Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ
Знаете ли кое е смешното ако това отче беше буфер и беше казал подобно нещо че е желаел смърта на друг човек и то на сред служба щяхте да го заклеймите като айде няма да казвам като на какво щото все пак става дума за свещенник но понеже е фен на Ботев и защитава вашата кауза вие сте готови да приемете всичко и да защитите това което е сторил по време на службата.Надявам се и знам,че сред вас има много интелигентни и здраво мислещи християни които няма да отрекат правотата на моите думи.А това,че Димитър Христолов час по скоро трябва да бъде завинаги извън Ботев е вън от всяко съмнение и аз с цялото си сърце желая той да остане за вас само един лош спомен.
Ти тотално си изпушил бе пич,прекалено на сериозно си се взелfc_maritza_1921_pld написа:Знаете ли кое е смешното ако това отче беше буфер и беше казал подобно нещо че е желаел смърта на друг човек и то на сред служба щяхте да го заклеймите като айде няма да казвам като на какво щото все пак става дума за свещенник но понеже е фен на Ботев и защитава вашата кауза вие сте готови да приемете всичко и да защитите това което е сторил по време на службата.Надявам се и знам,че сред вас има много интелигентни и здраво мислещи християни които няма да отрекат правотата на моите думи.А това,че Димитър Христолов час по скоро трябва да бъде завинаги извън Ботев е вън от всяко съмнение и аз с цялото си сърце желая той да остане за вас само един лош спомен.

Вярно е че трябва да се учи на смирение, но освен тази добродетел има още много други на които трябва да се научим. Маричка, знаеш ли какво е направил Исус в храма? Прекатурил е масите на продавачите. Вярата ме учи също на справедливост и аз уча на това. Значи според теб християните трябва да търпят с наведени глави лъжи и неправди, един човек да разиграва цял град, държава, да държи гладни семейства и да играе черно тото, ако го смяташ за нормално аз не и няма да се премиря до пълната победа. А за мойте служби не можеш да говориш, като не си бил, защото съм служил и пред 2000 души и съм ореждал даже летни лагери на децата на марица, може да питаш Огнян Атанасов, защото Миндиза не можеш вече Бог да го прости.
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Извинявай незнам дали съм"изпушил" но аз съм християнин и посещавам божият храм и за мен не е все едно кави хора са се обрекли и служат на Бога.Ако ти влизаш един път в годината в Божият храм това си е твой проблем,а дали съм се взел на сериозно не знам в какъв смисъл го казваш но що се отнася до християнските ценности то за мен няма как това да не го приема напълно сериозно.
fc_maritza_1921_pld написа:Извинявай незнам дали съм"изпушил" но аз съм християнин и посещавам божият храм и за мен не е все едно кави хора са се обрекли и служат на Бога.Ако ти влизаш един път в годината в Божият храм това си е твой проблем,а дали съм се взел на сериозно не знам в какъв смисъл го казваш но що се отнася до християнските ценности то за мен няма как това да не го приема напълно сериозно.
Колко по-добре щеше да е пръво да посещаваш училище...!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Grinta, искам да ти кажа, че съм отче, а отче в нашата църква не е само да си смирен, а да учиш също хората на добро и справедливост, както и много други неща и аз си мисля, че успявам с Божията помощ колкот мога, поне тези които ме познават знаят.
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Отче хайде да не се лъжем при тебе идва този гняв и такива помисли само и единственно защото те засяга лично по простата причина,че въпростният човек чията смърт желаеш е президент на твоя любим отбор.Убеден съм,че ако този човек беше президент на Локото едва ли би имал същите чувства на омраза към него и тогава ако беше чул фенове на Локото,че искат той да умре ти щеше да им кажеш и то с пълно право,че това не е християнско.Ами ти по същата логика би трябвало да желаеш смърта и на всички български политици който доведоха държавата до това и състояние ами те не са ли крадци и лъжци и наркобосове и дори педофили.Отче не е редно пред мен да се оправдаваш за каквото и да е било защото отново влизаш в грях просто застани пред съвеста си на свещенник и си помисли дали е било редно да си помислиш такова нещо в Божият храм на светата литургия.Аимаче никой не е съвършен и безгрешен и нашият единствен истински съдник е Господ Бог.
Може да съм прекалил, но това ми беше мисълта и ако бях лицемерен както писа по-горе може да си я скрия, но при всички случай съм за справедливост и както писах да го бутнат в затвора, за да си понесе отговорноста. Не се оправдавам и ни най-малкот ме е страх от твоя съд, защото не ме познаваш и мисля че не е тук мястото да се хваля как съм ходил да защитавам несправедливо уволнени хора и т.н. така, че пред съвеста си съм чист, защото винаги съм се борил за справедливоста и доброто.
Re: Още смях с бате Митко........
Ебанко 1 и Ази записаха песен!!!-------------------Д2 и Остава пяха на концерта "Свободен Ботев"
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Botevist sum do grob, no spored men Marichkata e prav v vashia filosovski spor. I vse pak nie shte se borim s Selskiq po vreme na nashia zemen put dori tazi borba da vodi do grehove. Da ni prosti Gospod!