сега гледах новините по БТВ в 10 сутринта,Бенатова беше пред една от къщитете на циганите която не е била разбита и каза че това било голям успех и ни пусна кадри от вчера как феновете палят циганските къщи и каза че футболните фенове разгромили 3 къщи СРАМ.Пуснаха кратко интервю с ЦИГАНИНА КИРО в което го питаха за изгорелите му къщи ТОВАЛ ЛИ Е ВАЖНО МА циганска журналистко майкати да е.....м нещастна и това не беше всичко,каза че момчето може и само да се е хвърлило пред микробуса и се надява скоро прокуратурата да разреши случая ,все едно каза че циганите са невиннни и това да стане ясно с разрешаването на случая
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ и МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Артилериста
- Контакти:
Великите Българи!!!
Когато чуем за Великите Българи ние веднага правим асоциация с Левски,Ботев,Вазов,Раковски и т.н. и т.н.-все големи имена запомнили се с невероятните си подвизи,които ще се помнят винаги!!!
В днешно време обаче и дума не може да става за такива личности в малка,мизерна и наполовина циганска България.Това,което се случи на 23.09.2011г. беше нещо ужасно,нещо,което още повече ме накара да мразя и ненавиждам долното циганско племе.Тези талибанчета не трябва да живеят.Всички са едни и същи,кротки и тихи като са сами,но нахални,долни и жестоки,когато са повече.За съжаление примерът не е само 1.Има още хиляди примери,в които нашите сънародници са били жертва на циганско насилие.Жените са били изнасилвани,мъжете ограбени,пребити и дори убити
Това нещо не трябва,не може и няма да продължи,защото когато сме обединени нищо не може да ни спре
Снощи в село Катуница се родиха новите ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.Колкото и смешно да звучи феновете на БОТЕВ,ЛОКО ПЛД,ЦСКА и ЛЕВСКИ са ВЕЛИКИ,не само фенове,но и БЪЛГАРИ.Тези хора,наред с другите протестиращи ме накараха да вярвам,че България няма винаги да бъде мачкана от малцинствата и в частност от циганите.Протестиращите пред къщата на цар Киро са новите Велики Българи,такива каквито са били Левски,Ботев,Раковски и т.н.,борци за свобода,правда и възмездие.Евала момчета.Мисля,че всеки един от нас трябва да се учи от тези хора и държавата ни ще се оправи час по-скоро.
Хора,ние сме БЪЛГАРИ,когато сме единни никой не може да ни спре,особено онези черни човекоподобни
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Хора,моля ви дайте някакви предложения отностно това как можем да се отървем или по-скоро как можем да накараме тези твари да не извършват такива извръщения с нас-Българите.Не разбирам от политика,но съм сигурен,че тук има хора,които разбират могат да ми обяснят някои работи.
Може ли правителство да изгони циганите или поне ако ги задържим да са кротки като мишки и да ги използваме само за евтина работна ръка(ако циганина въобще може да работи)
[wrapimg=]http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&um=1&hl=bg&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:bg:official&biw=1280&bih=800&tbm=isch&tbnid=iwaafLXkbn3L4M:&imgrefurl=http://www.maxbulgaria.com/bg/properties/%25D0%25B1%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%258F/%25D0%2591%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%258F/27.html&docid=WXEWY_smduzD2M&w=712&h=600&ei=qNV-ToaqIeik4gSOtOXxDg&zoom=1&iact=rc&dur=543&page=1&tbnh=134&tbnw=157&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:12,s:0&tx=79&ty=57[/wrapimg]
В днешно време обаче и дума не може да става за такива личности в малка,мизерна и наполовина циганска България.Това,което се случи на 23.09.2011г. беше нещо ужасно,нещо,което още повече ме накара да мразя и ненавиждам долното циганско племе.Тези талибанчета не трябва да живеят.Всички са едни и същи,кротки и тихи като са сами,но нахални,долни и жестоки,когато са повече.За съжаление примерът не е само 1.Има още хиляди примери,в които нашите сънародници са били жертва на циганско насилие.Жените са били изнасилвани,мъжете ограбени,пребити и дори убити

Това нещо не трябва,не може и няма да продължи,защото когато сме обединени нищо не може да ни спре
Снощи в село Катуница се родиха новите ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.Колкото и смешно да звучи феновете на БОТЕВ,ЛОКО ПЛД,ЦСКА и ЛЕВСКИ са ВЕЛИКИ,не само фенове,но и БЪЛГАРИ.Тези хора,наред с другите протестиращи ме накараха да вярвам,че България няма винаги да бъде мачкана от малцинствата и в частност от циганите.Протестиращите пред къщата на цар Киро са новите Велики Българи,такива каквито са били Левски,Ботев,Раковски и т.н.,борци за свобода,правда и възмездие.Евала момчета.Мисля,че всеки един от нас трябва да се учи от тези хора и държавата ни ще се оправи час по-скоро.
Хора,ние сме БЪЛГАРИ,когато сме единни никой не може да ни спре,особено онези черни човекоподобни
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Хора,моля ви дайте някакви предложения отностно това как можем да се отървем или по-скоро как можем да накараме тези твари да не извършват такива извръщения с нас-Българите.Не разбирам от политика,но съм сигурен,че тук има хора,които разбират могат да ми обяснят някои работи.
Може ли правителство да изгони циганите или поне ако ги задържим да са кротки като мишки и да ги използваме само за евтина работна ръка(ако циганина въобще може да работи)
[wrapimg=]http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&um=1&hl=bg&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:bg:official&biw=1280&bih=800&tbm=isch&tbnid=iwaafLXkbn3L4M:&imgrefurl=http://www.maxbulgaria.com/bg/properties/%25D0%25B1%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%258F/%25D0%2591%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%258F/27.html&docid=WXEWY_smduzD2M&w=712&h=600&ei=qNV-ToaqIeik4gSOtOXxDg&zoom=1&iact=rc&dur=543&page=1&tbnh=134&tbnw=157&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:12,s:0&tx=79&ty=57[/wrapimg]
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Пловдив1926
- Контакти:
Няма Локо, няма Ботев, няма Левски, няма ЦСКА - има будни българи и спящи овце, от първите явно политиците ги е страх! Чашата преля, време е циганския терор да престане!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
shotgun blues написа:сега гледах новините по БТВ в 10 сутринта,Бенатова беше пред една от къщитете на циганите която не е била разбита и каза че това било голям успех и ни пусна кадри от вчера как феновете палят циганските къщи и каза че футболните фенове разгромили 3 къщи СРАМ.Пуснаха кратко интервю с ЦИГАНИНА КИРО в което го питаха за изгорелите му къщи ТОВАЛ ЛИ Е ВАЖНО МА циганска журналистко майкати да е.....м нещастна и това не беше всичко,каза че момчето може и само да се е хвърлило пред микробуса и се надява скоро прокуратурата да разреши случая ,все едно каза че циганите са невиннни и това да стане ясно с разрешаването на случая
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ и МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
Тая наред ли е? Как ще се хвърли сам под буса бе? Бахти олигофренката. Това е болен човек, трябва да го заключат за доживотно лечение в Курило!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
shotgun blues написа:СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ и МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
+9999999999999999999999999999
САМО ЛЕВСКИ!!!
Re: Великите Българи!!!
По принцип съм съгласен с това, което написа, само с частта за циганите не съм. Не са виновни мангалите, брато! Виновни сме ние, българите, че толкова време търпим политическата паплач, която удобно не предприема никакви социални и законодателни мерки към циганското племе. Защото са им удобни, защото българина пуска бюлетината за когото си иска (както и турчина по принцип, макар че там игрите са други) а мангала - за когото му кажат! Рибата се вмирисва откъм главата, мангалите лесно ще се оправят, но за това се изисква твърда ръка и политическа воля. Решението е едно - бойкот и протест срещу политическите хамелеони на прехода!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
-
- Контакти:
urkoto написа:По принцип съм съгласен с това, което написа, само с частта за циганите не съм. Не са виновни мангалите, брато! Виновни сме ние, българите, че толкова време търпим политическата паплач, която удобно не предприема никакви социални и законодателни мерки към циганското племе. Защото са им удобни, защото българина пуска бюлетината за когото си иска (както и турчина по принцип, макар че там игрите са други) а мангала - за когото му кажат! Рибата се вмирисва откъм главата, мангалите лесно ще се оправят, но за това се изисква твърда ръка и политическа воля. Решението е едно - бойкот и протест срещу политическите хамелеони на прехода!!!
Съгласен съм, трябва да се разбере, че търпението беше до тук. Нека покажем на "политиците", че искаме незабавни резултати и действия за една по-стойностна България.
Но все пак темата е за Великите Българи-Преклон пред тях за снощи, вярно малко прекалиха но и политиците прекалиха.
Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!
Muscarin написа:milen.hristov написа:dodo7271 написа:Е, хайде сега, и аз не обичам Бойко, никога няма да гласувам за ГЕРБ, обаче не си измисляйте глупости. Никога не е казвал такива неща. Друг е въпросът, че се скри. А днес ще бъде на мача в Разград, при положение, че държавата е на път да изгори.
Къде се е скрил оглед кога е дал интервюто значи е бил един от пъвите изразили мнението си,не е важно дали той е в катуница ,а главният сектретар,той си беше там.По това време се откриваше предизборната кампания на ГЕРБ в Бургас
Според мен премиерът вместо днес да открива пътища в делиормана, няма да е лошо да навести Катуница и живущите ам!
Чакай сега - за тази работа си има главен комисар на МВР. И ако беше отишъл какво щеше да стане повече ? Най много хейтърите като тебе да напишеха, че си правел пиар...онзи ден изпрати правителствения хеликоптер да спаси една жена със счупен крак и веднага ревнаха по форумите че било евтина само реклама....
- Артилериста
- Контакти:
GibbonKolev написа:urkoto написа:По принцип съм съгласен с това, което написа, само с частта за циганите не съм. Не са виновни мангалите, брато! Виновни сме ние, българите, че толкова време търпим политическата паплач, която удобно не предприема никакви социални и законодателни мерки към циганското племе. Защото са им удобни, защото българина пуска бюлетината за когото си иска (както и турчина по принцип, макар че там игрите са други) а мангала - за когото му кажат! Рибата се вмирисва откъм главата, мангалите лесно ще се оправят, но за това се изисква твърда ръка и политическа воля. Решението е едно - бойкот и протест срещу политическите хамелеони на прехода!!!
Съгласен съм, трябва да се разбере, че търпението беше до тук. Нека покажем на "политиците", че искаме незабавни резултати и действия за една по-стойностна България.
Точно.Нека всички покажем,че ни пука за държавата ни.Сега,когато наближават изборите следващите управници трябва сериозно да се замислят как ще управляват ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.
Хора,сигурен съм,че България я чакат все по-добри години,но трябват протести и отрязани цигански глави!
Много от нас мразеха комунизма,но по негово време такова нещо не можеше да се случи,или ако можеше сами помислете какво щеше да стане с циганите.Как ли щеше да постъпи Бай Тошо? Не казвам,че държавата ни трябва да се завърне към политиката си преди 89 години,но все пак тогава е било поне малко по-добре

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
-
- Контакти:
Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!
bogdanov964 написа:Чакай сега - за тази работа си има главен комисар на МВР. И ако беше отишъл какво щеше да стане повече ? Най много хейтърите като тебе да напишеха, че си правел пиар...онзи ден изпрати правителствения хеликоптер да спаси една жена със счупен крак и веднага ревнаха по форумите че било евтина само реклама....
А защо се опита да потули случая, защо има цензора в всички медии, комунизма умря до колкото знам, не отива на една правова демократична държава да действа така.