма да го бъде и до година.И Стоилов да дойде и Херо да дойде.Единствения човек който може да възкреси Левски това е Наско Сираков.
Айде лека нощ и да знаете загубите и равните предстоят.
За догодина мога само да ви кажа.Отново ще има напъни до април и после яко сра.... и после пак уволнения.
Левски няма да го бъде и до година.И Стоилов да дойде и Херо да дойде.Единствения човек който може да възкреси Левски това е Наско Сираков.
Айде лека нощ и да знаете загубите и равните предстоят.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
turbogena написа:Батков ,Гонзо ,Тонев - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ
Батков, Гонзо, Тонев - ВЪТРЕ В ЛЕВСКИ !

Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Едва ли той е най-големият виновник за положението на Левски в момента.
Не бе остави ги другите.Ти нищо не знаеш.Гоним Гаджев и ставаме Реал Мадрид.
Аз също съм на мнение,че той е единствения футболист в Левски,който милее за този отбор.Жалко,че другите не го разбират.
sslevski написа:Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Аз също съм на мнение,че той е единствения футболист в Левски,който милее за този отбор.Жалко,че другите не го разбират.
Само с милеене не става ...трябва и игра
Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Така е. Гаджев според мен най-малко е виновен. Не веднъж той е показвал, че има място в Левски и е повеждал отбора, както трябва да го прави всеки капитан. Всеки отбор може да загуби, но ме е яд, че Йовов пак беше на терена, а Вутов едва ли щеше да е по-слаб.
bossar написа:sslevski написа:Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Аха, ами кажи тогава кой около него играе?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Значи мога да мръзна понякога,да търся как да се прибера след мач,да се трепя,да треперя с отбора,да ми е мъка,а тея смешници долу да играят ганкиното....

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Обичам Левски
- Контакти:
http://www.youtube.com/watch?v=42k-vmfp4e8 поздрав за всички Левскари,като слушам песента ми се доплаква,че сме толкова зле
bossar написа:sslevski написа:Gateca написа:Гаджев е един от малкото футболисти в Левски, в чийто гърди тупти синьо сърце!
Извинявам се ама Милиев и Диамонтен харесват ли ти ?
Тасевски и Йовов?
Старокин и Калво?
Ако е така успех с тези състезатели догодина.
А бе на Калво няма ли кой да му каже че в Левски са 11 и трябва да подава.........но и вие като розовите един е виновен Гаджев.Още един път се повтарям дано избяга от Левски и да не идва повече в този отбор.Не заслужава такова отношение,както и всеки добър футболист.....