vaskonti написа:Ти май идея си нямаш какво представляват еврофондовете? Това са едни пари, които се отпускат целево, а не се дават просто така и ние да си решаваме какво да ги правим. Примерно - или строиш магистрала или не получаваш нито лев.
За да има пари за високи заплати и пенсии, трябва да има работеща икономика. За да има работеща икономика, трябва добра инфраструктура, адекватни закони, стимулиращи бизнеса. Чак след това идват и добрите заплати и пенсии. А ти какво искаш - просто да се вдигат доходите без да има съответния произведен продукт или услуга и при наличието на една сбъркана и корупционна система? Е как ще стане това? Не можеш да слагаш коня пред каруцата, това е абсурд! А дали осъзнаваш, че твоите хора от БСП са с основен принос за сегашното състояние на държавата?
Казах, че съм наясно за какво се използват еврофондовете и че те не могат да се използват като пряк източник на доходи. Но всичко което ми го говориш нататък го има само по книгите, в лексиката на повечето десни политици, но не и по нашите земи.
1. Кажи ми кой е този наш предприемач, който ако получи средства от фондовете и развие бизнеса си ще предпочете да вдигне заплатите на работниците си, вместо да си построи нова къща примерно?
2. Защо не считаш, че обратният подход на този, който ми го говориш е по-приемлив?
повишаване на доходите