2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 14 май 2022 18:25

Ма аз не твърдя че е играл фантастично в тия плейофи, а че твърдението е глупаво. Няма вариант, в който Кобе вижда как се губи титлата и пренебрегва това, защото е "твърде фокусиран" върху МВП на финалите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 14 май 2022 21:03

rhaegar написа: Няма вариант, в който Кобе вижда как се губи титлата и пренебрегва това, защото е "твърде фокусиран" върху МВП на финалите.

Така де, това да не е рекордът на Карим или титлата на реализатор :Р

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 21:10

Същото, същото... Направо едно към едно са си.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 май 2022 23:30

rhaegar написа:Няма вариант, в който Кобе вижда как се губи титлата и пренебрегва това, защото е "твърде фокусиран" върху МВП на финалите.

Бе не е точно така ... имай предвид, че в неговото съзнание ъгълът е малко по-друг. В смисъл, той не ги вижда точно така нещата, макар че отвън се виждат точно така.

То не е и тайна, че Коби и Шак точно заради това не мелеха заедно .... Коби трудно преглъщаше факта, че е втора цигулка.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 15 май 2022 00:25

drvasko98 написа:Извинявайте, ама тъп въпрос, просто съм забравил. Ако Далас като номер 4 бият Финикс като номер 1 НЕ печелят домакинско предимство за финала на запад, нали

Не, домакинското предимство ще е на ГСУ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 май 2022 01:02

Тия петици, които са дадени не са особено равностойни и колкото да не харесвам Лейкърс, тяхната е определено класа нагоре. Малко е странно Шак и Карийм в една петица, но това, което е говорил Пипън е пълна смешка. Точно той е играча с поддържащата роля. Три поредни МВП на финалите не се става като ролеви играч - Шак беше животно и загубата им 2004 е до голяма степен заради успеха да Детройт да го удържат до "само" 26 точки и 10 борби на мач ... Пипън покрай Джордан имаше успехи, а после като отиде като звезда в Хюстън нещата бяха другояче - Баркли каза, че се е отказал от пари, за да докарат Пипън, ама не знаел, че той идва без MJ :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 15 май 2022 01:43

boabbb написа:Тия петици, които са дадени не са особено равностойни и колкото да не харесвам Лейкърс, тяхната е определено класа нагоре. Малко е странно Шак и Карийм в една петица, но това, което е говорил Пипън е пълна смешка. Точно той е играча с поддържащата роля. Три поредни МВП на финалите не се става като ролеви играч - Шак беше животно и загубата им 2004 е до голяма степен заради успеха да Детройт да го удържат до "само" 26 точки и 10 борби на мач ... Пипън покрай Джордан имаше успехи, а после като отиде като звезда в Хюстън нещата бяха другояче - Баркли каза, че се е отказал от пари, за да докарат Пипън, ама не знаел, че той идва без MJ :D

Като почнете да повтаряте тази мантра за поддържащата роля на Скоти, ми вземете да посочите един играч от 90-те, който ще играе до Джордън и ще е баш звездата, алфа мъжкаря с топката в ръцете и с най-много точки средно...пък Майкъл да подтичва до него и да е нумеро дуе. В Хюстън Пипън беше на 33-34 с две по-продължителни контузии и операция зад гърба. До него Чък и Хакийм по на 35 и не стана както я мислеха. Винаги има по-млади и по-гладни. А глупостите как ще бият с 50 точки разлика ги дрънкаше точно Шак.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 май 2022 08:35

В Хюстън отиде на 31. И въпросът не е дали им се е получило, а дали можеше да е лидер на свой отбор. Пипън ако беше алфа, нямаше да стои в сянката на Джордан, а да потърси предизвикателство другаде. За Шак може да се каже че е бил вторият играч при титлата с Маями, преди това винаги беше номер едно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 15 май 2022 12:33

Larsenn написа: А глупостите как ще бият с 50 точки разлика ги дрънкаше точно Шак.

Нормално. Отдавна не е крещял в лицето на Баркли: "Гугъл ми, Чък !"

Амидофен, поздрав...
https://www.youtube.com/watch?v=Val0x-PtAh0
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 15 май 2022 12:38

rhaegar написа:В Хюстън отиде на 31. И въпросът не е дали им се е получило, а дали можеше да е лидер на свой отбор. Пипън ако беше алфа, нямаше да стои в сянката на Джордан, а да потърси предизвикателство другаде. За Шак може да се каже че е бил вторият играч при титлата с Маями, преди това винаги беше номер едно.

В Хюстън премина със "sign and trade" през 1998 г, роден е 1965, ако е бил на 31 по това време, ще да си е крил годините. В Хюстън целия скандал между него и Баркли беше точно кой как и на коя позиция да играе, като привилегирования от треньорския щаб е бил Баркли. Затова стоя там само един сезон и се премести в Портланд. Искал е от Чикаго да го трейднат (поне за един случай е писано и се знае). Сори, ама не си съвсем запознат съвсем точно с тия години.

Върни се в “Архив”