Идеята е много добра наистина!
На Мюлдер със сигурност може да се разчита повече в предни позиции, отколкото на Младенов. Но и мен ме съмнява в този завързан мач Костов да рискува.
13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- blue avalanche
- Контакти:
Levski 1914 написа:Идеята е много добра наистина!
На Мюлдер със сигурност може да се разчита повече в предни позиции, отколкото на Младенов. Но и мен ме съмнява в този завързан мач Костов да рискува.
Очаквам да видя наченките на "новото" в схемата,за която загатна Костов!
- Levski 1914
- Контакти:
blue avalanche написа:Levski 1914 написа:Идеята е много добра наистина!
Очаквам да видя наченките на "новото" в схемата,за която загатна Костов!
Трябваше журналистите да му "дадат дъска и нещо за чертаене", за да ги видим и ние тези промени.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

-
THE G.A.M.E
Според мен, Костов ще пробва 4-4-1-1 , почти съм сигурен в това ...
Иначе ми се струва, че зимната пауза ще се опита да смени схемата на 4-4-2, ама сега за сега, нямаме изпълнители за това ...
Та в тоя ред на мисли, ще ми е интересно, каква трансферна политика ще води Левски през зимата ...
Иначе ми се струва, че зимната пауза ще се опита да смени схемата на 4-4-2, ама сега за сега, нямаме изпълнители за това ...
Та в тоя ред на мисли, ще ми е интересно, каква трансферна политика ще води Левски през зимата ...
Според мен 4-3-3
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
- metodito
- Контакти:
Ратко се опита да смени с 4-4-2 и нищо не стана. Единствено Кокала донякъде го докара, ама не съвсем.
4-4-2 ми се струва по-дървена от 4-3-3, но пък може да се заздрави защитата така. А в момента сме разграден двор отзад. Ще го видим...
Дянкова най-вероятно. Батков подсказа, че ще си заминават звезди. Дано Дарко остане до лятото. Както и Мюлдер и Грийн...
Очаквам иначе за мача грозна игра на тоя бахър дето ще е. И от двата отбора.
Победата обаче е задължителна, ако ще и с половин на нула.
Явно е, че с кинтите е закъсал яко Тодор и на зима, ако не се появи някой "благодетел" не очаквам нищо добро.
А клюката за това, че ББ е реалният заинтересуван от власт в клуба не ме учудва предвид отношенията му с Берлускони.
Европейските крадци са еднакви.
Силвио изкарва немалки нематериални дидвиденти от Милан.
4-4-2 ми се струва по-дървена от 4-3-3, но пък може да се заздрави защитата така. А в момента сме разграден двор отзад. Ще го видим...
Та в тоя ред на мисли, ще ми е интересно, каква трансферна политика ще води Левски през зимата
Дянкова най-вероятно. Батков подсказа, че ще си заминават звезди. Дано Дарко остане до лятото. Както и Мюлдер и Грийн...
Явно е, че с кинтите е закъсал яко Тодор и на зима, ако не се появи някой "благодетел" не очаквам нищо добро.
А клюката за това, че ББ е реалният заинтересуван от власт в клуба не ме учудва предвид отношенията му с Берлускони.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Ратко се опита да смени с 4-4-2 и нищо не стана. Единствено Кокала донякъде го докара, ама не съвсем.
4-4-2 ми се струва по-дървена от 4-3-3, но пък може да се заздрави защитата така. А в момента сме разграден двор отзад. Ще го видим...Та в тоя ред на мисли, ще ми е интересно, каква трансферна политика ще води Левски през зимата
Не се опитвайте да жонглирате с цифри.Не е казано,че схемата трябва,непременно,да се обвързва с някакво цифрово изражение.Може да е 4-2-4...
Батков каза,че от играта на отбора досега,не си личи да има някакви звезди в него!И аз съм напълно съгласен с това!Егати му и "звездите"...
Изобщо не "омесвайте" Борисов с Берлускони!Разликата е толкова фрапантна,че...Берлускони си имаше бизнеса и Милан много преди да стане министър-председател.Борисов е "гол" като църковна мишка!
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:Не се опитвайте да жонглирате с цифри.Не е казано,че схемата трябва,непременно,да се обвързва с някакво цифрово изражение.Може да е 4-2-4...![]()
Батков каза,че от играта на отбора досега,не си личи да има някакви звезди в него!И аз съм напълно съгласен с това!Егати му и "звездите"...
Изобщо не "омесвайте" Борисов с Берлускони!Разликата е толкова фрапантна,че...Берлускони си имаше бизнеса и Милан много преди да стане министър-председател.Борисов е "гол" като църковна мишка!
E, Берлускони сам ли издържа Милан?
Ми то това за звездите е като грандовете. Така е думата.
Райков и Дарко за мен са звездите на "Левски", заедно с Владо. Хора, от които зависи играта. Особено Дарко.
Министър-председател на България, нали не си мислиш, че се става по честен и законен начин.
Не става просто с пари и връзки. А с много пари и много връзки. Но най-вече мнооого пари.
ББ има нещо повече от пари - власт и информация.
THE G.A.M.E написа:Според мен, Костов ще пробва 4-4-1-1 , почти съм сигурен в това ...
Ако ще сменя схемата сега, и аз съм на мнение, че най-удачно е да се пробва 4-4-1-1. Но си мисля, че поне до зимата ще останем с 4-2-3-1, а може и след това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това е последният важен мач за полусезона и задължително трябва да го спечелим. Останалите ни мачове са протоколни. Очаквам равенства на Черноморец - Лудогорец и Литекс - ЦСКА, а на ЦСКА - Лудогорец поне един от отборите ще загуби точки. Така че от мача ни със заралии зависи дали ще скъсим дистанцията от първото място.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!