ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2011 12:58

Пичове, не мога да ви разбера, за какво ви трябва да се джавкате. Всеки си пише това, което му е на сърцето и душата, всеки си има свои и врагове. Говоря конкретно за футбола. Като хора немам против никой, живи и здрави всички и пълнете стадионите да се пукат по шевовете. Един футболист играе с друго самочувствие пред пълни трибуни и с липса на всякакво такова сред картофените опустели ниви, които наричаме стадиони. ;) И бъдете по-обективни, какво като мнението е от левскар- абсолютно вярно е, но най-важното е дали треньорът мисли, че сме слаби. Сега, че някои хора целят единствено да всяват раздори и смут, това си е друг проблем. Затова си има модератори, хората си знаят кой крив и кой прав. ;) Мораеш не го коментирам въобще, защото класата му не поставям под никакво съмнение, но останалите са под всякакаква критика и който го отрича като факт значи си затваря очите. Извинявам се, изключвам от останалите и Саша Живец, много полезен футболист.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 03 авг 2011 14:23

wiseman написа:Бях в Правец случайно и реших да гледам Цска. Ясно е че като Левскар съм пристрастен ,но все пак ще ви кажа какво ми е мнението: Първо за мача. Цска игра повече от слабо. Новите каращи проби са пълна музика,особенно Словенеца и още един от защитата/централен/ Мача беше изцяло под диктовката на гърците без да са никакъв отбор. Мораес е добър футболист ,но и двата гола бяха след подаръци от защитата на гърците. Този път от 3 положения/които си бяха грешки на защитата на ония/ вкарахте 2 гола и една греда. Гърците изпуснаха уникални положения. Мораес ще ви върши работа,ако остане но чак пък да го превъзнасяте. Малко играе като Брито,но често се изключва от играта за дълги периоди. Много е техничен на място и един на един. Не знам как стоят нещата със Стяуа,но е не лош футболист за Бг Първенството. Това е. Не се заяждам ,изказвам мнение. Мача беше доста слаб,особенно второто полувреме. Костов този път незабележим,Бандата е пoзагубил форма. Другите посредственни. Като на безсмисленна контрола.

Пич искам да ти кажа, че мача между ЦСКА - Атромитос много прилича на един друг мач и като голове, и като динамика по терена; разликата е само гола на Гаджев - уникален. По-добре се замисли защо вие играете в Европа така, както ние с резервите в безсмислена контрола. И друго - да кажеш, че мача е бил слаб... Ами значи не си разбрал за какво са контролите по принцип - изгледай контролите от подготовката и на ЦСКА и на Левски, а също и от миналата подготовка на двата отбора - да видим колко "стойностни" мача ще намериш.

wiseman

Мнениеот wiseman » 03 авг 2011 14:33

Щом ви харесва да си живеете в собствен свят,давайте. Дадох си съвсем културно мнението за това което видях. Не ми дреме разни пубери как ще го квалифицират. По принцип умните хора знаят,че когато някой дава добронамерено мнение има какво да се прочете в него. Никога не съм слагал всички фенове на Цска под един знаменател. Мърша има сред феновете на всички отбори. Мисля че темата е за контролата на Цска,а не за това какво ще направи Левски в ЕТ. За Цска също не е ясно как ще изглежда в сериозен мач с отбор играещ с титулярите си. Ако броите Литекс в мача с Вас за такъв,бъркате. Те просто мислеха за днес. Имате няколко стойностни играчи и от тях зависи представянето ви. В контролата обаче наистина се очакваше резервите да изядат тревата. А те просто не играха нищо. Ама ако искате да я карате по сталинистки и да се съобразявате само със себе си,си е Ваша работа.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 14:52

wiseman написа:Щом ви харесва да си живеете в собствен свят,давайте. Дадох си съвсем културно мнението за това което видях. Не ми дреме разни пубери как ще го квалифицират. По принцип умните хора знаят,че когато някой дава добронамерено мнение има какво да се прочете в него. Никога не съм слагал всички фенове на Цска под един знаменател. Мърша има сред феновете на всички отбори. Мисля че темата е за контролата на Цска,а не за това какво ще направи Левски в ЕТ. За Цска също не е ясно как ще изглежда в сериозен мач с отбор играещ с титулярите си. Ако броите Литекс в мача с Вас за такъв,бъркате. Те просто мислеха за днес. Имате няколко стойностни играчи и от тях зависи представянето ви. В контролата обаче наистина се очакваше резервите да изядат тревата. А те просто не играха нищо. Ама ако искате да я карате по сталинистки и да се съобразявате само със себе си,си е Ваша работа.

Ти продължаваш да си знаеш твоето....ще ти дам един пример-зимата играхме с титулярите контрола с Етрополе и завършихме 0:0,седмица след това с Бяла Слатина 2:1 ,като те пропуснаха да изравнят последните минути, а Левски победи с резервите същите тези Етрополе,които направиха преди дни 0:0 с ЦСКА.....оттам тръгнаха мненията за разгомна победа на 26.02 на Герена и хеттрик на автогарата.....знаеш резултата надявам се?!
Изображение

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 03 авг 2011 15:35

***cska*** написа:
danko_sot написа:Сега гледах и първия гол на Мораеш. Откачена работа е тоя бразилец, сега разбирам защо Стяуа толкова го искат. Класа, класа, класа! ;) :geek:

+ Личи си от самолет че Мораеш е много,много класен футболист!Но започвам да се притеснявам дали въобще някога ще успеем да го картотекираме.Някак си ми се струва,"прекалено хубаво за да е истина". :? Признавам си че малко ми убягва развоя на събитията около него. :oops:
Някой може ли да ми разясни каква е ситуацията в момента?УЕФА ли се чака за решение,или?
понеже случая касае металург/донецк/ и глория /бистрица/,то се очаква фифа да се самосезира,тъй като случая не може да бъде решен от съответните федерации. :?:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 03 авг 2011 15:47

wiseman написа:Бях в Правец случайно и реших да гледам Цска. Ясно е че като Левскар съм пристрастен ,но все пак ще ви кажа какво ми е мнението: Първо за мача. Цска игра повече от слабо. Новите каращи проби са пълна музика,особенно Словенеца и още един от защитата/централен/ Мача беше изцяло под диктовката на гърците без да са никакъв отбор. Мораес е добър футболист ,но и двата гола бяха след подаръци от защитата на гърците. Този път от 3 положения/които си бяха грешки на защитата на ония/ вкарахте 2 гола и една греда. Гърците изпуснаха уникални положения. Мораес ще ви върши работа,ако остане но чак пък да го превъзнасяте. Малко играе като Брито,но често се изключва от играта за дълги периоди. Много е техничен на място и един на един. Не знам как стоят нещата със Стяуа,но е не лош футболист за Бг Първенството. Това е. Не се заяждам ,изказвам мнение. Мача беше доста слаб,особенно второто полувреме. Костов този път незабележим,Бандата е позагубил форма. Другите посредственни. Като на безсмисленна контрола.
кво си гледал бе пич.това което видях в спортал тв е коренно различно от твоето виждане.не баламосвай тези които не са гледали.он е като ;добиче зобено,па не впрягано;дет се вика.че той изораваше терена да се докопа до топката.егати хъса има тоя младеж,а на туй отгоре знае кво да прави с нея.владее,пресира,подава,отнема и завършва атаките безцеремонно.кеф за окото.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 авг 2011 17:35

Влезнал тука да говори за нашите резерви кво играли. Гледай си отбора по-добре, че май сте пълна скръб в момента, пък ако отпаднете утре не ми се мисли кво ще става
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 03 авг 2011 19:41

Udoji90 написа:
Бекъма написа:Тези са от класата на Академик,да не кажа и на Вихър Горубляне.Ако срещу такива ви се налага да обръщате мача?????

Глупости! Атромитос са 9-ти в гръцкото първенство през изминалия сезон. Имат победа и равен срещу ПАОК, равни срещу АЕК, Арис и Панатинайкос и победа срещу шампиона Олимпиакос. Освен това, са играли и на финал за Купата. Предполагам, че е излишно да подчертавам, че техният шампионат е много по-класен от нашия, така че 9-тият в Гръция в нашето първенство вероятно би се борил за челната тройка. Да не говорим, че играхме с резервите.

Като изключим Панатинаикос,АЕК и Олимпиакос всички останали са попълване на бройката.Така че от четвъртия надолу са шушлеци с прилични бюджети.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 авг 2011 20:28

Бекъма написа:Като изключим Панатинаикос,АЕК и Олимпиакос всички останали са попълване на бройката.Така че от четвъртия надолу са шушлеци с прилични бюджети.

Не бих казал - ПАОК и Арис също не са никак за подценяване, доказателство за което е представянето им в Лига Европа миналия сезон, когато и двата отбора минаха груповата фаза.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 03 авг 2011 21:24

Udoji90 написа:
Бекъма написа:Като изключим Панатинаикос,АЕК и Олимпиакос всички останали са попълване на бройката.Така че от четвъртия надолу са шушлеци с прилични бюджети.

Не бих казал - ПАОК и Арис също не са никак за подценяване, доказателство за което е представянето им в Лига Европа миналия сезон, когато и двата отбора минаха груповата фаза.

Абе аре са, минали груповата фаза. Шушляци са като ти казва човека, що се дърлиш не мога да разбера :lol: .

Върни се в “Архив”