siniq_fen написа:Жалко само, че няма да играе Калво. Ако се сетят да махнат Йовов и Видович обаче ще бием. 0-2
da ti kaja sreshto slaviq vidovich beshe 1 ot nai-dobrite na terene po-dobre da igrae otkolokoto onq pr*tak s 6cata
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Жалко само, че няма да играе Калво. Ако се сетят да махнат Йовов и Видович обаче ще бием. 0-2
DaNi_mLaDeNoV написа:siniq_fen написа:Жалко само, че няма да играе Калво. Ако се сетят да махнат Йовов и Видович обаче ще бием. 0-2
da ti kaja sreshto slaviq vidovich beshe 1 ot nai-dobrite na terene po-dobre da igrae otkolokoto onq pr*tak s 6cata
siniq_fen написа:DaNi_mLaDeNoV написа:siniq_fen написа:Жалко само, че няма да играе Калво. Ако се сетят да махнат Йовов и Видович обаче ще бием. 0-2
Няма що, зоната му 20 пъти беше оголена.
ShooterMan написа:Терена е ПЕРФЕКТЕН,пуснал съм снимки в нашия форум в темата за мача.Алабализмите ви на тази тема не минават,нито оправданията.Смятам,че тотално ще разкрием некъдърността на вашия треньор Инженера и след срещата в събота сте с нов наставник.Никакъв шанс за повече от 1 точка за вас на Тича,а дори и 1 бихте взели с много късмет и вероятно съдийско рамо.Лично аз смятам,че ще ви нашибаме 3 безответни гола предвид лошото ви физическо състояние което видях и 2-та дни по-малко за възстановяване+психическия срив и скандалите между играчите ви.
blue avalanche написа:ShooterMan написа:Терена е ПЕРФЕКТЕН,пуснал съм снимки в нашия форум в темата за мача.Алабализмите ви на тази тема не минават,нито оправданията.Смятам,че тотално ще разкрием некъдърността на вашия треньор Инженера и след срещата в събота сте с нов наставник.Никакъв шанс за повече от 1 точка за вас на Тича,а дори и 1 бихте взели с много късмет и вероятно съдийско рамо.Лично аз смятам,че ще ви нашибаме 3 безответни гола предвид лошото ви физическо състояние което видях и 2-та дни по-малко за възстановяване+психическия срив и скандалите между играчите ви.
Те ивашите алабализми колко сте страшни,че само с дузпи могат да ви бият във Варна не минават!Нито оправданията!Що се отнася до треньора,футболистите ,които ще излязат на терена и без треньор могат да ви бият.На Райков не му трябва Гонзо,за да "развинти" Сашко Тъмното.![]()
Предвид "лошото ни физическо състояние",с човек повече,Славия и един гол не можаха да ни вкарат!Камо ли 3.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта