Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Абе буферчета, престанете да драскате по темите ни, разбрахме че много ви се иска Хубчев да остане начело на Ботев, това май много ви вълнува, много се притеснявате, Хубчев да не се махне.
Месершмит написа:Shadow_ написа:Смяна на треньора![]()
![]()
Кой ще дойде бе? Господ? И кво ще направи ? Ще почне от кота 0 да гради наново отбора ?
Това вече ще е 100% сигурно самоубийство...
Не, няма да дойде Господ, ще дойде Костадин Видолов и няма да почне наново да гради отбора, защото той още миналата година го изгради. За съжаление това което Коцето изгради, беше разбито и съсипано от Петър Хубчев. Достатъчно е Коцето да пусне миналогодишния състав плюс Тошко и да разкара дърветата, които дойдоха лятото и победата в Бургас е сигурна.

Ей голям си капацитет........... Първо селекцията не беше добра, а сега да сме играли с отбора от миналата година + Тошко и щяло да мажем

Коцето няма никакъв треньорски опит, а миналата година беше просто колкото да има някой на тази длъжност. Бакалов пак ходеше на всяка една тренировка и занимание.
емо73канар написа:п.п.Моля авторът на темата и всички които се изказахте с/у Хубчев да предложите вариант за неговата смяна,защото явно вече имате негов замесник.
Костадин Видолов
Ако Коцето не желае има и други варианти.
Добре де, но нали същият този "некадърник" Хубчев класира "Черноморец" (Поморие) на финал за Купата на България и класира тима в "А" група. Значи не е толкова слаб треньор. Вярно, Поморие не е "Ботев" и там никой не е очаквал от него такива успехи. Затова на мен ми се струва, че сега някой му се бърка в работата, налага му играчи и състав. А най-лошото ще е ако това са феновете.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Ботев не играе добре, не играе като отбор и няма необходимото самочувствие на победител. Виновен за това е само треньора и той трябва да понесе вината. Но за мен е прекалено рано, да му се иска оставката. Да, трябва да му се отправи "намек" от ръководството, че нещата не вървят в желаната посока, но да го сменяме след 5 кръга ... не считам, че е правилно. Нов треньор, би означавало нов период на адаптация, нови експерименти със състава, нови напасвания. Да стискаме палци, че ще вземем мача на Лазур (с тази игра силно се съмнявам) и нещата ще тръгнат нагоре.
-
- Контакти:
Има толкова много болни мозъци които се наричат Ботевисти,че чак ми се повръща.Единия чак фирман изкарал и плюе ли плюе...Извинявай господин Никой..ти къде беше когато 10 години бряговския си правеше каквото иска с нас? Но сега след 5 мача и веднага плюеш,за рейс,за бюджет,за игра...Вие големи треньори станахте всичките? Другия повече нямало да стъпне на мач на Ботев...ейййй БОТЕВ НЕ СЕ КОМЕНТИРА,А СЕ ОБИЧА! Срам ме е,че има фенове като вас,фенове които ОБИЧАТ отбора само като бие с 8:0. Защо нищо не казахте във "В" група?! Защо изпълзяхте от мишите си дупки сега? НЕ НЕ ИСКАМ ХУБЧЕВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. Искам ОЛИГОФРЕНИТЕ на Колежа които знаят само да плюят да си тръгнат. Най-лесно е да плюеш по някой...а дали може да го подкрепим когато трябва? Вие господа едва ли. И ще цитирам едно момче от независимия ... "Ние май сме добре,само когато сме на война срещу някой"...
SINCE 1912
rumbata написа:claudio написа:айде бе !,,ще ме проващаваш'' ,ама аз смятам да отида в Бургас, заради отборът на БОТЕВ!Отборът който има нужда от феновете си ,когато нещата не вървят!няма да отида нито заради Бакалов,нито заради Хубчев!
П.С.Сигурно миналия сезон когато имахме 13 точки преднина пред Нафтата и беше почти сигурно , че ще ги отнесем, си бил пътя до Бургас с голям кеф,ама сега когато е трудно ще изоставиш ,,БОТЕВ"!
Всички ходим на стадиона заради отбора на БОТЕВ, но в събота се видя, че отбора на БОТЕВ не прави нищо за публиката на БОТЕВ, не могат да вкарат два гола срещу бостанджиите от Любимец. Добре, че си отбелязаха автогол и при 2:2 нацелиха гредата на празната врата, че срамът щеше да е пълен. Защитата ни е под всякаква критика стоят статични и не могат да опазят противниковите нападатели. За нападението няма какво да говорим, защото няма нападатели, единственият такъв е оставен на пейката. Трябват спешни промени, защото много скоро изоставането в точките ще се окаже фатално.
С всичко ,което си написал за играта и състава съм съгласен,както и с това че изоставането в точките може да се окаже фатално и именно затова смятам , че отборът има нужда от подкрепа в Бургас и дай боже и с наша помощ да победи!
Pupper_ написа:Ботев не играе добре, не играе като отбор и няма необходимото самочувствие на победител. Виновен за това е само треньора и той трябва да понесе вината. Но за мен е прекалено рано, да му се иска оставката. Да, трябва да му се отправи "намек" от ръководството, че нещата не вървят в желаната посока, но да го сменяме след 5 кръга ... не считам, че е правилно. Нов треньор, би означавало нов период на адаптация, нови експерименти със състава, нови напасвания. Да стискаме палци, че ще вземем мача на Лазур (с тази игра силно се съмнявам) и нещата ще тръгнат нагоре.
Принципно си прав, обаче след няколко кръга вече ще е късно, оставим ли го, ще си продължим агонията в Б група. Колкото по-бързо се махне този човек от Ботев, толкова по-добре за всички ни.
Аз самия през лятото бях много щастлив, че Петър Хубчев идва начело на Ботев, всички се кефихме, обаче реалността се оказа съвсем друга, философията му, идеите му(ако въобще има такива) са тотално сбъркани и неприложими върху отбора ни.
Ясно е че под негово ръковоство затъваме от мач на мач, не виждам защо трябва ръководството да се инати и да го държи, след няколко мача вече ще е късно, защото не всичко ще е в наши ръце, ще трябва да се молим отборите преди нас да си губят мачовете, а това я стане я не.
Месершмит написа:Pupper_ написа:Ботев не играе добре, не играе като отбор и няма необходимото самочувствие на победител. Виновен за това е само треньора и той трябва да понесе вината. Но за мен е прекалено рано, да му се иска оставката. Да, трябва да му се отправи "намек" от ръководството, че нещата не вървят в желаната посока, но да го сменяме след 5 кръга ... не считам, че е правилно. Нов треньор, би означавало нов период на адаптация, нови експерименти със състава, нови напасвания. Да стискаме палци, че ще вземем мача на Лазур (с тази игра силно се съмнявам) и нещата ще тръгнат нагоре.
Принципно си прав, обаче след няколко кръга вече ще е късно, оставим ли го, ще си продължим агонията в Б група. Колкото по-бързо се махне този човек от Ботев, толкова по-добре за всички ни.
Аз самия през лятото бях много щастлив, че Петър Хубчев идва начело на Ботев, всички се кефихме, обаче реалността се оказа съвсем друга, философията му, идеите му(ако въобще има такива) са тотално сбъркани и неприложими върху отбора ни.
Ясно е че под негово ръковоство затъваме от мач на мач, не виждам защо трябва ръководството да се инати и да го държи, след няколко мача вече ще е късно, защото не всичко ще е в наши ръце, ще трябва да се молим отборите преди нас да си губят мачовете, а това я стане я не.
Приятелю, тук някъде беше разбит мита, че професионалните ни лиги са на аматьорско ниво. Ти какво очакваше ? От 18 мача да вземете 18 победи ? Няма как да стане! Поморие са отбор който именно Хубчев изгради, и ти гарантирам, че ако Събев го искаше в А група, той ще ше да е там отдавна!
Незнам защо на българският фен му е толкова трудно да проумее, че за да се изгради един боеспособен отбор трябва първо да се започне от защитата! Не сте Барселона, че да мачкате всеки отбор с атакуващ футбол!
Аплодисменти за великата изстрадала верна публика на Ботев.Призовавам хората,които организират хориографията за Бургас да направят следното:Цял мач да се пее само един куплет "Ние сме кретени".Дано тогава се осетите,че 90% сте велизаровци (нарочно с малка буква) и 10% лицемери съдейки по изявите и клетвите във вярност в по-старите Ви постове тук.И аз се отвратих тотално и няма да ида на мач,не заради отбора,не заради резултатите,а заради няколкото хиляди професори пошещи футболна енциклопедия и история.Съсипете всичко хубаво,всичко заради което бяхме симпатични на цяла България.Желая Ви успех в преврата.