Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: българския футбол е в дълбока криза

Мнениеот DrAvalanche » 17 апр 2009 13:01

Футболът е отражение на цялостното състояние на държавата. Не може да имаш серГей, доган и мони лъжеца за управници и да искаш нещо да ти е наред.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 17 апр 2009 13:05

Идеята за 10 отбора в А група е доста добра.Така ще е по- успорвано и ще има повече преки сблъсъци между лидерите, определно ще помогне ;)

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Собствениците правят сватбата между Литекс и Левски възможна

Мнениеот Oskron » 17 апр 2009 13:10

toni petrov написа:На читателите сигурно им е омръзнало да слушат "болни мозъци", но днес, може би повече от всякога, изглежда възможна сватбата между собствениците на Левски и Литекс - Тодор Батков и Гриша Ганчев. Не само защото дербито в града на Покрития мост и люляците ще бъде ръководен от петричанина Ивайло Стоянов, станал публична фигура заради участието си във формата "Моята голяма телевизионна сватба" в "Шоуто на Слави". Просто реалностите вече са съвсем различни в сравнение с времето отпреди 10 години например а и ситуацията диктува на столичния и провинциалния гранд "нЕкои" ходове.

Само да беше казал и какви са тези "нЕкой" ходове или това ще го доразвиеш след края на мача ...... за по-лесно.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 17 апр 2009 13:14

veselin111 написа:Има няколко клуба в БГ които задължително трябва да бъдат изхвърлени от професионалния футбол, това са: Беласица, Марек, Рилски спортист, Вихрен, Спартак Варна, Сливен, Родопа, Славия, Локо Мездра-може да съм пропуснал някой.
И нещо в допълнение: А-група да се направи с 10 отбора, за да се играят повече мачове между по силни отбори, за да не се излагаме на есен в Европа, защото сега нашите грандове като бият Беласица, Вихрен или пък Ботев и се мислят за супер тимове 8-)

И 10 отбора са ни много. Каква държава сме, че да имаме А група с 16 отбора и 2 Бгр. с по 16?? Малоумна работа!!!
Най-добрият вариант е: А група с 8 отбора, който играят по 4 срещи на разменено гостуване. И ако приемем, че 1 отбор отива в ШЛ, 3 - за УЕФА, 1 - за ИНтертото, и 3 да изпадат /примерно 2 директно и 1 да играе бараж с 3-ия от Б групата/. Бгрупата да еедна с максимум 16 отбора. И да има задължително условие за стадионите и юношите: който отбор няма европейски стадион да си играе мачовете на друг такъв. Всеки отбор да картотекира минимум по 3-4 юноши, от които 1-2 да започват титуляри.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 17 апр 2009 13:15

veselin111 написа:Има няколко клуба в БГ които задължително трябва да бъдат изхвърлени от професионалния футбол, това са: Беласица, Марек, Рилски спортист, Вихрен, Спартак Варна, Сливен, Родопа, Славия, Локо Мездра-може да съм пропуснал някой.
И нещо в допълнение: А-група да се направи с 10 отбора, за да се играят повече мачове между по силни отбори, за да не се излагаме на есен в Европа, защото сега нашите грандове като бият Беласица, Вихрен или пък Ботев и се мислят за супер тимове 8-)

Само като го прочетох това и ми стана ясно на колко години си .
Глупак!
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 17 апр 2009 13:18

stg333 написа:откачалници, не може отбора който е перманентна комбина с ЦСКА да прави комбина с Левски

Moge!
Nali Levski i CSKA sa si kombina,taka 4e drugar4eto na moeto drugar4e e i moe... ;) :)

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 17 апр 2009 13:27

pasaden написа:

Само като го прочетох това и ми стана ясно на колко години си .
Глупак!

Сега си засегнат защото си фен на Ботев, но ако погледнеш реално на нещата и направиш една равносметка за последните 7-8 години ще видиш на какво ниво сте. Не говоря за Ботев от преди 20-30 години, а за моментното състояние. Всяка година се борите за оставане в А-група и през две-три години изпадате. Тази година не ви го пожелавам (да изпаднете), защото имам много приятели ботевисти и знам как обичат и подкрепят отбора си. Ако се смени ръководството и започне да се мисли от управляващите клуба за самия клуб, може да се получат нещата. Футбола в България го следя от много отдавна и мога да направя сравнение. махни си розовите очила и гледай !!! Обидните реплики ги оставям за теб

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле

Мнениеот delpi » 17 апр 2009 13:28

plamen etov написа:
delpi написа:
АСМ1899 написа:Тука съм съгласен с Батков! Правилно е това което е казал, лошо е че не е казал какво ще става с Левски занапред!

За мен е важно, че правим резил след резил. Локо Сф ни бие насред Герена с 3:0. Това сигурно ще се случи отново чак след 50-60 години, че ако не и повече. Е тогава срещу кой да недоволстват феновете??? Срещу мен ли? Хайде да гледаме фактите. Батков да спре да дава интервюта. Това е което аз искам. Ако ще дава нещо... това са пари. Ако не да се маха.

Абе братле като гледам от последните де години ,майче нещата не са във ваша полза,така че по-леко с прогнозите :D :D

Последните 3 мача за първенство ни биете. За купата ние ви отстранихме, но това не значи нищо. Аз само казах, че скоро няма да ни биете с такъв резултат на Герена. Иначе още следващия ни мач догодина може пак да ни тупнете, още повече ако не се промени нещо в отбора...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 17 апр 2009 13:32

DrAvalanche написа:Футболът е отражение на цялостното състояние на държавата. Не може да имаш серГей, доган и мони лъжеца за управници и да искаш нещо да ти е наред.

Най лошото е, че за последните 20 години се смениха всички политически партии в БГ на управленското кормило. Изкарахме що годе приятен футбол с добри играчи до към 94-95година, поинерция от преди 90-те. След това тотално се занемариха школите и терените, а без тях се вижда в момента какви са ни звездите- даже бих казал че са ни много :!:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 17 апр 2009 13:33

А пък Мария е бременна!... :|
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”