ShooterMan написа:А ти като си такъв антикомунист защо не се поинтересуваш кой е Бойко Борисов,къде е учил,кой го е учил и на какво го е учил и други такива пикантни истини,които са факт.Във всички случаи съм за ГЕРБ и против БСП-ДПС-НДСВ триото,но за мен конюнктурата е следната
1.СДС-ДСБ-ГЕРБ - младите комунисти,децата на дъртите маздруги обучени в чужбина и върнали се да управялват раята на бащите си.
2.БСП-дъртите маздруги консолидиращи дядките и бабичките.
3.Атака - лаладжиите консолидиращи отчаяните и недоволните от всичко,т.нар. социални аутсайдери-крайно бедно,смачкани от живота.
4.ДПС-консолидиращи етническия турски вот поддържащи крайна мизерия сред етноса си и крайна необразованост.Всички до един бивши ченгета и подлоги на комунистите начело с Духан.
Така както виждаш комунизма е разтроен в 4 лъча така,че да каквито и политически възгледи да има българина несъмнено да подкрепя една от комунистическтие фракции.Те междувременно инсценирват мними кавги помежду си имитирайки разногласие...но не съм видял ново правителство да натика в затвора стар министър,стар премиер или изобщо депутат...а то бяха кражби за милиони,педофилски скандали...България НЯМА политическо бъдеще.Съветвам всички горещо да гласуват за някой идиот там от долните краища на избирателния лист,някой анонимник.
А ти като какъв казваш,кой е комунист и кой не ? Ти лично как можеш да знаеш,че Бойко е комунист или не ? Явно си един от много,които пропагандата с която БСП се опитва да превърне Бойко в бивш комунист ти е повлияла.Бил бодигард на Т.Живков за вас бизнес няма ли ? Това,че Тодор Живков му е бил един от много клиенти какво означава ? Аз като ненавиждам комунизмът,но имам хранителен магазин,ако влезе такъв в магазина ми ще го изгоня ли или ще му взема парите ? А да кажеш,че СДС са комунисти е кощунство,ако не бяха те още щяхме да се поздравяваме с другарю и другарке