Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот cska - maina » 25 юли 2011 20:44

В утрешния брой на „Тема Спорт” четете:
* ЦСКА хвърля трансферна бомба в последния момент – подробности само в „Тема Спорт”

давайте предложения :lol: не се знае, входящ ли е или изходящ :roll:
както и да е, аз залагам каса бира и 32[числото не е случайно избрано] кебапчета, че продаваме бандата 8-)

вие сте на ред
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 юли 2011 20:52

cska - maina написа:
В утрешния брой на „Тема Спорт” четете:
* ЦСКА хвърля трансферна бомба в последния момент – подробности само в „Тема Спорт”

давайте предложения :lol: не се знае, входящ ли е или изходящ :roll:
както и да е, аз залагам каса бира и 32[числото не е случайно избрано] кебапчета, че продаваме бандата 8-)

вие сте на ред

Според мен няма да има нищо, просто Тема Спорт си правят реклама на вестника .
Залагам каса бира и 32 кюфтета, че няма да има никакъв трансфер .(Райс не го броя ;) )
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 25 юли 2011 20:59

ЦСКА ХВЪРЛЯ ТРАНСФЕРНА БОМБА
25-07-2011 Тема спорт
До часове ЦСКА ще привлече много класно ново попълнение. Преговорите са на финалната права и се очаква да приключат в сряда. Всичко за готвения сензационен трансфер на червените – четете в утрешния брой на “Тема Спорт”. В него ще намерите още кой е главният съдия на финала за Суперкупата на България между ЦСКА и Литекс и коя е телевизията, която ще излъчи директно мача от Бургас. Само от новия брой на спортен всекидневник №1 ще разберете и остава ли защитникът Джони Кабрера в ЦСКА.

не познах :lol: няма 6-5 идва някой, левскари вадете вазелина :lol: http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:10364
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 юли 2011 08:29

Paиc М'Боли най-вероятно ще се завърне в ЦСКА. Това съобщиха вчера пред "Тема Спорт" от "Българска армия". "Да, възможността да го вземем под наем е налице. Шансовете са над 50%. Чакаме отговора на Криля Советов до сряда. Ако той е положителен, в края на седмицата М' Боли ще пристигне в София и ще го картотекираме за първенството и Лига Европа. Всичко ще е ясно до часове", заявиха от ЦСКА.

Вратарят вече е приел условията на червените. Остава само двата клуба да се разберат. Ако това се случи, алжирският национал ще играе още в първия шампионатен кръг срещу Локомотив София.
дано стане :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 юли 2011 08:49

Че откога М'Боли е "трансферна бомба"?То вярно,че в сравнение с Караджов...нали,ама чак пък толкоз. :?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 юли 2011 09:18

deepblue1963 написа:Че откога М'Боли е "трансферна бомба"?То вярно,че в сравнение с Караджов...нали,ама чак пък толкоз. :?

Невероятен е, такъв вратар не е играл в България от времето на Илия Вълов ;).............. Арабите ядат много люто и поне му е здрав стомаха 8-) а не като..............
[offtopic]Разстройство на вратаря Кирил Акалски едва не провали Марица срещу Свиленград. Пловдивчани с мъка измъкнаха 3:2. Стражът игра до 77-ата мин. При резултат 3:0 той трябваше по спешност да бъде сменен заради увеличилите се болки в стомаха[/offtopic]

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 26 юли 2011 09:42

cska - maina написа:
deepblue1963 написа:Че откога М'Боли е "трансферна бомба"?То вярно,че в сравнение с Караджов...нали,ама чак пък толкоз. :?

Невероятен е, такъв вратар не е играл в България от времето на Илия Вълов ;).............. Арабите ядат много люто и поне му е здрав стомаха 8-) а не като..............
[offtopic]Разстройство на вратаря Кирил Акалски едва не провали Марица срещу Свиленград. Пловдивчани с мъка измъкнаха 3:2. Стражът игра до 77-ата мин. При резултат 3:0 той трябваше по спешност да бъде сменен заради увеличилите се болки в стомаха[/offtopic]

Чак невероятен не е, но определено беше най-добрия на поста си в Българското първенство. Въпроса е дали все още е толкова добър или му е паднала формата в Советов и дали идването му няма да поразвали обстановката в съблекалнята.

Все пак надявам се да се представи добре и да мачкаме. Определено се заформи много силен отбор - поне погледнато като индивидуалности. Надявам се, че и атмосферата се е запазила, защото направо изтръпвам при мисълта, че може да се за повтори сценария от миналата или по-миналата година.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 юли 2011 10:15

Абе, не знам дали Мболи ще се връща, но не ми харесва, че не взехме още по 1 централен защитник и опорен халф. Да кажаем, че на мястото на Маркиньос може някой друг офазнивен играч да е резерва на Зику, но в дефанзивен план нещата не ми изглеждат добре. За 2 позиции в центъра на защитата имаме трима играчи, от които резервният отстъпва доста на двамата титуляри. Абсолютно същото е положението и с опорните халфове. Вместо да тъпчем отбора с толкова много крила, можеше да се вземе по 1 човек на двете споменати позиции - аз поне нямаше да продам К. Янев (недооценен играч), а щях да взема и Кабрера, за когото се говори, че почти сигурно няма да остане в отбора. За сметка на това нямаше да държа толкова много офанзивни футболисти. На първо впечатление в главата ми изплуват Садула и Йовчев - много ме съмнява, че тези двамата имат място в отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 26 юли 2011 11:17

Udoji90 написа:Абе, не знам дали Мболи ще се връща, но не ми харесва, че не взехме още по 1 централен защитник и опорен халф. Да кажаем, че на мястото на Маркиньос може някой друг офазнивен играч да е резерва на Зику, но в дефанзивен план нещата не ми изглеждат добре. За 2 позиции в центъра на защитата имаме трима играчи, от които резервният отстъпва доста на двамата титуляри. Абсолютно същото е положението и с опорните халфове. Вместо да тъпчем отбора с толкова много крила, можеше да се вземе по 1 човек на двете споменати позиции - аз поне нямаше да продам К. Янев (недооценен играч), а щях да взема и Кабрера, за когото се говори, че почти сигурно няма да остане в отбора. За сметка на това нямаше да държа толкова много офанзивни футболисти. На първо впечатление в главата ми изплуват Садула и Йовчев - много ме съмнява, че тези двамата имат място в отбора.

Честно казано и аз не знам за какво се борят тези двамата Садула и Йовчев. Наистина отзад нещата изглеждат нестабилни - да се надяваме, че д-р Радукан го е измислил. Ако не - той си е виновен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 юли 2011 11:34

5kov,5rov написа:
Udoji90 написа:Абе, не знам дали Мболи ще се връща, но не ми харесва, че не взехме още по 1 централен защитник и опорен халф. Да кажаем, че на мястото на Маркиньос може някой друг офазнивен играч да е резерва на Зику, но в дефанзивен план нещата не ми изглеждат добре. За 2 позиции в центъра на защитата имаме трима играчи, от които резервният отстъпва доста на двамата титуляри. Абсолютно същото е положението и с опорните халфове. Вместо да тъпчем отбора с толкова много крила, можеше да се вземе по 1 човек на двете споменати позиции - аз поне нямаше да продам К. Янев (недооценен играч), а щях да взема и Кабрера, за когото се говори, че почти сигурно няма да остане в отбора. За сметка на това нямаше да държа толкова много офанзивни футболисти. На първо впечатление в главата ми изплуват Садула и Йовчев - много ме съмнява, че тези двамата имат място в отбора.

Честно казано и аз не знам за какво се борят тези двамата Садула и Йовчев. Наистина отзад нещата изглеждат нестабилни - да се надяваме, че д-р Радукан го е измислил. Ако не - той си е виновен.

Аз по принцип имам доверие на Радуканов. Много негови решения за титулярите в дадени мачове ми се струваха погрешни, но въпросните играчи напълно ме опровергаха с играта си на терена, което засили вярата ми в уменията на треньора. Със сигурност знае какво върши и е хубаво, че при него играем комбинативно, офанзивно и приятно за окото, но офанзивната тактика не изключва изискването, че за всяка позиция, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ОТБРАНА, трябва да има по двама играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”