Монтана - ЦСКА - 0:5 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монтана - ЦСКА - 27.08 / 18:00
0:8 за ЦСКА, 5 гола на Мораеш и 3 на Платини 
Няма абсолютно никакво значение как ще завърши този мач, и хич не ми е как ще завърши. Ще станем шампиони, това е ясно, а след това? Отстраняваме 1 отбор в ШЛ, (ако имаме този късмет, защото сигурно още от първия кръг ще сме непоставени, и хич няма да се учудя) и след това отпадаме безславно от някой отбор 1 класа над нас, шампион на Швеция или Полша да речем, отиваме пак в ЛЕ на плейофф, пада ни се отбор от чергата на Стяуа, и айде, август месец, GOOD BYE Europe! И това няма да е само с ЦСКА, а с всички български отбори! 
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Крайно време е Радуканов да пусне в цял мач П.Стоянов.Само че според мен той ще си пасне в средата с Адемар,който пък е наказан. Гледах контролите и забелязах,че Галчев не играе със Стоянов, явно заради конкуренцията,но така пък пречеше на отбора. Радуканов трябва да помисли и по тези въпроси.За мен Адемар и Стоянов ще са чудесен тандем в средата и ще помагат и на нападение и защита - и двамата са с много добри физически данни и усет към топката
- mistreated
- Контакти:
Morgause написа:Няма абсолютно никакво значение как ще завърши този мач, и хич не ми е как ще завърши. Ще станем шампиони, това е ясно, а след това? Отстраняваме 1 отбор в ШЛ, (ако имаме този късмет, защото сигурно още от първия кръг ще сме непоставени, и хич няма да се учудя) и след това отпадаме безславно от някой отбор 1 класа над нас, шампион на Швеция или Полша да речем, отиваме пак в ЛЕ на плейофф, пада ни се отбор от чергата на Стяуа, и айде, август месец, GOOD BYE Europe! И това няма да е само с ЦСКА, а с всички български отбори!
Говориш прекален емоционално след мача снощи. Реално погледнато, след 0:2 в Клуж шансовете ни бяха минимални за продължаване. По мое мнение футболистите дадоха всичко на каквото са способни към този момент, но то явно не е достатъчно. Стяуа изиграха отлично тактически мача, с преса не позволиха начален домакински натиск, а след това се прибраха и спокойно се защитаваха и чакаха на контри.
В Монтана сигурно ще бием, а най-вероятно и шампиони ще станем. Но ако не решим проблемите си в средата на терена и в защита, то догодина пак ще отпадаме от такива отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- captain_drifuss
- Контакти:
победа, може и да е трудна, но победа! дано вчерашния мач не е смазал психически и физически момчетата!
но аз залагам на чиста победа за нас: 0-2! след това има пауза в шампионата, сработване още малко на новите и събиране на сили и от там тръгваме мощно и мачкаме всичко! ЦСКА е шампион!
но аз залагам на чиста победа за нас: 0-2! след това има пауза в шампионата, сработване още малко на новите и събиране на сили и от там тръгваме мощно и мачкаме всичко! ЦСКА е шампион!
captain_drifuss написа:победа, може и да е трудна, но победа! дано вчерашния мач не е смазал психически и физически момчетата!
Отборът едва ли е смазан психически, по-вероятно е да има караници кой е виновен, кой как е играл(неиграл) и подобни познати от миналото неща...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- akademix17
- Контакти:
Рутинна победа очаквам, въпреки товара от отпадането. Костов вчера показа, че има място на терена и дано Милен му даде шанс в неделя. Халилович изигра най-силния си мач вчера преди смяната, но си мисля, че ще пусне Крачунов в неделя.
[center]
[/center]
[/center]Re: Монтана - ЦСКА - 27.08 / 18:00
akademix17 написа:Рутинна победа очаквам, въпреки товара от отпадането. Костов вчера показа, че има място на терена и дано Милен му даде шанс в неделя. Халилович изигра най-силния си мач вчера преди смяната, но си мисля, че ще пусне Крачунов в неделя.
Ако питат мен, ще пусна Крачунов и Халилович в центъра на защитата. Нищо, че не са "сработени".
[center]I'll be the savior of you all
- akademix17
- Контакти:
vaskonti написа:akademix17 написа:Рутинна победа очаквам, въпреки товара от отпадането. Костов вчера показа, че има място на терена и дано Милен му даде шанс в неделя. Халилович изигра най-силния си мач вчера преди смяната, но си мисля, че ще пусне Крачунов в неделя.
Ако питат мен, ще пусна Крачунов и Халилович в центъра на защитата. Нищо, че не са "сработени".
Не звучи зле, Коце Стоянов е трагедия напоследък, вчера с Виданов се раздаваха докрай, ама само с раздаване не става. Ще ми е интересно да ги видя Крачунов и Халилович, отдавна не сме имали висока двойка в центъра на защитата.
[center]
[/center]
[/center]- mistreated
- Контакти:
akademix17 написа:Не звучи зле, Коце Стоянов е трагедия напоследък, вчера с Виданов се раздаваха докрай, ама само с раздаване не става. Ще ми е интересно да ги видя Крачунов и Халилович, отдавна не сме имали висока двойка в центъра на защитата.
Колкото и да не го очаквах, снощи Стоянов изигра отличен мач. Не си спомням да направи някакви грешки, а при голът вината беше изцяло на Галчев и Виданов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...