Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Мнениеот msm » 25 яну 2012 17:36

blue avalanche написа:"Планираното от този петък мини турне на ЦСКА в Испания е на път да пропадне!

Причината: разминаване в договорените финансови условия между мениджърската фирма, уреждаща турнето и ЦСКА."
От ЦСКА са пожелали,ако може да е без пари... :mrgreen:

Защо ли не се учудвам, кой ще пусне новината тук. Даже на скайп се обзаложихме, кой от вас двамата със зъбльо ще е първи:
-хайде да се обзаложим кой ще постне тая новина
-някой от двамата хейтъри
-за кой залагаш
-аз съм за зъбльо
-ок, аз за блу-то
Благодаря ти, аз печеля ! ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 яну 2012 17:44

Що се занимавате с тия дебили от "блиЗ",Сапата беше дебел после за няколко часа отслабна.Като се знае,че този сайт е собственост на подставеното лице на Доган добитъка Пеевски(истинският кандидат спонсор на Левски),зощо изобщо го четете?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 яну 2012 13:29

Тоя дето е играл в АЕК Стив Белек май беше, защо няма да пътува с отбора за лагера в Анталия?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 яну 2012 10:40

Май той и Присо нямат извадени визи за Турция.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 яну 2012 11:02

ЦСКА най-после постигна договорка за първи сигурен спаринг по време на подготовката си в Турция. Току-що „червените“ се разбраха за мач с швейцарския Санкт Гален, който ще се играе на 1 февруари от 17 часа. Бившият тим на Красимир Балъков в момента води в класирането във втора швейцарска дивизия.

Следващата контрола, за която в щаба на ЦСКА също чакат окончателно потвърждение, най-вероятно ще бъде срещу австрийския втородивизионен ЛАСК Линц. Двубоят е планиран за 5 февруари.

gong.bg

Иначе двамата без визи са Сапата и Присо, доколкото прочетох пак в гонг.бг. И аз не знам защо Белек не е заминал на лагера, но предполагам, че ще се присъедини към отбора направо в Турция, както и Диого.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 30 яну 2012 14:38

ЦСКА спешно сменя хотела си в Турция
Само ден след настаняването си в хотел Емирхан в Кумкьой, щабът на ЦСКА взе решение за спешна смяна на хотела. Основната причина е липсата на добър фитнес-cалон и възможност за възстановяване в настоящия хотел на „червените“.
Димитър Пенев и неговите помощници още час след пристигането вчера по обед бяха преценили, че в този хотел трудно биха издържали над половин месец, но се чакаше пристигането на Драголюб Симонович, за да се вземе крайното решение.
Първоначалният план бе преместването да стане още днес след сутрешната тренировка на „червените“. То обаче може да се забави с един и два дни, поради невъзможност в новия хотел да реагират с осигуряването на необходимите за целия екип стаи. Допълнителното предимство на новоизбрания хотел е по-голямата му близост до тренировъчните терени. Така отборът на ЦСКА ще намали до минимум времето на придвижване от хотела си до мястото за тренировки.
Ники Александров, Кумкьой

Ето за това говоря, че няма ред и организация в ЦСКА !
Щяхме да играем контрола в Гърция, пропадна турнето в Испания, сега сменяме хотела, все нещо става и не е така както са го планували и определено нещата куцат много сериозно в организационен план.
Разберете така голяма отбор и шампион не може да станем !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 яну 2012 14:51

Я,кажи колко турнета и подготовки в чужбина си оргонизирал и провеждал,защота явно знаеш как стават нещата?

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 30 яну 2012 15:27

гражданин от село написа:Я,кажи колко турнета и подготовки в чужбина си оргонизирал и провеждал,защота явно знаеш как стават нещата?

Приятелю на мен не ми е работа да знам, има си хора за това.
Но кажи ми ти, как другите водещи отбори нямат проблем с организирането на подготовките и изобщо с организацията като цяло ?
При нас всичко се прави в последния момент и все нещо е недоизпипано, на мен това не ми харесва и смятам, че не отива на голям отбор какъвто е ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 яну 2012 15:51

Само си спомни,че и по СП и ЕП имаше отбори,които си сменяха базата,а какво остава за един клубен отбор с не много големи фин. възможности.И тук е същото като с тур орераторите,лъжат за условията или в последния момент се опитват да те поставят безизходно положение и да платиш по-висока цена(като случая с турнира в Испания).Всяка година се пише за някоя неразбория при тези подготовки(не само с наши отбори),просто се събират прекалено много и за наличните терени и за добрите хотели.Турция и Кипър предлагат прилични условия за прилични пари и там се събират доста отбори,което пък е добре,че око пропадне една контрола ще си уредиш друга.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 30 яну 2012 16:27

Добре де, а защо само с ЦСКА става така ?
Защо няма такива проблеми при Лудогорец, Литекс, Славия , Левски ????
Все при нас стават тия неща, другите отбори си имат направени контроли и фиксирани дати за тях, а при нас вечно само промени и някакви нови неща.
Ако за теб това е нормално и не е проблем, за мен е и нямам как да си мълча и да се самозалъгвам .

Върни се в “Архив”