Logical person написа:Абе този Тик-так още ли е жив ? Беше изпълзял около Зимбру и сега пак. Игнорирайте го и толкова. То е ясно, че модерацията е неспособна да отсее троловете и флуудърите.
Xa-xa-xa-xa.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Logical person написа:Абе този Тик-так още ли е жив ? Беше изпълзял около Зимбру и сега пак. Игнорирайте го и толкова. То е ясно, че модерацията е неспособна да отсее троловете и флуудърите.
Red joker написа:Тик-Так1892 написа:Red joker написа:Тик-Так1892 написа:Red joker написа:Момчета не бива да скачате така първосигналноТомов и Стойчо не са светци,но малко или много задържаха Клуба две години над водата,дадоха отсрочка за евентуалното му спасяване
Това че Томов няма авторитет,а Стойчо има много врагове и сред чужди и чрез свои ,може би е главната причина да не успеят да получат подкрепа!Много ми е интересно как два дена преди днешните събития излязоха лицата Чезари и Бучински и оплюха и двамата,като даже Бучински си позволи да каже,че Манджукови и Инджови трябва да са луди да поемат Клуба
Ясно е ,че всички са против тях,но защо пък смятат,че въпросните две фамилии идват с чисти помисли,особено след днешните циркове
!?Ясно е също така ,че целта е да прецакат Томов и да го изхвърлят зад борда,нещо ,с което не съм много съгласен,защото след грандиозният скандал преди 7г.,той все пак се опита да помогне и да се реваншира за грешките си,влизайки в много рискова ситуация и малко или много заслужава някаква компенсация,дори и да е морална,а господата почнаха да свирят на същата струна-че той лъже и посипвайки сол в раната ,разчитат общественото мнение да го срине и феновете да го изметат от „Армията“
Ти тъп ли си,бе?Томов влезна в ЦСКА единствено и само за да отърве затвора,искал да се реваншира,ех потресаващо наивни сте.И не драги,не съм с Майкъла,нито с никого,просто си спомних за неговото изказване,той,че е лаладжия,факт.Една част от феновете с този,който ги черпи пиячка и им дава розови обещания,другата си изказва мнението из форумите,а на стадиона или не идва,или си трайка.Ако наистина обичате ЦСКА,утре отидете и изметете цялата тази пасмина.Томовци,Манджуковци,Инджовци,те доказа,че си схемите са им преди всичко,не болеят за ЦСКА.Стига самозалъгване и празни приказки или ще се връщаме към идентичността си или по-добре да фалираме и да не съществуваме.
А бе не знам дали съм тъп или остър,ама точно па такива клакьори като тебе не може да ми дават тон в живота и да ме призовават какво да правя и какво неТебе те наблюдавам от две години близо,как не спираш да лаеш срещу управлението и ръководството на отбора,без да даваш някаква алтернатива ,за мене си откровен провокатор и форумен трол
Това си е твое мнение,от което на мен не ми пука.За мен е важно ЦСКА да стане нормален,работещ клуб,какъвто не е бил през тези 25-26 години,с изключение може би на ерата на Божков,който обаче просто не беше привърженик на отбора ни,за жалост.Разсъжденията тук са излишни,който може утре да дойде и да поиска БЪДЕЩЕ ЗА ЦСКА,стига панаир.
Кажи конкретно какво е бъдещето на ЦСКА,поне един път бъди точен, без да разтегаш локумиИ какво и беше нормално на „ерата Божков“,че не се сещам нещо
...а може би ,че подари титлата през 2006 на Подуяне
botevforever написа:Някъде приемат ли залози за носител на аматьорската купа догодина?

Tommi написа:vaskonti написа:Този документ потвърджава думите на Инджов, че не е получил документите, които иска, при това най-важните.
Какво е искал?
TristaNNN написа:Преди дни в ГОНГ-а излезе статия със следното заглавие: "Александър Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени"
Като се замисля колко наивно се смях тогава, а сега се оказва, че човекът наистина ще продължи святото дело
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
botevforever написа:Джевизов, Калбуров, Славков, Д.Младенов, М.Бакалов, Г.Георгиев...
Да изреждам ли още?
Нищо не е забравено, нищо не е простено.
А ти си последният, с чието мнение бих се съобразил.
Що се отнася до нашето "утре" - няма нещо, което да ни уплаши.

Мистри написа:botevforever написа:Джевизов, Калбуров, Славков, Д.Младенов, М.Бакалов, Г.Георгиев...
Да изреждам ли още?
Нищо не е забравено, нищо не е простено.
А ти си последният, с чието мнение бих се съобразил.
Що се отнася до нашето "утре" - няма нещо, което да ни уплаши.
Внимавай какво си пожелаваш.![]()
А ми дреме на шлифера кой си и с какво би се съобразил.
Твърде си незначителен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта