Да ви е честито!!Избрахте си пак олигофрените!!Заслужаваме си съдбата!!
Щом Лечков печели в Сливен-аз съм без думи!!!Тъжна работа
Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избори 2011
Viktor4o_Rs написа:Доволен съм, че поне в Русе синият кандидат е на балотаж, а не е както в повечето градове между кандидати на ГЕРБ и БСП![]()
Иначе резултатите от президентските избори са голяма трагедия, на балотаж отиват две слабохарактерни личности, типични марионетки ... По всяка вероятност или ще гласувам с отвращение за Плевнелиев, или няма да гласувам въобще другата седмица.
А иначе какво стана със Светльо Витков, имаше уж толкова фенове, водеше всички класации в Интернет, а го няма даже в първата шестица
Лошото е,че синият кандидат е много назад от човека на Боко,така че няма никакъв шанс на втори тур.Сини остават единствено Монтана и Пазарджик,а Найден е на балотаж в Плевен,но е след ГЕРБ с няколко процента.Лично аз съм страшно разочарован от София,очаквах Прошко да е на балотаж с куклата на конци Данче,но явно и София вече е напълно към ГЕРБ.За президентските избори ключът е Сокола.Той ще реши президента.Според мен фаворит към днешна дата е Калфин.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Show Must Go On
cska_90 написа:Да ви е честито!!Избрахте си пак олигофрените!!Заслужаваме си съдбата!!
Меtallica - Sad But True
Това ако е вярно !!!!
За кой да гласуваме ???? За подлогата Тотев, който се спука да прави на инат на градът ни !!!
Днес не гласувах, но на балотажа - твърдо там и против подлизурковците
Лошото в случая е че имахме такъв кмет Гърневски който не работеше за града а за правителството и пак същото никога!!
cska_90 написа:Да ви е честито!!Избрахте си пак олигофрените!!Заслужаваме си съдбата!!
Как ще печели Лечков в Сливен?!? Резултатът му е даже провал и нищо чудно да изгуби на втори тур.
acmilan написа:Лошото е,че синият кандидат е много назад от човека на Боко,така че няма никакъв шанс на втори тур.Сини остават единствено Монтана и Пазарджик,а Найден е на балотаж в Плевен,но е след ГЕРБ с няколко процента.Лично аз съм страшно разочарован от София,очаквах Прошко да е на балотаж с куклата на конци Данче,но явно и София вече е напълно към ГЕРБ.За президентските избори ключът е Сокола.Той ще реши президента.За мен фаворит към днешна дата е Калфин.
Монтана не е синя. Освен, ако ВМРО не са се сляли със "сините". Аз не бих бил толкова сигурен, че Сокола ще определи, кой печели на втори тур. Има много хора, които ще излязат другата седмица да гласуват за ГЕРБ, само и само да не спечели схемата "избираш Калфин, печелиш Доган".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Show Must Go On
drakon написа:За кой да гласуваме ???? За подлогата Тотев, който се спука да прави на инат на градът ни !!!
Днес не гласувах, но на балотажа - твърдо там и против подлизурковците
Лошото в случая е че имахме такъв кмет Гърневски който не работеше за града а за правителството и пак същото никога!![/quote]
Много си прав !
Така чух-не знам може и да е втори-ама е на балотаж-нз никъде няма инфо официално!!!
А Сливен е развалина-рухна новата автогара, улиците са разкопани от 2 години и седят така-не може да се ходи в центъра, Лечков си продава наркотиците, единствено си асфалтира улицата към хотела!!!АПОКАЛИПСИИС!! И този човек подкрепен от ГЕРБ(как после да гласувам за тях) май пак е зел толкова проценти!!Коментарите са излишни!
А Сливен е развалина-рухна новата автогара, улиците са разкопани от 2 години и седят така-не може да се ходи в центъра, Лечков си продава наркотиците, единствено си асфалтира улицата към хотела!!!АПОКАЛИПСИИС!! И този човек подкрепен от ГЕРБ(как после да гласувам за тях) май пак е зел толкова проценти!!Коментарите са излишни!

Логичното се случи... Който е очаквал някакви други резултати в президентските избори не гледа реално на нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Логичното се случи... Който е очаквал някакви други резултати в президентските избори не гледа реално на нещата.
Абсолютно!
Левски завинаги в моето сърце![
Напълно подкрепям.А Лечков наистина ли печели
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.