Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот ivan40 » 09 мар 2013 20:17

Ралке при реално съдийство ти казах че, С.Ангелов си заминава,иначе левскари веднъж си признайте че в Пловдив се играе трудно :oops: ,май дербито на България се връща.Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2013 20:20

синчец,и аз се опитвам да разсъждавам трезво като теб,да видял е слабостите ни човека и ни люшна дано сега се наспи спокойно най накрая-бустанчето Хасковско,но както каза да продължим напред,Литекс са ми много симпатично отборче,но не са нищо особено.Изолираме ли Миланчето и те са до там.Срещу червените имаха уникален късмет три удара два гола те все пак са много млад отбор.Пак казвам Илиан трябва много да чете-той зяла седмица се изказваше как Мъри играе нападателен футбол как Ботев не се затваря и бла бла и накрая кво стана пак го излъгаха.
Право на грешка вече нямаме а имаме и мачове с Литекс за първенство и то в Ловеч.
Мачът в Ловеч за първенство ще ме открехне мен лично дали ще ставаме шампиони-повярвайте ми.Имам си една теза и тя засега за мое огромно съжаление се случва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2013 20:22

винаги съм казвал че Ботев е бил най черната котка за Левски когато играем в Пловдив-което не е срамно.Това е един много голям БГ-клуб и не се срамувам от днешната загуба,но повярвай ми никога няма да поздравя някои от тези пернати в този форум.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 мар 2013 20:25

ivan40 написа:Ралке при реално съдийство ти казах че, С.Ангелов си заминава,иначе левскари веднъж си признайте че в Пловдив се играе трудно :oops: ,май дербито на България се връща.Изображение

Дербито ви е с розова долина :mrgreen:
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 мар 2013 20:26

zlatan написа:предстои ни важен мач в сряда нека се фокусираме върху него.
Сега с Литекс се нуждаем от една победа хем за самучувствие хем да се забрави този мач срещу Ботев.
Не се хващайте за думите от някои укрилени канари или от някои червени провокатори.
Мача свърши Ботев бе по-добър и победи,сега идва Литекс и дано този път Илиан направи тактиката.
Има радваща новина Пелето ще е наказан.
Някой знае ли в сряда от колко часа е мача ни с Литекс.

Поздравления- за мен това е най-точното мнение. Ботев играха по-добре и напълно заслужено спечелиха, Ил.Илиев направи няколко груби грешки във воденото на мача, но както и да е , не е станало нещо кой знае какво на този стадион и много по-силни селекции на Левски са губили и по-тежко. По-важно отбора да се вдигне за следващия мач с Литекс ,който в никакъв случай не е по-малко важен.
Трябва да благодарим на съдията ,че изгони Ст.Ангелов(напълно заслужено)поне няма да играе срещу Литекс. Трябва треньора и да помисли дали не е по-добре титуляр да започва Жоао Силва при него има голяма разлика дали играе от началото или влиза като смяна, Карвальо си върши работата но срещу сериозни защити е статист докато Силва няма завършващия удар на Карвальо , но е много труден в единобоствата и отделно е най-добре играещия ни футболист с глава и единствения ни футболист ,който може да вкара топката при даул на повече от 20 метра. Днес беше нарисуван мач за него - срещу македонеца Грънчаров според мен той щеще да се представи по-добре, но треньора заложи на бързината на Карвальо.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2013 20:33

ахилесовата ни пета е човека до Везалов и човека диригент в средата-като там този човек не е Пелето.
Според мен незабавно връшане на Гаджев и до него Велев,а напред Силва и зад него Базил или Михелич-това е.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 мар 2013 20:40

sin4ec написа:Един поглед на мача от моята камбанария, вече на вилата и на две питиета: Мъри ни изклати по всички правила! Илюзия е, че спец като него не е видял паниката при центриранията, за наш ужас още второто влезе! Жалко, защото бяхме овладели центъра и мачът си вървеше по план. Още в 20 минута ми беше ясно, че който вкара първи, ще е с огромно предимство. страхотна атмосфера, струва си да се види на живо! Загубихме, продължаваме напред!

Не ви е толкова слаб треньора, обаче е голямо шубе.Проблемът ви е в двойката централни открай време и той просто няма кадри да направи каквото и да е . Мъри си е тактик отвсякъде и се беше поготвил със статичните.Да не говорим,че и контрите им вървяха добре, ако Неделев не беше такава лакомия нещата отиваха и на по- зле.Не ги ли вдигне Илианчо срещу Литекс може спокойно да си вземе довиждане с Батков и да отива в родната Варна да сменя Гонзо щото и там се видя ,че не става за този занаят.

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 09 мар 2013 20:41

СИН_ИМПЕРАТОР написа:абсолютно случайна загуба- Ботев имаха два удара във вратата и взе че им върза да вкарат два гола.Съдията също доста повлия, Галчев си беше за гонене но му спести около 3 картона.За капак и чиста дузпа и червен картон за вратаря на Ботев който спъна оставащия на празна врата Силва.Както и да е, една случайна загуба, те папагалите с това се утешават- веднъж на 20 години бият Левски, веднъж на 10 години бият Локо)ПД), и после разказват на внуците :lol:

Вие,знаеш ли колко удара имахте?....0 /нула/

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 мар 2013 20:46

Напълно заслужена победа за Ботев . Още след първия кръг се видяха слабостите - Милиев и Пелето , просто днес беше върха . Моите уважения за Пелето , ама не става вече в най-важния момент остави отбора си с човек по-малко , а за пловдивския гърбав бастун и неговата реабилитация в ЛЕВСКИ нямам думи.. Друго нещо , което прави Левски е да се подлъгва и да играе по темпото на съперника , нещо изключително грешно . Този отбор има потенциал и вярвам , че ще стане шампион . Много е лесно след една първата да оплюем абсолютно всички , да кажем , че не стават и да идват други . Да , направиха се големи глупости лятото - Цветков за Марзелиньо , Опоку и и т.н. , ама това е ЛЕВСКИ СОФИЯ в крайна сметка , така че ако сте фенове си подкрепяйте отбора . Левски има достатъчно врагове , че собствените фенове да плюем . Още в следващия мач с излизането на Пелето и влизането на Велев ще се види разликата . Всички, които имат възможност на "Герена" в сряда да разцепим Кюрда и да покажем за пореден път , че ЛЕВСКИ е всичко за нас:!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 мар 2013 20:48

Не съм фен на този Левски, но ужасно ме дразни тази нелепа арогантност на феновете на Ботев.
Чудно ми е, как до седмица или две ще преодолеят егоцентризма си, тъй като голият им задник ще лъсне най-късно до тогава.
В действителност днес посредственият дори за нашите стандарти Ботев победи може би най слабият в своята история Левски.
И за каква титла се стяга Левски с тази игра? Какво ще я прави? Ако е за бройка - добре - ама големи срамове ще берем после.
Вината в треньора е незначителна в сравнение с потенциала на футболистите - с тези или толкова или малко повече - ама малко!
Не ства само с оптимизъм и надежди - все някой или няколко трябва да я умеят тази игра.
Проблема идва от онези които харчат парите за тези ритнитопковци. Явно те или не могат или не желаят да го направят целесъобразно.
Дано не си помислите че съм провокатор, но ако е така оставете емоцията и погледнете играта.
Това добър футбол ли е? - Според мен е полуаматьорщина!

Върни се в “Архив”