Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот Eminem » 13 мар 2014 11:38

skor_pion написа:Нали не сте очаквали нещо различно... Мъри няма да скочи на любимия си отбор, никога не го е правил! Това е липса на професионализъм, но той си е доказал това нещо. А и 100-годишнина има, купата е шанса. Ще отстранят Ботев, след което жребият ще ги размине с победителя от мача Литекс - Лудогорец, разбира се. А за първенството ще се играе така, че шампион да стане удобния за тях противник, било то ловчанлии или разградчани. По този начин един финал срещу шампиона, дава на Левски и виза за Европа. Конспиративно е, ще кажат някои, но не е ли някак логично....? :roll:

:lol: :lol: :lol:
Не си наред, наистина. Отивай се лекувай.
Още малко и цялата държава се вкараш в конспирация.
Вие май помислихте, че Ботев е като Байерн ? Ботев нищо не играе досега. Дори срещу Нефтохимик не заслужавахте победата. Гол от засада и неотсъдена дузпа в полза на Нефтохимик.
Мъри 100% иска да натрие носа на батков, така че няма как да не иска да ни бие.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 мар 2014 11:38

Ами Вие от Ботев сте като нас. Когато Мъри беше на герена и имаше успехи беше велик. Губеше ли, беше мърльо, кауна и не знам какви си глупости. То това важи за всеки треньор, макар в България добрите като Мъри да са има няма петима. Дори и в чужбина е така, но там все пак дават толеранс. Само тук при една загуба и край. Като левскар се надявам да продължим ние, но във футбола всичко се случва, така че изчакайте до реванша. Нали уж сте нов отбор след катарзиса, но май ще тръгнете по нашия път да сменяте всеки ден треньорите.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 13 мар 2014 11:43

Футболисти имаме,някой трябва да им проведе добра подготовка,за да не издъхват в 70 минута.След това трябва да ги тренира през седмицата за следващия противник,да намери точната тактика и да ги подреди правилно на терена.Да види какво не върви в играта по време на мача и да направи точните смени навреме.
Аз това нещо от нашия треньор досега не съм го видял!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 13 мар 2014 11:45

Ромарио няма фен на Ботев който съм питал и да не ми е казал-Този само срами името Ромарио.Божинов и Ромарио са еднакви

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 13 мар 2014 11:47

СВОБОДЕН написа:Ами Вие от Ботев сте като нас. Когато Мъри беше на герена и имаше успехи беше велик. Губеше ли, беше мърльо, кауна и не знам какви си глупости. То това важи за всеки треньор, макар в България добрите като Мъри да са има няма петима. Дори и в чужбина е така, но там все пак дават толеранс. Само тук при една загуба и край. Като левскар се надявам да продължим ние, но във футбола всичко се случва, така че изчакайте до реванша. Нали уж сте нов отбор след катарзиса, но май ще тръгнете по нашия път да сменяте всеки ден треньорите.

Никога не омаловажавам успехите на някой с думата "случайни".Като гледам кариерата на Стоилов след Левски и особено престоя му при нас,вече си мисля,че тогава нещата са станали с огромен късмет!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 13 мар 2014 11:49

slash1912 написа:Футболисти имаме,някой трябва да им проведе добра подготовка,за да не издъхват в 70 минута.След това трябва да ги тренира през седмицата за следващия противник,да намери точната тактика и да ги подреди правилно на терена.Да види какво не върви в играта по време на мача и да направи точните смени навреме.
Аз това нещо от нашия треньор досега не съм го видял!

аз за смените съм много доволен.Ако беше Феро никога нямаше да извади Спрокел и да пусне друг защитник.И В 60 МИН щеше да играе с 10 души.Единствената грешка на мъри е че не пуска Вандер и атакуваме само отдясно

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 13 мар 2014 12:05

След мача в събота Стойчо ще е свободен , вземете него.....Много комплексирани ч..бари реват на чужди гробища.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 мар 2014 12:06

Ще ни мъчи цяла пролет. Безочлив, нагъл, арогантен и прост. Такъв е треньорът на Ботев днес, навръх 102-рата ни годишнина.
Някой от многобройните и предани адвокати на Хасковската мастия ще намери ли малко достойнство и мъжество за да се извини за плюнките към всички инакомислещи? Или пак се покрихте в миши дупки?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 13 мар 2014 12:08

Може и да не е най добрия треньор Мъри но е по лош от Феро.Щото някои си го искат Феро пак.Не е добро решение.Най добре е някоя легенда да е треньор

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 мар 2014 12:11

Марин Бакалов, Петър Пенчев или Коце Видолов! Това е спасението. Всякакви други заплатаджии ще са на нивото на Хасковската мастия и още срамни мачове ще гледаме.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Архив”