Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ

Мнениеот Jimmy8 » 21 май 2009 11:00

fc_maritza_1921_pld написа:От това изказване на отчето ми стана много неприятно, нима такива са божиите наместници на земята, та нали те трябва да ни учат на спазване на десетте божии заповеди на християнско смирение и дълготърпеливост, нима за този отец е по важно да бъде футболен фен отколкото духовно лице отдал се на мисията за спасяване душите на миряните.Аз когато отида на литургия в божият храм отивам да се помоля за доброто на мен моето семейство на моите близки и приятели и да благодаря на Бога за всичкото добро което ми е дал.И когато службата свърши си изчаквам търпеливо реда да си взема от благодатната нафора и да целуна ръката на отчето с което му благодаря за добре отслужената литургия.Но сега след като чета как такова духовно лице и то на сред църковна служба има такива помисли разбирам защо младите хора не влизат в божият храм и не вярват на свещенниците което е много жалко.Това е лицемерие отче.Жалко много жалко.

Ботев е религия - не забравяй това!Така че Don Rumen мен не ме учудва,нормално си е и го уважавам много за обичта и верността му към Ботев.Ботев е над всичко!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 21 май 2009 11:04

dobermanche написа:пичове,следва веднага въпросът:какво ще се случи с евентуален нов клуб,взе да ме притеснява тази бърза реализация на идеята,дали да не се изчака малко до края на сезона,все пак нищо не пречи да се направи и тогава...какво печелим ако избързаме,просто да не стане така че митку да се махне,ние с два клуба,и супер разединени...може би дните на митку са преброени вече,не казвам да не правим нов клуб,просто да видим събитията следващите няколко месеца и да видим манекенчетата дали все пак няма да вземат някоя точка и да се спасят.и нека да не се обвиняват само играчите,все пак и на тях им е супер трудно.

В момента, в който Митку се махне няма да има два клуба. А и, поне според Фондацията, се изчаква края на сезона. Смятам, че до края на юни ще има яснота какво ще се прави. Изчакването на решението за лиценза ще е "разковничето". Ако отбора изпадне в "Б" и вземе лиценз - не вижда дришляка защо и как ще се махне - той ще е направил своето.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Коко Динев купува Ботев, оставя Вихрен да изпадне

Мнениеот hlucho » 21 май 2009 11:18

Президентът на Вихрен Коко Динев е най-вероятния нов собственик на Ботев. Осеменителят на "Пайнер" вече е имал няколко разговора с Димитър Христолов, който изпадна в допълнително затруднение. Националната агенция по приходите запорира 200 хиляди лева от дължимите от ЦСКА пари на Ботев за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. От "червените" разкриха, че в началото на седмицата е пристигнало писмо от НАП, в което се казва, че част от парите, които ЦСКА трябва да плати на Ботев, трябва да бъдат преведени в сметките на държавния бюджет. Това окончателно е накарало Христолов да отиде на финални преговори с Динев.
Самият бизнесмен от Югозапада явно не смята да издържа повече Вихрен в елита и затова ще остави санданчани да изпаднат, за да може Ботев до оцелее. Неслучайно Динев задържа начело на "зелено-белите" бившият предводител на "канарчетата" Тенчо Тенев. Наставникът ще довереният човек на Коко на "Христо Ботев", а треньор най-вероятно ще е Йордан Самоковлийски.
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Коко Динев купува Ботев, оставя Вихрен да изпадне

Мнениеот Fallen_Angel » 21 май 2009 11:25

hlucho написа:Президентът на Вихрен Коко Динев е най-вероятния нов собственик на Ботев. Осеменителят на "Пайнер" вече е имал няколко разговора с Димитър Христолов, който изпадна в допълнително затруднение. Националната агенция по приходите запорира 200 хиляди лева от дължимите от ЦСКА пари на Ботев за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. От "червените" разкриха, че в началото на седмицата е пристигнало писмо от НАП, в което се казва, че част от парите, които ЦСКА трябва да плати на Ботев, трябва да бъдат преведени в сметките на държавния бюджет. Това окончателно е накарало Христолов да отиде на финални преговори с Динев.
Самият бизнесмен от Югозапада явно не смята да издържа повече Вихрен в елита и затова ще остави санданчани да изпаднат, за да може Ботев до оцелее. Неслучайно Динев задържа начело на "зелено-белите" бившият предводител на "канарчетата" Тенчо Тенев. Наставникът ще довереният човек на Коко на "Христо Ботев", а треньор най-вероятно ще е Йордан Самоковлийски.

Ще видим тази работа...

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 21 май 2009 11:32

и Коко е един играч,няма що.аз да ви попитам:толко ли в Пловдив няма бизнесмени които да обичат отбора и да го откупят от тоя скапаняк ДХ-С

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 21 май 2009 11:36

Играчите на Ботев са се разделили на лагери преди гостуването на Пирин в събота, съобщава "Меридиан Мач".

Едните играчи обмислят сериозен бойкот срещу президента на куба Димитър Христолов, като не искат да излизат в двубоя срещу благоевградчани, докато останалите са на мнение, че сезонът трябва да се изкара.

Старши треньорът на тима Петър Пенчев всячески се опитва да потули напрежението в отбора с мисълта, че все още има шансове Ботев да остане в "А" група.

Митьо Селския няма пукнат лев, като постоянно пътува до столицата, за да изкрънка от ЦСКА поредния транш за Йордан Минев и Дормушали Саидходжа, но продължава да удря на камък.

Поради тази причина футболистите на Ботев са бесни, тъй като не са получавали близо 4 месеца нито заплати, нито премии, нито наеми.

Очаква се скоро и част от отбора да се присъедини към постоянните протести на феновете към клубния президент. Очертава се мачът с Пирин все пак да се състои, но не е изключено "жълто-черните" да не излязат в някой от другите двубои до края. Единият от тях е именно с конкурента за оцеляване Вихрен (Сандански).

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 май 2009 11:36

emo написа:и Коко е един играч,няма що.аз да ви попитам:толко ли в Пловдив няма бизнесмени които да обичат отбора и да го откупят от тоя скапаняк ДХ-С

Явно е решил да развива бизнес ив Пловдив, и каква по-добра реклама за него от това да се яви като месията на Ботев!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 май 2009 11:37

Като се сетя колко бизнесмени "купиха" Ботев за половин година... поредният бошлаф!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 21 май 2009 11:46

hlucho написа:
emo написа:и Коко е един играч,няма що.аз да ви попитам:толко ли в Пловдив няма бизнесмени които да обичат отбора и да го откупят от тоя скапаняк ДХ-С

Явно е решил да развива бизнес ив Пловдив, и каква по-добра реклама за него от това да се яви като месията на Ботев!

по принцип има логика в твойте думи и може и така да е.но любовта на феновете неможе да се купи.в смисъл, че ако ботев стане като вихрен сега, феновете ще го емнат и коко.той кво си мисли?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 май 2009 11:46

Дано най-после се освободите от Христолов,тъй като вече е наистина притиснат до стената,като същевременно се спасите и от изпадане.

Прочетох всички мнения по темата и ме отврати това което пише "отчето",който според мен или само се представя за такъв или е сектант-еретик,а може би и сатанист,защото по никакъв начин не мога да го определя като православен християнин.
Ще дам за пример само един цитат от Библията който се отнася за него."Не е възможно да няма съблазни,но горко на този чрез когото идват",тъй като хора непосещаващи храма и интересуващи се от вярата,остават с убеждение за нормално да се пожелава смърт на човек, след като го правят и свещеници и се хвалят с това.

Върни се в “Архив”