ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Сега някои ще е резерва,но поне ще имаме добри резерви които могат да заместят титулярите. 
Dani написа:Ти ако искаш да излезем с 10 нападателя!Дори Барселона не играе с толкова офанзивна схема!
Еми да
ПП: Ако не си видял съм написал най-отдолу направо всички пред вратата и да пухат до достигане на баскетболен резултат. Разбира се и това ми желание, както схемата са само и единствено пожелателни и преди всичко в сферата на фантазията
- captain_drifuss
- Контакти:
аз си пожелавам Анортозис и да напълним мрежата на Иванков
шегата а страна това ще е един от най-преодолимите съперници, а присъствието на толкова много емблематични за противниковия лагер лица ще е допълнителна мотивация! беазпелационно отстраняване на такъв отбор с Мъри начело и Ивнаков на вратата ще ми бъде подранил коледен подарък!
шегата а страна това ще е един от най-преодолимите съперници, а присъствието на толкова много емблематични за противниковия лагер лица ще е допълнителна мотивация! беазпелационно отстраняване на такъв отбор с Мъри начело и Ивнаков на вратата ще ми бъде подранил коледен подарък!
captain_drifuss написа:аз си пожелавам Анортозис и да напълним мрежата на Иванков![]()
ДАНО да ударим сбирщината на "мъри", дано!!!
YA GUNNERS YA
-
go6obebeto
- Контакти:
хахахаха... голям смях.... Ей как искам да ви се паднат наистина......
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
go6obebeto написа:хахахаха... голям смях.... Ей как искам да ви се паднат наистина......
Абе,да не стане играчка-плачка ?/да не ревеш/мучиш/после/
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Който и да ви се падне,никакво място за страх и отстъпление с оглед традициите ви в ЕКТ
Ако тръгнете да се плашите от такива ботушари къде сте тръгнали?!И си подкрепяйте Радуканов,че той май ще се окаже единствената бяла лястовица при вас 
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Тази тема също се откача, тъй като вероятно съвсем скоро ще бъде дублирана от появата на темата за жребия, както и от темите за предстоящите мачове в ЕКТ.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Севиля
Рома
Бенфика **
Тотнъм
ПСВ Айндховен
Атлетико Мадрид
Спортинг Лисабон
Брага
Шалке 04
Ако избегнем тия отбори имаме шанс
. Някой определно са абсолютно преодолими, дано имаме късмет при жребия! Но въпреки всичко, който и да ни се падне, аз вярвам в ЦСКА.
Рома
Бенфика **
Тотнъм
ПСВ Айндховен
Атлетико Мадрид
Спортинг Лисабон
Брага
Шалке 04
Ако избегнем тия отбори имаме шанс
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!