Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот gogovcite » 05 ное 2010 12:36

Абсолютно правилен ход на Ясен. Това е просто футбол и може да се случи на всеки. Ако този автогол си го беше вкарал Грийн какво щяхме да кажем? Пак ли Ясен щеше да е виновен? Стига сме плюли. Страхотен мач на Левски! Аз се забавлявах и съм радостен, че цяла есен гледаме мачове изпълнени с емоция, непредвидимост и най-вече ХУБАВ ФУТБОЛ.
Ясен се справя добре.
Hala Madrid

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 12:37

PFC Litex написа:
В това спор няма, но и също така не може да се отрекат и някой неща в думите му които са истини.

rossoner, доста грешки вече се натрупаха и то все в периода след 80-тата минута на мачовете за да се определя все като малшанс.

Грешка на Ясен в мача нямаше. Бяхме перфектно тактически. Който твърди друго, значи или не гледа футбол, или е кон с капаци...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Levski_Sofiq
Контакти:

Re: Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар

Мнениеот Levski_Sofiq » 05 ное 2010 12:40

Човека си каза опитах се да я изчистя,но се удари в задната част сякаш е искал да си вкара аре прстанете моля ви !

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот Jorkorazporko » 05 ное 2010 12:41

bigbonusprize написа:
Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

- Левски е най-големият отбор в България, публиката му също е невероятна. Вижте какво шоу става по трибуните!

Просто нямам какво да добавя. Великолепна публика и страхотен Левски!!! Трябва да сме горди!!!

А източник няма ли? Щото са мога да пусна цитат на Лео Меси който твърди следното: "Спас Делев е вълшебен футболист, мисля че е най - добрия в света и заслужава златната топка!"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот Blue_Lion » 05 ное 2010 12:42

Jorkorazporko написа:
bigbonusprize написа:
Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

- Левски е най-големият отбор в България, публиката му също е невероятна. Вижте какво шоу става по трибуните!

Просто нямам какво да добавя. Великолепна публика и страхотен Левски!!! Трябва да сме горди!!!

А източник няма ли? Щото са мога да пусна цитат на Лео Меси който твърди следното: "Спас Делев е вълшебен футболист, мисля че е най - добрия в света и заслужава златната топка!"

Спортал
Изображение

Потребителски аватар
Duff
Контакти:

Мнениеот Duff » 05 ное 2010 12:45

ReZo написа:Яшар Петров никога и никъде не е бил успешен треньор !
Нито в Ботев, нито в Локо Пд, нито в Локо Сф, нито в Черно Море
Не знам защщо ръководството на Левски реши ,че при тях ще разгърне потенциала си (който го няма)
Вчера Левски си вкара сам два гола.
и не за първи път
Срещу Локо Пд бе меко казано трагичен
чия е вината тогава, ако не на треньора ?!
Да не говорим пък,че от елементарна култура , в европейските клубни турнири, когато седиш на скамейката би трябвало да си облечен подобаващо....Защото там не представяш себе си (и няма никакво значение дали те кефи да носиш костюм или не), там предстравяш клуба си и държавата си.....
А наш Яшар се облича като за кооперативния пазар в Димитровград ....жилетчици гледам вчера, майна .....тоя пич ме втрещи, честно ви казвам ! :o

Аде сега!Преди време беше виновен 5ков,сега е виновен 5ров.Много сте наивни бе. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2010 12:45

Груба грешка беше избора на човек при смяната, защото Иванов го бяха оставали на пейката, тъй като не е във форма и ти пускаш именно футболиста който не е във форма и то при статично положение за Лил, а всички знае,. че Левски при статичните положения са много зле.

Левски до момента губи поради тактическа неграмотност и не може да си използвате статичните положения.

Французите с три корнера вкараха гол, Левски 11 корнера ги изпълни по един и същ начин и нищо.

Кога ще си поставите хора на гредите при изпълнение на корнер, това пак е тактическа грешка, то треньор като САФ го прави, но нашите, не само Ясен не поставят хора на гредите.

Снощи ако имаше човек на гредата щеше да пресече топката и тя няма да стигне до французина
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 ное 2010 12:51

Кой трябваше да избере за смянта? Кой е добър в играта за високи топки?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 ное 2010 12:54

Ясен пусна човек , който провали отборът и има голяма вина за това .
Иванов си вкара нелеп автогол 10 секунди след като влезне и също има вина .
За мен двамата трябва да си разделят вината за провала 50 / 50
Каквото и да говорим Иво не беше точният човек , който трябваше да влезне по ред причини . И поне според мен всичко вървеше отлично до промяната . Може би страхът и предпазливостта на Ясен му изиграха лоша шега .
За мен това е малшанс . Изключителен и рядко виждан малшанс . Да надиграеш отбор категорично и да пропуснеш загубата по такъв начин е просто едно нещастие . Не мога да се сърдя на никой . Виждал съм едно от най големите нещастия във футбола да надиграеш тотално отбор на финал ШЛ и да изгубиш с два гола в продължението , след като водиш с гол преднина и мачкаш съперника цял мач . Говоря за Байерн - Ман. Юн. 1999 год. Футболът понякога е изключително несправедлив , както беше и в нашият случай !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 ное 2010 12:55

bigbonusprize написа:Кой трябваше да избере за смянта? Кой е добър в играта за високи топки?

Централната ви двойка защитници цял мач се справяше перфектно и същата не трябваше да се пипа и то в 88-та минута.
Пуска се футболист който още не е загрял и го поставяш в най-невралгичната зона около дузпата, а това си е тактическа грешка.
Изображение

Върни се в “Архив”