"Защо сте почнали толкова рано с алкохола?
Да обвиняваш играта на Левски срещу ЦСКА, след всичко това, което видяхме до вчера, не е нищо друго, освен да си обърнал няколко чашки или да си махмурлия от рождения ден на Наско Сираков.
А това за дузпите... просто заслужава ли си коментар? Не мога да повярвам, че левскар, чиято глава не е пълна с директиви и компромати, ще тръгне да говори, че лудогореца е давал пари на съдията.
Момчетата над мен имат серозна нужда да седнат и да помислят за някои неща."
Добре, че ти си мислителя иначе не знам!
Ако имаш да напишеш нещо смислено го напиши, безмислените обиждания си ги запази за приятелчетата.
Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
AN71 написа:dobri_emilov написа:Не мога да разбера защо е това обругаване на Христо Йовов. Само един факт ще припомня за него, а вие ми кажете кой футболист е правил такова нещо за отбора си. През зимата на 2005-а, когато дойде от Литекс в Левски той плати от джоба си трансферната сума, защото Сираков и Батков отказаха. Не се сещам някой друг да е правил това, още повече в ЦСКА, където бившите им играчи обикалят около Армията с изпълнителни листове. Йовов очевидно вече не е същият играч, както преди, но дайте малко повече да си уважаваме футболистите.
Прочети внимателно какво си написал и сам ще си отговориш на въпроса ако си достатъчно интелегентен както си написал (ПРАВИЛ ) минало свършено време много хора са правили за Левски дай да ги върнем и тях да пускаме Наско за централен нападател![]()
п.п никой не го гони от клуба ама да помага с друго не и на терена защото е ОЧЕВАДНО че не може
Май ти не си ме прочел внимателно

-
Sardukar написа:Сега изгледах повторението по ЕвроСпорт 2 на Greuther Fürth 1 - 1 Fortuna Düsseldorf ... Отчаях се от разликата в класите спрямо вечното дерби... Дано до 6-7 години достигнем нивото на Втора БундеслигаАма по-скоро е да си играем регионално!
абе не е точно така-има и хубави мачове в Българското п-во. Например ЛЕВСКИ-Черноморец беше хубав мач. Лудогорец-Литекс също. А "вечното" дерби го убиха пишман "специалисти" като Тройчо и Плешич, които в името на точките, излизаха със схема "10-0-0"(Плешич например през 2005 и 2006-та винаги така играеше срещу ЛЕВСКИ)...От там и "сини" треньори възприеха тая "тактика"- ето Ясен примерно, за втори път ги бие ЦСКА с 1:0, с отвратителен (анти)футбол
Аз_съм_Спас написа:Sardukar написа:Сега изгледах повторението по ЕвроСпорт 2 на Greuther Fürth 1 - 1 Fortuna Düsseldorf ... Отчаях се от разликата в класите спрямо вечното дерби... Дано до 6-7 години достигнем нивото на Втора БундеслигаАма по-скоро е да си играем регионално!
абе не е точно така-има и хубави мачове в Българското п-во. Например ЛЕВСКИ-Черноморец беше хубав мач. Лудогорец-Литекс също. А "вечното" дерби го убиха пишман "специалисти" като Тройчо и Плешич, които в името на точките, излизаха със схема "10-0-0"(Плешич например през 2005 и 2006-та винаги така играеше срещу ЛЕВСКИ)...От там и "сини" треньори възприеха тая "тактика"- ето Ясен примерно, за втори път ги бие ЦСКА с 1:0, с отвратителен (анти)футбол
какъв анти футбол

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Добър ден! Ще си позволя няколко думи за мача.... общо взето поредното дерби без своите футболни аргументи! 2 различни полувремена и за двата отбора. През първата част ЦСКА играха по-дефанзивно, Левски владееха повече топката, опитаха да се да бъдат по-агресивни, докато червените изчакваха на контри. През втората част ролите се размениха- ЦСКА започна с натиск, Левски се бранеше, направи една хубава контра атака и Рамос вкара.... после нивото на футбола спадна. И така до 75 мин, когато ЦСКА се сетиха, че трябва да атакуват пак .... Няколко думи за играчите: Страхотен Иво Иванов! Не знам дали забелязахте, но доста пъти се справи перфектно в защитата! Пу, да не са му уроки!
Старокин и Димов играха много стабилно в халфовата линия! Постоянно биеха за първа топка, покриваха добре защитата.... супер се справиха! Нуно Пинто и Мюлдер направиха силен мач! Много остри включвание по фланга.... не един или два пъти дублираха съответно Калво и Рамос
Последните двама не блестяха, но пък португалеца вкара важния гол
А за Пламен Илиев няма какво да кажа... страхотен бе! Държа се като истински Капитан в този мач и изведе отбора до триумфа в срещата!
Честито на всички левскари!
Важна победа за Левски, но да не ставаме подвластни на емоциите! Все пак това са само 3 точки! Сега имаме много важно гостуване на пряк съперник за "зона Европа" и трябва да го вземем! 

SANSIRO7 написа:"Защо сте почнали толкова рано с алкохола?
Да обвиняваш играта на Левски срещу ЦСКА, след всичко това, което видяхме до вчера, не е нищо друго, освен да си обърнал няколко чашки или да си махмурлия от рождения ден на Наско Сираков.
А това за дузпите... просто заслужава ли си коментар? Не мога да повярвам, че левскар, чиято глава не е пълна с директиви и компромати, ще тръгне да говори, че лудогореца е давал пари на съдията.
Момчетата над мен имат серозна нужда да седнат и да помислят за някои неща."
Добре, че ти си мислителя иначе не знам!
Ако имаш да напишеш нещо смислено го напиши, безмислените обиждания си ги запази за приятелчетата.
Каквото има да казвам, го направих кратко и ясно. Изводите са за теб и другарчето ти, фенове по-скоро на ФК Наско София, отколкото на Левски София.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
dobri_emilov написа:AN71 написа:dobri_emilov написа:Не мога да разбера защо е това обругаване на Христо Йовов. Само един факт ще припомня за него, а вие ми кажете кой футболист е правил такова нещо за отбора си. През зимата на 2005-а, когато дойде от Литекс в Левски той плати от джоба си трансферната сума, защото Сираков и Батков отказаха. Не се сещам някой друг да е правил това, още повече в ЦСКА, където бившите им играчи обикалят около Армията с изпълнителни листове. Йовов очевидно вече не е същият играч, както преди, но дайте малко повече да си уважаваме футболистите.
Прочети внимателно какво си написал и сам ще си отговориш на въпроса ако си достатъчно интелегентен както си написал (ПРАВИЛ ) минало свършено време много хора са правили за Левски дай да ги върнем и тях да пускаме Наско за централен нападател![]()
п.п никой не го гони от клуба ама да помага с друго не и на терена защото е ОЧЕВАДНО че не може
Май ти не си ме прочел внимателно![]()
![]()
Аз не искам Йовов да играе повече в Левски. Искам ние феновете, да го уважаваме повече. Това са две различни неща.
Йовов ще си върне уважението на феновете,ако САМ си тръгне в края на сезона!!!Така,както дойде 2005-та от Литекс!
Момиров хвали Йорданов: Справи се, дузпи нямаше
„Реферът има най-ясен поглед върху нещата“, каза бившият шеф на СК
Бившият шеф съдийската комисия Димо Момиров беше категоричен, че Николай Йорданов се е справил с реферирането на дербито Левски-ЦСКА. Припомняме ви, че сините победиха с 1-0, но от лагера на армейците изявиха претенции за неотсъдени дузпи. По думите на Момиров Йорданов е подходил много правилно в спорните ситуации.
„Приятно съм изненадан от поведението на Николай Йорданов. Той е израснал психически, справи се отлично с дербито. За ситуациите, към които имат претенции от ЦСКА мога да кажа, че единствено реферът казва кога има дузпа и кога – не. При ситуацията между Мюлдер и Карачанаков. Вижда се, че играчът на Левски си слага ръцете на гърба на нападателя на ЦСКА. След това обаче Карачанаков се строполява на терена, преиграва. Според мен съдията реши правилно, но трябваше да даде жълт картон за симулация на футболиста на ЦСКА. При ситуацията между Пламен Илиев и Жуниор Мораес Николай Йорданов беше много уверен, че няма дузпа. Не се вижда ясно дали има контакт между двамата. Единственото, което сбърка съдията, е, че показа жълт картон за симулация на Мораес“, каза Момиров.
„Реферът има най-ясен поглед върху нещата“, каза бившият шеф на СК
Бившият шеф съдийската комисия Димо Момиров беше категоричен, че Николай Йорданов се е справил с реферирането на дербито Левски-ЦСКА. Припомняме ви, че сините победиха с 1-0, но от лагера на армейците изявиха претенции за неотсъдени дузпи. По думите на Момиров Йорданов е подходил много правилно в спорните ситуации.
„Приятно съм изненадан от поведението на Николай Йорданов. Той е израснал психически, справи се отлично с дербито. За ситуациите, към които имат претенции от ЦСКА мога да кажа, че единствено реферът казва кога има дузпа и кога – не. При ситуацията между Мюлдер и Карачанаков. Вижда се, че играчът на Левски си слага ръцете на гърба на нападателя на ЦСКА. След това обаче Карачанаков се строполява на терена, преиграва. Според мен съдията реши правилно, но трябваше да даде жълт картон за симулация на футболиста на ЦСКА. При ситуацията между Пламен Илиев и Жуниор Мораес Николай Йорданов беше много уверен, че няма дузпа. Не се вижда ясно дали има контакт между двамата. Единственото, което сбърка съдията, е, че показа жълт картон за симулация на Мораес“, каза Момиров.