Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Ибричета,бързо тръгвайте към джамията, сидероглу в момента е там и раздава пица.
bai hoi написа:Ибричета,бързо тръгвайте към джамията, сидероглу в момента е там и раздава пица.
Виждам, че си запознат. Явно вече си бил там и си се възползвал
Пп- Казва се -оолу, а не оГлу. Като искаш да си интересен и пунктуален би трябвало да го знаеш това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:bai hoi написа:Ибричета,бързо тръгвайте към джамията, сидероглу в момента е там и раздава пица.
Виждам, че си запознат. Явно вече си бил там и си се възползвал![]()
Пп- Казва се -оолу, а не оГлу. Като искаш да си интересен и пунктуален би трябвало да го знаеш това!
Запознат съм благодарение на този материал-
Лицата на белите мангали
http://sanctorlegum.com/%D0%BB%D0%B8%D1 ... %BB%D0%B8/
ПП."Оглу" е наставка,означава син,еквивалентна е на българските -ов и -ев,може да се чете -оглу или -оолу, но би трябвало да се пише -оглу. Например, пише се Наим Сюлейманоглу, може да се чете и така, със звучно г, а може и да се чете с дълго о.
Благодаря за вниманието!
bai hoi написа:Кашчей написа:bai hoi написа:Ибричета,бързо тръгвайте към джамията, сидероглу в момента е там и раздава пица.
Виждам, че си запознат. Явно вече си бил там и си се възползвал![]()
Запознат съм благодарение на този материал-
Лицата на белите мангали
http://sanctorlegum.com/%D0%BB%D0%B8%D1 ... %BB%D0%B8/
ПП."Оглу" е наставка,означава син,еквивалентна е на българските -ов и -ев,може да се чете -оглу или -оолу, но би трябвало да се пише -оглу. Например, пише се Наим Сюлейманоглу, може да се чете и така, със звучно г, а може и да се чете с дълго о.
Благодаря за вниманието!
Материалът истински ли е? аз очаквах, че говориш от лични впечатления, а не от написано някъде в нета
Благодаря, че ме осведоми какво е наставка и най-вече за оолу. Ако не беше ти, и досега нямаше да знам, о Светлейший!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Материалът истински ли е? аз очаквах, че говориш от лични впечатления, а не от написано някъде в нета![]()
Благодаря, че ме осведоми какво е наставка и най-вече за оолу. Ако не беше ти, и досега нямаше да знам, о Светлейший!
Видях колко знаеш.
sin4ec написа:vaskonti написа:Тогава ни излъга отново същата БСП. Те си бяха внедрили свои хора в СДС, това беше очевидно - спомни си Румен Воденичаров, който от основател на СДС се превърна в най-плюещия този съюз човек. Даже стигна до там, че беше кандидат за вицепрезидент с един от най-тъмно червените - Велко Вълканов. Помниш ли 39-те, които бойкотираха новата конституция и предупреждаваха, че тя е безумна и ще доведе страната до катастрофа? Помниш ли тези неща? Аз съм сигурен, че 99.99% от хората изобщо не помнят. Има много по-голямо зло от ГЕРБ и това е именно БСП. Просто защото едните са главния извор на злото, а другите са ручей, направил опит да се отклони от въпросния извор.
Помня 39-те. А СДС си беше комунистическа креатура, не ми ги оправдавай с внедряване... БСП бяха в нокаут тогава. Малко трябваше, за да се заличат, но мангала и компания ги реанимираха, и с това ни сраха в устата. И днес се чудят що не минават бариерата...
Не ми каза нищо за болниците и двата милиарда. Детето ми е в болница и следобед говорих с лекуващата лекарка. Тя пък беше на кеф и говорихме и за други работи. Жалко, че не мога да кажа тук това, което тя каза. Но мога да предам моя въпрос към нея: С тез знания и опит що сте тук, в България, за 850 лева заплата?
Досещаш ли се какво ми отговори една от най-добрите в София, че и отгоре?
Има понятия като чест и доблест, непознати за кирливата окупантска сган, нито за платената герберастка измет, имаща претенции да е нещо. А е едно голямо посрано нищо! Лайна с орехи.
Истинският си е истински. Той е голям, колкото и невзрачен да изглежда... Без да се бара за медиен герой. Тя си е свършила работата, а сълзата в окото на майката при изписването е наградата ѝ. Безценно.
За кви палячувци ми говориш, и кой го интересуват политическите и медийни мърши ?
И защо тази жена няма да си вземе мизерната заплата, понеже гореспоменатата мърша не си е свършила работата?
СДС е продукт на БКП, но това не значи, че всички в този съюз са били такива. Ето, че въпросните 39 се оказаха прави, а тогава всички им се присмиваха.
Какво да ти кажа за двата милиарда? Пак ли трябва да се обяснявам, сигурно вече за 67-ми път, че ГЕРБ не ме вълнуват, те са също продукт на БСП! През 80% от времето от 1990г. до днес БСП управлява тая страна и ако наистина бяха читави, въпросната лекарка, за която говориш, отдавна да взима 2000лв заплата, а системата отдавна да е работеща! Да обвиняваш само и основно ГЕРБ за всичко това показва сериозна късопаметност! ГЕРБ просто продължиха да не правят нищо в това отношение, това е! Проблемът не е в последните 4 години, а в последните 24, да не кажа 64!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- liliputchica
vaskonti написа:sin4ec написа:vaskonti написа:Тогава ни излъга отново същата БСП. Те си бяха внедрили свои хора в СДС, това беше очевидно - спомни си Румен Воденичаров, който от основател на СДС се превърна в най-плюещия този съюз човек. Даже стигна до там, че беше кандидат за вицепрезидент с един от най-тъмно червените - Велко Вълканов. Помниш ли 39-те, които бойкотираха новата конституция и предупреждаваха, че тя е безумна и ще доведе страната до катастрофа? Помниш ли тези неща? Аз съм сигурен, че 99.99% от хората изобщо не помнят. Има много по-голямо зло от ГЕРБ и това е именно БСП. Просто защото едните са главния извор на злото, а другите са ручей, направил опит да се отклони от въпросния извор.
Помня 39-те. А СДС си беше комунистическа креатура, не ми ги оправдавай с внедряване... БСП бяха в нокаут тогава. Малко трябваше, за да се заличат, но мангала и компания ги реанимираха, и с това ни сраха в устата. И днес се чудят що не минават бариерата...
Не ми каза нищо за болниците и двата милиарда. Детето ми е в болница и следобед говорих с лекуващата лекарка. Тя пък беше на кеф и говорихме и за други работи. Жалко, че не мога да кажа тук това, което тя каза. Но мога да предам моя въпрос към нея: С тез знания и опит що сте тук, в България, за 850 лева заплата?
Досещаш ли се какво ми отговори една от най-добрите в София, че и отгоре?
Има понятия като чест и доблест, непознати за кирливата окупантска сган, нито за платената герберастка измет, имаща претенции да е нещо. А е едно голямо посрано нищо! Лайна с орехи.
Истинският си е истински. Той е голям, колкото и невзрачен да изглежда... Без да се бара за медиен герой. Тя си е свършила работата, а сълзата в окото на майката при изписването е наградата ѝ. Безценно.
За кви палячувци ми говориш, и кой го интересуват политическите и медийни мърши ?
И защо тази жена няма да си вземе мизерната заплата, понеже гореспоменатата мърша не си е свършила работата?
СДС е продукт на БКП, но това не значи, че всички в този съюз са били такива. Ето, че въпросните 39 се оказаха прави, а тогава всички им се присмиваха.
Какво да ти кажа за двата милиарда? Пак ли трябва да се обяснявам, сигурно вече за 67-ми път, че ГЕРБ не ме вълнуват, те са също продукт на БСП! През 80% от времето от 1990г. до днес БСП управлява тая страна и ако наистина бяха читави, въпросната лекарка, за която говориш, отдавна да взима 2000лв заплата, а системата отдавна да е работеща! Да обвиняваш само и основно ГЕРБ за всичко това показва сериозна късопаметност! ГЕРБ просто продължиха да не правят нищо в това отношение, това е! Проблемът не е в последните 4 години, а в последните 24, да не кажа 64!
Дай някаква идея, предложение, решение, кой да е, ако не са в момента представените в парламента
[offtopic]нямам[/offtopic]
Декларация на ранобудните студенти:
В борбата си срещу неморалното, цинично и безотговорно правителство, начело с Пламен Орешарски, ние се обединяваме против репресията на наши колеги от цялата страна. В този момент много от тях са подложени на психологически натиск и заплахи.Всеки, който ни подкрепя, подкрепя една борба за бъдеще и за достойнство. Ние променяме, но и всички вие можете да променяте. Не казвайте: Утре ще почнем голямото, днес печелим пари за прехраната. Не казвайте: Утре ще бъдем честни, днес тихичко ще се проврем. Носете си новите дрехи, момчета. Ходейки, падаме. Сънувайки, мрем!
Дано това послание стигне до сърцата на тези които са против студентите.За управляващите е сигурно,че няма да го отразят - те нямат сърца,а само портфейли!
[offtopic]НОСЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ, МОМЧЕТА -
падаме, както ходим,
умираме, както спим.
Въпросите на тая планета
я решим,
я не решим…
Но не казвайте: утре ще бъдем красиви.
Не казвайте: утре ще бъдем щастливи.
Не казвайте: утре ще бъдем, ще бъдем…
Ще обичаме утре,
утре ще бъда любим.
Носете си новите дрехи, момчета,
падаме, както ходим,
умираме, както спим.
Не казвайте: утре ще почнем голямото,
днес да спечелим пари за прехраната.
Не казвайте: утре да бъдем честни,
днес тихичко
ще се проврем…
ходейки падаме,
сънувайки мрем.
Не казвайте: утре с вик на площада
ще кажа истината, после – на клада!
На клада, но утре. А днес потърпете,
днес се налага
да премълчим…
Носете си новите дрехи, момчета –
падаме, както ходим,
умираме, както спим!
—Стефан Цанев[/offtopic]
В борбата си срещу неморалното, цинично и безотговорно правителство, начело с Пламен Орешарски, ние се обединяваме против репресията на наши колеги от цялата страна. В този момент много от тях са подложени на психологически натиск и заплахи.Всеки, който ни подкрепя, подкрепя една борба за бъдеще и за достойнство. Ние променяме, но и всички вие можете да променяте. Не казвайте: Утре ще почнем голямото, днес печелим пари за прехраната. Не казвайте: Утре ще бъдем честни, днес тихичко ще се проврем. Носете си новите дрехи, момчета. Ходейки, падаме. Сънувайки, мрем!
Дано това послание стигне до сърцата на тези които са против студентите.За управляващите е сигурно,че няма да го отразят - те нямат сърца,а само портфейли!
[offtopic]НОСЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ, МОМЧЕТА -
падаме, както ходим,
умираме, както спим.
Въпросите на тая планета
я решим,
я не решим…
Но не казвайте: утре ще бъдем красиви.
Не казвайте: утре ще бъдем щастливи.
Не казвайте: утре ще бъдем, ще бъдем…
Ще обичаме утре,
утре ще бъда любим.
падаме, както ходим,
умираме, както спим.
Не казвайте: утре ще почнем голямото,
днес да спечелим пари за прехраната.
Не казвайте: утре да бъдем честни,
днес тихичко
ще се проврем…
ходейки падаме,
сънувайки мрем.
Не казвайте: утре с вик на площада
ще кажа истината, после – на клада!
На клада, но утре. А днес потърпете,
днес се налага
да премълчим…
Носете си новите дрехи, момчета –
падаме, както ходим,
умираме, както спим!
—Стефан Цанев[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
liliputchica написа:Дай някаква идея, предложение, решение, кой да е, ако не са в момента представените в парламента
Въпросът не е кой да дойде, а при какви условия да дойде. Няколко пъти го казах - трябва не просто да се променят, а направо да се съставят няколко нови ключови закони, начело с конституцията. Сегашната не може да се поправи, трябва да се състави изцяло нова. Най-елементарното нещо е да се намалят броя на депутатите, но това е наистина най-малкото нещо, има още сто неща за основна промяна. След това който и да дойде, той няма да може да си прави каквото иска, както е сега. Не, че корупцията ще се изкорени, но ще е впъти по-малко, а в същото време институциите и отделните системи ще работят. В момента знаеш ли кой всъщност е най-голямата мафия в държавата, кой всъщност казва какво да се прави и какво не? Това са хората във високите етажи на съдебната система! Забрави за олигарсите, забрави за Пеевски, забрави за Цецо Василев, забрави дори за Доган! Ако си гледал сериала "7 часа разлика", прототипът на прокурорката е съвсем реален и истински - точно тези хора и съдиите дърпат конците в тая държава. Това го знам от именно такъв човек, който наистина знае какво говори.
[center]I'll be the savior of you all
http://www.youtube.com/watch?v=xO_lfKAa ... ture=share
Поздрав за всички в форума,които не спират с пяна на устата да сипят обвинения срещу хората,които за разлика от тях не си седят в къщи,а изразяват своите граждански права.
Не знам,как е възможно,някой от вас да се припознават в тия "контрапротестиращи",нямате ли малко срам и не виждате ли,що за уроди са се събрали в тази прослойка ?
Поздрав за всички в форума,които не спират с пяна на устата да сипят обвинения срещу хората,които за разлика от тях не си седят в къщи,а изразяват своите граждански права.
Не знам,как е възможно,някой от вас да се припознават в тия "контрапротестиращи",нямате ли малко срам и не виждате ли,що за уроди са се събрали в тази прослойка ?