Viktor4o_Rs написа:vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:Прочети си 10 пъти наглас червения текст и премисли какво ще напишеш в следващия си пост.
Прочетох 10 пъти червеният текст. Опитвам се да си спомня дори 1 наказан клуб в цялата история на футбола, след като негови играчи са били хванати с допинг. Опитвам се да се сетя и за поне 1 футболист, наказан за 2 години. Дори откровен наркоман като Муту, който беше заловен с кокаин(забележи), беше наказан за 7 месеца. Туре беше хванат със същото вещество, като при тримата ЦСКАри и беше наказан за 6 месеца.
Кажи ми, така в твоя типичен обективен стил - на какво от горе очакваш 2 години наказание за играчите, както и наказание за отбора, след като в историята няма нито наказан футболист на 2 години, нито пък има наказан клуб? Освен, разбира се, че цитираш единственият по-обективен от теб човек на тая земя - Владимир Зарков?
Захари Димитров от Берое и едно момче от Локо (София) бяха наказани за 2 години. Има и доста други примери за играчи, изгорели за толкова време, просто не ми се търси. А иначе за клуб, наказан заради допинг, аз също не се сещам

Захари Димитров беше хванат с анаболен стероид. Това е нещо, което няма как докторът да му е дал. А щом докторът не го е дал, значи играчът го е взел сам. Играчът на Локо Сф - Николай Палвов, също е взел лекарство, предписано не от клубния лекар, а от някое джи пи. Просто когато човек е прекалено глупав, ще си пати. В края на краищата нали за това комисията вика провинилите се да дават обяснения? Защо ще ги викат да обясняват, ако не ги взимат пред вид при определяне на наказанието?
BLUE CHAMPIONS написа: На какво отгоре ми опонираш на мен само не мога да разбера,защото съм левскар,защото съм провокатор...или защото имам нещо общо с централата на МОК в Нион
Ако Дисциплинарната комисия на БОК наложи по-малки санкции от две години (това е минимума при подобни провинения) за Румен Трифонов, Тодор Янчев и Костадин Стоянов, -тук какво пише? ПИТАМ? От Нион има предупредителна нота към нас ! Елементарния ми въпрос беше към двадесетината човека гласували против, какво ще кажат по този въпрос? или после пак ще има рев за ощетяване от "синьото БФС" .Какви обеснения искаш още от мен- човек, който единствено иска спазване на всякакви норми и правила и нищо повече!
Опонирам на теб защото ти ми цитираш някакви абсолютни глупости, написани от човек, който е по-зле от Ефрем и ГА взети заедно! Кой ти каза какво и дали въобще има нещо от Нион? Кой ти каза, че минимума наказание е 2 години, след като в 99.999% от случаите наказанията са между 1 и 12 месеца? Аз също искам спазване на нормите и също смятам, че играчите трябва да бъдат наказани, но ако те питам теб, ако играчите не отнесат 3 години, а клубът не бъде изхвърлен във В група, значи "пак" ще сме подпряни, нали така? Нищо, че подобни наказания не се предвиждат в нито един правилник и закон! В историята няма наказан клуб по този повод, а ти ми говориш за наказание на БФС и изключване от УЕФА!? Добре де, как е възможно сериозно да си мислиш подобно безумие? За Зарков не се учудвам, той си живее в някакъв негов свят. До днес бях абсолютно сигурен, че само той живее в този свят, дори Ефрем не е там! Ама от днес вече не съм толкова сигурен...