След време може да се наложи да целуват доста противници краката на Сидеров, защото той даде шанс на България, колкото и странно да изглежда все още това.
Какъвто и да е, постъпи мъжки, а това, особено в ГЕРБ, не го умеят.
Аз ли не мога да разбера нещо, или тази тема отдавна няма никакъв смисъл?
Студентите да си живеят на студено и това е. Днешните са едни лигльовци, които даже не знаят какви са.
Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
sin4ec написа:vaskonti написа:sin4ec написа:Тва тема за еврофондове ли е, или за протестите? И понеже кабинетът управлява няколко месеца, колко фонда ни спряха? Нали с това плашеха бибитко и ко, пък тя ква стана... И още нещо-Бареков ще ги доунищожи тия. Тая работа, дето я раздува, му е спусната отгоре и няма мърдане. Всичко си върви по реда. При Партията няма лабаво, мдааа...
Разплатата ще е безмилостна. Даже Йоско няма защо да идва. Това е положението!
Май освен още няколко десетки неща, си забравил и че заради същата тая партия ни спряха сума ти еврофондове, а даже и ни глобиха няколко стотин милиона.
Ето ти и нещо за протестите - http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8892
Нищо не съм забравил, знам обаче, че при ТК бяхме три пъти по-добре от при ГЕРБ. За мен задача номер 1 е недопускането на тази партия отново на власт по никакъв начин. Затова и оставка скоро няма да има. След разпада на ГЕРБ ще видим накъде духа вятъра.
Ако не си забравил нищо, не би трябвало по никакъв начин да подкрепяш БСП.
Оставяме настрана факта, че по времето на ТК целия свят се радваше на голям икономически растеж. А сега нещата се представят така, сякаш ГЕРБ е виновен за полу-фалита на същия този свят. Далеч съм от мисълта да ги защитавам, но да кажеш, че предпочиташ извора на цялата корупция, мафия и сива олигархия пред едно от разклоненията на този извор, това е най-малкото недомислено и безотговорно. Тази партия трябваше да бъде забранена и разтурена, ако трябва и насила, още през 1990г. Нещата са елеменарни - ако тая "партия" беше забранена още тогава и беше приет жесток закон за лустрацията, дори за самия Бойко нямаше да чуем никога. Но тоя народ е доказал, че стокхолмския синдром му е вкоренен в гена, така че си заслужава съдбата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:sin4ec написа:vaskonti написа:sin4ec написа:Тва тема за еврофондове ли е, или за протестите? И понеже кабинетът управлява няколко месеца, колко фонда ни спряха? Нали с това плашеха бибитко и ко, пък тя ква стана... И още нещо-Бареков ще ги доунищожи тия. Тая работа, дето я раздува, му е спусната отгоре и няма мърдане. Всичко си върви по реда. При Партията няма лабаво, мдааа...
Разплатата ще е безмилостна. Даже Йоско няма защо да идва. Това е положението!
Май освен още няколко десетки неща, си забравил и че заради същата тая партия ни спряха сума ти еврофондове, а даже и ни глобиха няколко стотин милиона.
Ето ти и нещо за протестите - http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8892
Нищо не съм забравил, знам обаче, че при ТК бяхме три пъти по-добре от при ГЕРБ. За мен задача номер 1 е недопускането на тази партия отново на власт по никакъв начин. Затова и оставка скоро няма да има. След разпада на ГЕРБ ще видим накъде духа вятъра.
Ако не си забравил нищо, не би трябвало по никакъв начин да подкрепяш БСП.
Оставяме настрана факта, че по времето на ТК целия свят се радваше на голям икономически растеж. А сега нещата се представят така, сякаш ГЕРБ е виновен за полу-фалита на същия този свят. Далеч съм от мисълта да ги защитавам, но да кажеш, че предпочиташ извора на цялата корупция, мафия и сива олигархия пред едно от разклоненията на този извор, това е най-малкото недомислено и безотговорно. Тази партия трябваше да бъде забранена и разтурена, ако трябва и насила, още през 1990г. Нещата са елеменарни - ако тая "партия" беше забранена още тогава и беше приет жесток закон за лустрацията, дори за самия Бойко нямаше да чуем никога. Но тоя народ е доказал, че стокхолмския синдром му е вкоренен в гена, така че си заслужава съдбата.
Имаш право, но не напълно. По твоята логика любимият отбор също трябваше да е закрит и да не участва днес в "А" група, но не е така. По - добре, че ви има, за да се играе дерби в България. Друг е въпросът, че най - големият мач у нас от доста време е доста посредствен. За добро или лошо, "Левски" - ЦСКА си е мач с огромен залог в България. Отричането му е глупост. И за вас е добре, че ни има, и за нас - че вие съществувате. Отделен въпрос е, че състоянието и на двата големи отбора у нас е плачевно. Нашето е по - лошо.
БКП съществува, но в същото време има и БСП.
Не знам, аз съм повече за БКП. Това го знаеш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
vaskonti написа:Ако не си забравил нищо, не би трябвало по никакъв начин да подкрепяш БСП.
Да, ако ги бяха забранили 1990, или в по-подходящия момент-1997, наистина нямаше да се стигне дотук, нямаше да има и ГЕРБ... Но кой ни излъга тогава? За кво скачахме и се драхме в студа, като всичко си остана същото? Два пъти след това БСП идва на власт! Какво да коментираме повече...
Срщу ГЕРБ няма сила, която да не подкрепям, това са ми вътрешните убеждения. Няма по-голямо зло от тях. Само един въпрос : Колко пари липсват на болниците , за да покрият разходите си до края на годината и кой национализира 2 млрд именно от Здравната каса?
За какво говорим? 4 години пълно замразяване на доходите е геноцид!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
daniel875 написа:Имаш право, но не напълно. По твоята логика любимият отбор също трябваше да е закрит и да не участва днес в "А" група, но не е така. По - добре, че ви има, за да се играе дерби в България. Друг е въпросът, че най - големият мач у нас от доста време е доста посредствен. За добро или лошо, "Левски" - ЦСКА си е мач с огромен залог в България. Отричането му е глупост. И за вас е добре, че ни има, и за нас - че вие съществувате. Отделен въпрос е, че състоянието и на двата големи отбора у нас е плачевно. Нашето е по - лошо.
БКП съществува, но в същото време има и БСП.
Не знам, аз съм повече за БКП. Това го знаеш.
В интерес на истината днешната БКП е една от най-чистите от към мафиоти партия, а в същото време членовете й са истински идеалисти - това са хора, които искрено вярват в нещо си. Вече отделен въпрос е, че това, в което вярват е напълно неприложимо и ограничаващо правата на човека.
sin4ec написа: Да, ако ги бяха забранили 1990, или в по-подходящия момент-1997, наистина нямаше да се стигне дотук, нямаше да има и ГЕРБ... Но кой ни излъга тогава? За кво скачахме и се драхме в студа, като всичко си остана същото? Два пъти след това БСП идва на власт! Какво да коментираме повече...
Срщу ГЕРБ няма сила, която да не подкрепям, това са ми вътрешните убеждения. Няма по-голямо зло от тях. Само един въпрос : Колко пари липсват на болниците , за да покрият разходите си до края на годината и кой национализира 2 млрд именно от Здравната каса?
За какво говорим? 4 години пълно замразяване на доходите е геноцид!
Тогава ни излъга отново същата БСП. Те си бяха внедрили свои хора в СДС, това беше очевидно - спомни си Румен Воденичаров, който от основател на СДС се превърна в най-плюещия този съюз човек. Даже стигна до там, че беше кандидат за вицепрезидент с един от най-тъмно червените - Велко Вълканов. Помниш ли 39-те, които бойкотираха новата конституция и предупреждаваха, че тя е безумна и ще доведе страната до катастрофа? Помниш ли тези неща? Аз съм сигурен, че 99.99% от хората изобщо не помнят. Има много по-голямо зло от ГЕРБ и това е именно БСП. Просто защото едните са главния извор на злото, а другите са ручей, направил опит да се отклони от въпросния извор.
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Тогава ни излъга отново същата БСП. Те си бяха внедрили свои хора в СДС, това беше очевидно - спомни си Румен Воденичаров, който от основател на СДС се превърна в най-плюещия този съюз човек. Даже стигна до там, че беше кандидат за вицепрезидент с един от най-тъмно червените - Велко Вълканов. Помниш ли 39-те, които бойкотираха новата конституция и предупреждаваха, че тя е безумна и ще доведе страната до катастрофа? Помниш ли тези неща? Аз съм сигурен, че 99.99% от хората изобщо не помнят. Има много по-голямо зло от ГЕРБ и това е именно БСП. Просто защото едните са главния извор на злото, а другите са ручей, направил опит да се отклони от въпросния извор.
Помня 39-те. А СДС си беше комунистическа креатура, не ми ги оправдавай с внедряване... БСП бяха в нокаут тогава. Малко трябваше, за да се заличат, но мангала и компания ги реанимираха, и с това ни сраха в устата. И днес се чудят що не минават бариерата...
Не ми каза нищо за болниците и двата милиарда. Детето ми е в болница и следобед говорих с лекуващата лекарка. Тя пък беше на кеф и говорихме и за други работи. Жалко, че не мога да кажа тук това, което тя каза. Но мога да предам моя въпрос към нея: С тез знания и опит що сте тук, в България, за 850 лева заплата?
Досещаш ли се какво ми отговори една от най-добрите в София, че и отгоре?
Има понятия като чест и доблест, непознати за кирливата окупантска сган, нито за платената герберастка измет, имаща претенции да е нещо. А е едно голямо посрано нищо! Лайна с орехи.
Истинският си е истински. Той е голям, колкото и невзрачен да изглежда... Без да се бара за медиен герой. Тя си е свършила работата, а сълзата в окото на майката при изписването е наградата ѝ. Безценно.
За кви палячувци ми говориш, и кой го интересуват политическите и медийни мърши ?
И защо тази жена няма да си вземе мизерната заплата, понеже гореспоменатата мърша не си е свършила работата?
Не съм вярвал,че някога ще кажа подобно нещо,но в момента
ибриците ме отращават в пъти повече от комунетата.
Ебати гнусната и жалка паплач!
Вижте за какво става въпрос:
Зомбиране в метрото
"Деня на будителите, изпълнена с празнично настроение, чувство за изпълнен дълг (предния ден успешно беше подаден проект, чиято наративна част почти изцяло написах за рекордно кратко време, с цената на безсъние и нерви) и носталгичен мързел (все пак, бях преподавател 11 години), тръгнах за работа порядъчно късно. Озовах се в метростанцията малко след 10 часа и що да видя.
Голяма част от чакащите четяха едно и също. Вгледах се и почнах да мигам на парцали. Такъв парцал - шедьовър на проправителствената пропаганда - най-малко очаквах да видя онази блажена сутрин. Посредством безплатния "Вестник за метрото" пътниците се облъчват как Прокопиев, Соросоидите, Реформаторският блок, Комитата и Асен Генов финансират протестите, как за това се харчат пари на пенсионери и прочее гнусотии. Всичко това е гарнирано с обилни дози расизъм и ксенофобия (както е видно още от първата страница). Против бежанците, против африканците, против турците, против чужденците изобщо.
И за да няма съмнения кой финансира тази "медия", цялата последна страница е заета от кафеникавочервена реклама на телевизия "Алфа Атака". Има и редовна петъчна рубрика на Волен Сидеров "Дневник на автора". Това поне отговаря на въпроса кой е авторът на този парцал.
Моята метростанция и следващите няколко бяха заредени с огромни камари от парцала, който за пръв път забелязвам, но други вече са сигнализирали за него преди няколко дена. И се чудя колко пари отиват за този долнопробен боклук - черешката на тортата на правителствената компроматна война. После да не се чудим, че са взети едни заеми, които не е ясно къде са потънали, докато Здравната каса няма откъде да плати на болниците, бежанци буквално умират от глад, ако не са благотворителните акции, и т.н.
А хората в метрото си четат - нали е без пари.
Гадно е. Гнусно е. Срещу протестиращите повече от 140 дена, срещу студентите, които спят в аудиториите и някои от които рискуват образованието си, за да отстояват своите позиции, стои огромна пропагандна машина, захранвана от адски много пари. Нашите пари, всъщност. Управляващите не подбират. Колкото и да сме изтощени, тепърва трябва да се подготвим да понасяме все по-мръсни удари в гърба.
А на искрените противници на протестите, за които е голям проблем, че се блокират улици и се окупират аудитории, но не са проблем нещата, заради които е протестът - дано ви е поносима компанията, в която сте попаднали. Компания на нацисти, мутри, олигарси и много, много пари.
UPDATE от 03.11.2013. Я! Видях коментар във Facebook и проверих: "Вестник за метрото" се оказва едно към едно вестник "Атака", има само едно дребно разместване на първа страница. Уважаеми пътници в метрото, които обичате да четете безплатни вестници, вече сте наясно какво четете (или поне тези от вас, които прочетат това)."
http://svetlaen.blogspot.com/2013/11/blog-post.html
ибриците ме отращават в пъти повече от комунетата.
Ебати гнусната и жалка паплач!
Вижте за какво става въпрос:
Зомбиране в метрото
"Деня на будителите, изпълнена с празнично настроение, чувство за изпълнен дълг (предния ден успешно беше подаден проект, чиято наративна част почти изцяло написах за рекордно кратко време, с цената на безсъние и нерви) и носталгичен мързел (все пак, бях преподавател 11 години), тръгнах за работа порядъчно късно. Озовах се в метростанцията малко след 10 часа и що да видя.
Голяма част от чакащите четяха едно и също. Вгледах се и почнах да мигам на парцали. Такъв парцал - шедьовър на проправителствената пропаганда - най-малко очаквах да видя онази блажена сутрин. Посредством безплатния "Вестник за метрото" пътниците се облъчват как Прокопиев, Соросоидите, Реформаторският блок, Комитата и Асен Генов финансират протестите, как за това се харчат пари на пенсионери и прочее гнусотии. Всичко това е гарнирано с обилни дози расизъм и ксенофобия (както е видно още от първата страница). Против бежанците, против африканците, против турците, против чужденците изобщо.
И за да няма съмнения кой финансира тази "медия", цялата последна страница е заета от кафеникавочервена реклама на телевизия "Алфа Атака". Има и редовна петъчна рубрика на Волен Сидеров "Дневник на автора". Това поне отговаря на въпроса кой е авторът на този парцал.
Моята метростанция и следващите няколко бяха заредени с огромни камари от парцала, който за пръв път забелязвам, но други вече са сигнализирали за него преди няколко дена. И се чудя колко пари отиват за този долнопробен боклук - черешката на тортата на правителствената компроматна война. После да не се чудим, че са взети едни заеми, които не е ясно къде са потънали, докато Здравната каса няма откъде да плати на болниците, бежанци буквално умират от глад, ако не са благотворителните акции, и т.н.
А хората в метрото си четат - нали е без пари.
Гадно е. Гнусно е. Срещу протестиращите повече от 140 дена, срещу студентите, които спят в аудиториите и някои от които рискуват образованието си, за да отстояват своите позиции, стои огромна пропагандна машина, захранвана от адски много пари. Нашите пари, всъщност. Управляващите не подбират. Колкото и да сме изтощени, тепърва трябва да се подготвим да понасяме все по-мръсни удари в гърба.
А на искрените противници на протестите, за които е голям проблем, че се блокират улици и се окупират аудитории, но не са проблем нещата, заради които е протестът - дано ви е поносима компанията, в която сте попаднали. Компания на нацисти, мутри, олигарси и много, много пари.
UPDATE от 03.11.2013. Я! Видях коментар във Facebook и проверих: "Вестник за метрото" се оказва едно към едно вестник "Атака", има само едно дребно разместване на първа страница. Уважаеми пътници в метрото, които обичате да четете безплатни вестници, вече сте наясно какво четете (или поне тези от вас, които прочетат това)."
http://svetlaen.blogspot.com/2013/11/blog-post.html
Не се надскачай, измет! Винаги си бил Б група и ще си останеш такъв. И отборчето ти ще иде там. Черешки.
- Горд комунист
ГЕРБ няма да се върне на кормилото на майка България, за нещастие на соросоидите.
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !
Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !
Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !