От лъжите на Салфетката, от марионетката Боби, от интересите на Андреев или от наивния мечтател "Аз вярвам на г-н Христолов" Баланджиев

Възроден Ботев Пловдив не може да има по този начин, може да има нов клуб, който няма да е БПФК, а нещо различно от оригинала, с други думи - копие.
Разберете, че една емблема не прави една креатура автентична, още повече, че емблемата на Салфетката даже не е автентичната "рапидовска" емблема, а тази от 1990 г., т. е. появила се е 80 години след създаването на клуба. И понеже Келнерите така обичат и милеят за клуба, че 10 години не даваха правата си върху патента, се нароиха куп емблеми-мутанти, от които не ще можем да се изчистим следващите 20 години. И ако утре Сульо и Пульо решат да си "възродят" още по-нов и още по-оригинален Ботев, ще могат да използват тези емблеми-мутанти със същите претенции, с които днес се използва емблемата на Келнерите.
За мен и хората около мен, винаги е имало, има, и ще има един-единствен Ботев, този който агонизира под селско иго. Другото е менте!