Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Още един вариант за спасение
Извинявам се за правописната грешка на всички лингвисти в форума.А за Волен , го приемам за обида. Не съм и гербераст ,а БСП и ДПС не ми се коментират,защото ще ме баннат.Вие някога ще може ли да напишете нещо позитивно за нещо.Аз не искам да събирам пари за да спасявам отбора си,аз искам както е в Испания да си купя акции и ако това ще помогне на отбора ми ,то това е още по добре.И ника ми е Цачо,а не качо или нещо такова .
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
Спасението е едно, закриване! Не ви ли писна, да се тормозите с тоя ГМО- клуб! Като ви закрият ще ви олекне, иначе нали знаете приказката: Сиромах-човек ,мре всеки ден! 

Oще една тема за боклука , има достатъчно теми по въпроса стига сте правили нови и нови...
Re: Слуховете за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени
фифи перото написа:Червени Воини написа:фифи перото написа:Бекъма написа:Кой си коли прасето през лятото?
Ромите.
Кой мрази прасета...вие турците. Хахахахаахахаха
пазителю на волен, няма да ти дойде акъла.
Много обичам свинско.Дори в момента правя на скарата хубави вратни пържоли.
Турци?
Кой се молеше на алах?
Вашият шеф на фенклуба.
Ей фииифииии ти само за ЦСКА четеш искаш червен да го ядеш
това няма да стане, защото всички акционери ще трябва да допринесат за капитала на дружеството и издръжката, което ме съмнява да стане, а надали някой ще се съгласи да държи останалия пакет акции и да се съобразява с тоя и ония
Но иначе би било хубаво с всички клубове да е така... но НЕЕЕЕЕЕЕЕ

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
-
Re: ЦСКА ФАЛИРА
А от кой бе,разбирач?
То на тоя принцип трябва да се закрие цялата А група. Левски го издържа Чорни,Черноморец за които всички мълчат има 60 000 000 лв. дългове и общината апортира всяка година имоти ,Ботев -бяха много готини докато не ги взе олигарх номер 1, Локото собственика им играе тото,Черно Море-ТИМ,Литекс-Гришата да изброявам ли още?
Ако се пуснат акциите на вашите отбори няма ли да си вземете?
Ако се пуснат акциите на вашите отбори няма ли да си вземете?
- фифи перото
fenred написа:фифи перото написа:Червени Воини написа:фифи перото написа:Бекъма написа:Кой си коли прасето през лятото?
Ромите.
Кой мрази прасета...вие турците. Хахахахаахахаха
пазителю на волен, няма да ти дойде акъла.
Много обичам свинско.Дори в момента правя на скарата хубави вратни пържоли.
Турци?
Кой се молеше на алах?
Вашият шеф на фенклуба.
Ей фииифииии ти само за ЦСКА четеш искаш червен да го ядеш
Да, червена вратна свинска пържола.

На теб ти е рано още.
Почакай до Коледа,тогава ми се предлагай.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
За това казвам да се пуснат не повече от половината. А феновете помагат като си кУпуват сезонни билети.Това не е малка помощ.Само при нас има рекорд 3500 сезонни билета .
Яж говеждо свинчо че ще станеш 200 кила!