Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле
Тука съм съгласен с Батков! Правилно е това което е казал, лошо е че не е казал какво ще става с Левски занапред!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Re: Батков: Феновете ядат бой от жените си, после избиват компле
Бай Ганьо сигурно е пил нещо или нещо се е объркал за да говори такива простотии.
Наздраве!!!!!!!!!!!

-
- Контакти:
левски спечели финала срещу литекс
левски мачка литекс на дузпи !!само левски така ще и утре 1:2 за сините
Re: левски спечели финала срещу литекс
Браво на децата.
- The deacon
- Контакти:
ricco написа:Браво на децата.
Деца? Та те са по на 18 години?!! Честита победа на всички, които обичат Левски!!! По-важното е утре да вземем мача!!!
и аз кво съм написъл. Исках да напиша на момчетата ама съм написъл децата.
жалкооо
късметлииииииииииииииииии , Утре ще си го върнем
3:0 за оранжевите 

Браво дано и големите бият утре.Само Левски.

- The deacon
- Контакти:
ricco написа:и аз кво съм написъл. Исках да напиша на момчетата ама съм написъл децата.
Нищо де, няма нищо фатално!!! Просто някои футболисти на тази възраст са вече звезди в първите отбори! Но при нас това става трудно! Залага се на чужденци със съмнителни качества и нулева дисциплина, а за неща като клубна себеотдаденост - и дума да не става!!! Все си мисля, че след мача с Локо, Ганьо трябваше да натири всички мароканчета и пенсионери и да доиграе сезона с юношите! Няма как да станем шампиони, не можем и да изпаднем, но с един отбор от юноши след година две ще бъдем фурии!!!
[offtopic]
Ей тука си написал цялата истина! Много ама много смешни футболисти се вземат отвън! Нима нашите момчета са по-некадърни от тия нещастници? Ами те не искат и езика да научат, а да не говорим да се борят за отбора! Не ги ли виждате какво правят като дойдат тук- пиянски оргии, скандали, недоволстват от всичко и постоянно! Айде няма нужда от такива "звезди"![/offtopic]
Поздравления за момчетата и на двата отбора! Не ми се вярва да са били чак толкова силни Литекс, а да са я докарали до дузпи! Все пак браво на левскарите- показали са психика щом са победили с дузпи!
The deacon написа:Залага се на чужденци със съмнителни качества и нулева дисциплина, а за неща като клубна себеотдаденост - и дума да не става!!! Все си мисля, че след мача с Локо, Ганьо трябваше да натири всички мароканчета и пенсионери и да доиграе сезона с юношите! Няма как да станем шампиони, не можем и да изпаднем, но с един отбор от юноши след година две ще бъдем фурии!!!
Ей тука си написал цялата истина! Много ама много смешни футболисти се вземат отвън! Нима нашите момчета са по-некадърни от тия нещастници? Ами те не искат и езика да научат, а да не говорим да се борят за отбора! Не ги ли виждате какво правят като дойдат тук- пиянски оргии, скандали, недоволстват от всичко и постоянно! Айде няма нужда от такива "звезди"![/offtopic]
Поздравления за момчетата и на двата отбора! Не ми се вярва да са били чак толкова силни Литекс, а да са я докарали до дузпи! Все пак браво на левскарите- показали са психика щом са победили с дузпи!

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!