Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 14:59

smoothc написа:Искам само да се намеся и да кажа следното:Всички голове по начало са си късметлийски реално погледнато,гола си е гол,с глава ли,с крак ли,с рикошет ли,винаги е гол!

Да така е. Но има и случаи,когато гола си е изцяло поради уменията на даден играч (Марадона срещу Англия и Меси срещу Хетафе ) ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 18 авг 2011 15:02

Честита купа отново !

П.С Искам да поздравя Мадрист за мъжкото му държание след края на мача , и че не влезе в ненужен спор с привържениците на Барселона за разлика от други хора ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2011 15:03

Madridist написа:
smoothc написа:Искам само да се намеся и да кажа следното:Всички голове по начало са си късметлийски реално погледнато,гола си е гол,с глава ли,с крак ли,с рикошет ли,винаги е гол!

Да така е. Но има и случаи,когато гола си е изцяло поради уменията на даден играч (Марадона срещу Англия и Меси срещу Хетафе ) ;)

Особено за Марадона пропусна само да споменеш и ... невероятното му умение да играе с ръка :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 15:07

Абе, Вики, искам да те питам нещо: След мача в неделя повече не съм посещавал раздела ви и нямам намерение да го правя още доста дълго време, но снощи след мача в раздела ви изсипаха ли се една тумба фенове на Барса да ви дразнят и провикират, както тук се изсипаха повечето фенове на Реал и разни други отбори, които от край време поради една или друга причина хейтват Барса? В сми любопитно ми е дали държанието на част от вашите фенове е отговор към държанието на част от барселонистите или просто народа се изсипа да плюе както винаги, защото толкова са им възпитанието, акъла и комплексите?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 15:09

fcb_bg написа:Аз като ви разправях навремето на теб и онзи който направи фентемата за Моу, какъв подлец е, не ми вярвахте.

Много неща се казаха, когато Моуриньо пристигна на "Бернабеу". Много прогнози се дадоха - "Скучно Моуриньо скучно" беше емблематично. Като футболен треньор, във всяко едно отношение - мотивация на играчите, тактически схеми,тренировки, трансфери и т.н. Моуриньо за мен е най-големия и добър в този спорт, и се радвам,че той е начело на моя любим отбор. В същото време, като човек е арогантен и надменен, аз лично не харесвам такова поведение най-малкото,че в реалния живот съм пълната противоположност. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 15:12

megan fox написа:Абе, Вики, искам да те питам нещо: След мача в неделя повече не съм посещавал раздела ви и нямам намерение да го правя още доста дълго време, но снощи след мача в раздела ви изсипаха ли се една тумба фенове на Барса да ви дразнят и провикират, както тук се изсипаха повечето фенове на Реал и разни други отбори, които от край време поради една или друга причина хейтват Барса? В сми любопитно ми е дали държанието на част от вашите фенове е отговор към държанието на част от барселонистите или просто народа се изсипа да плюе както винаги, защото толкова са им възпитанието, акъла и комплексите?

Мегън, аз не съм настойник на никой. Всеки си отговаря за последствията. Който е писал глупости си е за негова сметка. Пък и тази тема беше изкарана на първата страница и затова донякъде е нормално в нея да се пишат повечето коментари ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 15:12

Madridist написа:В същото време, като човек е арогантен и надменен, аз лично не харесвам такова поведение най-малкото,че в реалния живот съм пълната противоположност. 8-)

Е след като не го харесваш като човек и поведение... не е ли малко странно да го сложиш в подписа си? :? В сми аз никога не бих сложил човек в подписа си, който да не харесвам и да не одобравям поведението му...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 15:13

Madridist написа:Мегън, аз не съм настойник на никой. Всеки си отговаря за последствията. Който е писал глупости си е за негова сметка. Пък и тази тема беше изкарана на първата страница и затова донякъде е нормално в нея да се пишат повечето коментари ;)

Просто ми стана интересно. Обикновенно четата хейтъри се показват на яве и идват да плюят, когато Барса загуби някой мач..., този път 95% от тях се появиха чинно под строй, дори и при спечелен трофей. Та затова питах.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 авг 2011 15:18

Madridist написа:
fcb_bg написа:Аз като ви разправях навремето на теб и онзи който направи фентемата за Моу, какъв подлец е, не ми вярвахте.

Много неща се казаха, когато Моуриньо пристигна на "Бернабеу". Много прогнози се дадоха - "Скучно Моуриньо скучно" беше емблематично. Като футболен треньор, във всяко едно отношение - мотивация на играчите, тактически схеми,тренировки, трансфери и т.н. Моуриньо за мен е най-големия и добър в този спорт, и се радвам,че той е начело на моя любим отбор. В същото време, като човек е арогантен и надменен, аз лично не харесвам такова поведение най-малкото,че в реалния живот съм пълната противоположност. 8-)

Лошото е, че предава отрицателната страна и на играчите. От 6 мача срещу Барселона, в които той води отбора, в 2 от тях, хегови подопечни направиха суперселски и нарочни влизания в края на мачовете. Наш'те вече трябва да се озъртат като врабчета към края на мача, дали някой пак няма да препатка.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 15:19

megan fox написа:
Madridist написа:В същото време, като човек е арогантен и надменен, аз лично не харесвам такова поведение най-малкото,че в реалния живот съм пълната противоположност. 8-)

Е след като не го харесваш като човек и поведение... не е ли малко странно да го сложиш в подписа си? :? В сми аз никога не бих сложил човек в подписа си, който да не харесвам и да не одобравям поведението му...

Да прав си, но аз съм сложил на треньора Моуриньо, не на човека. Христо Стоичков е също надменен и арогантен човек, в първото си класико в Испания настъпи съдия по крака, после при победата на Реал Мадрид с 5:0 през 1995 си извади директен червен картон като с двата крака влезна в слабините на защитник на Реал, преди няколко години наби журналист и т.н. и т.н. Но това не му пречи да е най-големия и успял български футболист, легенда на българския футбол и икона в Барселона.

Върни се в “Архив”