Чемпиъншип - 2011-12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Чемпиъншип - 2011-12

Мнениеот Blue_Girl » 06 юни 2011 11:24

Middlesbrough написа:някой мод да направи темата важана ако обича :twisted: :mrgreen:

И да заключи старата
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 юни 2011 14:32

Преди малко прочетох в един форум на Дарби това:
Nathan Tyson set to sign for Derby - full details at 1pm, and we'll hear from Colin Fray from BBC Nottingham after 6.

Спекулациите затова са от седмици, но ако това стане... аз лично ще съм доста разочарован... и не защото Нейтън не става, а защото това е още едно доказателство, че ПАРИТЕ определят нещата в днешният футбол... След всичко, което стана в последните дербита между двата отбора, където Нейтън беше "главен герой" точно сега ТОЙ да е "на прага" да подпише с Дарби е направо ЛУДОСТ майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Мнениеот Forest_fan » 07 юни 2011 20:32

Днес Нейтън Тайсън е бил на медицински прегледи в Дарби. Във форумите на Форест също се коментира евентуалното негово преминаване при "овните". Форест отправиха оферта за подновяване на договора с Тайсън, но той я отхвърли и ако е решил да се пробва точно в Дарби... не го разбирам това. Точно той, заради когото станаха мелетата и наказанията в дербито от 29 август 2009-та. Футбола е полудял тотално и май безвъзвратно. Това май ще е по-зле и от трансфера на Крис Комънс.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 юни 2011 09:36

Forest_fan
Днес Нейтън Тайсън е бил на медицински прегледи в Дарби. Във форумите на Форест също се коментира евентуалното негово преминаване при "овните". Форест отправиха оферта за подновяване на договора с Тайсън, но той я отхвърли и ако е решил да се пробва точно в Дарби... не го разбирам това. Точно той, заради когото станаха мелетата и наказанията в дербито от 29 август 2009-та. Футбола е полудял тотално и май безвъзвратно. Това май ще е по-зле и от трансфера на Крис Комънс.

Това сега е доста различно от положението с Комънс, според мен!!! Комънс беше любимец на феновете на Форест заради играта си, а Тайсън стигна по-далеч като ги "удари" по емоционалната част... та той се превърна, в буквалния :lol: и преносен смисъл в знамето на клуба в най-важните мачове за феновете на Нотингам /тези с Дарби/!!! И с'а к'во?!! Всеки момент се очаква да бъде обявен за играч на тези, пред които гордо развяваше знамето на Форест!!! Ей..... т'ва съвременният футбол е много шибано нещо... мен лично много ме дразни това нещо като кажат играчите - "все пак ние сме професионалисти".... ами тогава ние феновете, заради които те играят и им плащат тези големи заплати какви сме бе майна?!!! Къде остава нашето УДОВОЛСТВИЕ, когато такива играчи като Тайсън станали част от ВЕЧНИЯ "фолклор" на НАЙ–ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ, каквито са тези с ВЕЧНИТЕ СЪПЕРНИЦИ са готови ей така с "лека ръка" да отидат при врага!!! Не я бива работата майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Мнениеот Forest_fan » 08 юни 2011 11:39

Не знам, но аз ако съм на мястото на Тайсън бих се притеснявал доста при представянето си на Прайд Парк. Доколкото знам той живее в Нотингам, а и децата му учат в местни училища, така че от гледна точка на семейството всичко е ок. Интересното е, че засега по-голяма част от феновете, чиито мнения четох във форумите не го осъждат за този евентуален трансфер, а по-скоро като че ли изчакват да видят какво ще е поведението му при бъдещите дербита. Крис Комънс затова е и ще бъде винаги недолюбван на Сити Граунд, защото отговори на провокациите и се държа доста предизвикателно. Както и да е, ще поживеем, ще видим.

Трансферни слухове около Форест - Джонатан Грийнинг (Фулъм) за 1 млн паунда и Ашли Уестууд (Крю Ал) за 600 хил паунда.

Колкото до мениджъра Били Дейвис, там слуховете са много и не много приятни. Лично аз предпочитам да остане, защото от средата и края на 90-те години на ХХ век сме нямали по-добър мениджър.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 юни 2011 12:31

Forest_fan
Крис Комънс затова е и ще бъде винаги недолюбван на Сити Граунд, защото отговори на провокациите и се държа доста предизвикателно. Както и да е, ще поживеем, ще видим.

Ами да ти кажа Тайсън изглежда доста по-лабилен по отношение на провокации, които НИКАК няма да липсват ако се стигне до трансфер в Дарби!!! Така че... наистина ще поживеем... ще видим... в крайна сметка обаче... както и да го погледнеш това /ако се осъществи/ ще един от най-странните трансфери между двата клуба в историята!

Между другото ... за първи път взеха да се прокрадват и по официални индикации /имам предвид такива директно от клуба/ за този трансфер....Според последната такава "Дарби са фаворити за подписа на Тайсън" и другото "За евентуален трансфер може да говорим най-рано в първите дни на другата седмица"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2011 15:28

Derby sign Killie captain Bryson
Derby County complete the signing of Kilmarnock captain Craig Bryson for an undisclosed fee.

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 юни 2011 18:37

Марлон Кинг е преминал в Бирмингам от Ковънтри !

Другата седмица на 17 излиза и програмата : ) :twisted:

Офтопик:

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 12 юни 2011 12:06

Майкъл Чопра напусна Кардиф и отиде в Ипсуич .
Стив Котерил отдаде почести на Хейдън Мълинс .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2011 18:37

Нотингам са уволнили Дейвис. Интересно, кой ще поеме отбора. Авраам Грант? :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”