Литекс в ШЛ/ЛЕ - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анализ на възможните съперници на Литекс в ШЛ 2011/12
От 17 Април тема с анализ за възможните съперници на Литекс в ШЛ, това само в България може да го има... 1месец и половина преди края на първенството....
Който и да се падне е все тая, Дачия мачия, шериф мериф.... с играта, която показва Литекс нищо добро не ги чака за пореден път...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
sostenere написа:От 17 Април тема с анализ за възможните съперници на Литекс в ШЛ, това само в България може да го има... 1месец и половина преди края на първенството....Който и да се падне е все тая, Дачия мачия, шериф мериф.... с играта, която показва Литекс нищо добро не ги чака за пореден път...
Ами да, с играта, която показват евентуалните ни конкуренти за шампионската титла тази година, можеше и по-рано да се пусне темата.
Честита титла! В този си формат имате не лоши шансове да повторите нашето постижение и да си опитате късмета в групите на ШЛ.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Долно уйно
- Контакти:
sostenere написа:От 17 Април тема с анализ за възможните съперници на Литекс в ШЛ, това само в България може да го има... 1месец и половина преди края на първенството....Който и да се падне е все тая, Дачия мачия, шериф мериф.... с играта, която показва Литекс нищо добро не ги чака за пореден път...
Обърни внимание, че темата е пусната от фен на Черноморец, така че какво са виновни феновете на Литекс в момента?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Генк спечели титлата на Белгия.Te са с по-малък коефициент от Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Отборите с по-висок коефициент от Литекс са:
Рейнджърс
Копенхаген
БАТЕ Борисов
Макаби Хайфа
Динамо Загреб
Розенборг
Щурм Грац/Залцбург/Аустрия Виена
Партизан Белград
Висла Краков
От тях Рейнджърс и Копенхаген ще играят чак в третия кръг както и непоставения Генк.Така ако отпаднат 4 отбора от БАТЕ,Макаби Хайфа,Динамо Загреб,Розенборг,(Австрийския шампион) и Партизан Белград и Висла още във 2-ия квалификационен кръг.Литекс ще е поставен в 3-ият квалификационен кръг.
Рейнджърс
Копенхаген
БАТЕ Борисов
Макаби Хайфа
Динамо Загреб
Розенборг
Щурм Грац/Залцбург/Аустрия Виена
Партизан Белград
Висла Краков
От тях Рейнджърс и Копенхаген ще играят чак в третия кръг както и непоставения Генк.Така ако отпаднат 4 отбора от БАТЕ,Макаби Хайфа,Динамо Загреб,Розенборг,(Австрийския шампион) и Партизан Белград и Висла още във 2-ия квалификационен кръг.Литекс ще е поставен в 3-ият квалификационен кръг.
[center]R.I.P[/center]
Пармалат, в момента си изписал тонове "АКО" и нищо съществено.
Разглеждаш нещата едностранно.
Всички тези отбори ще са в третият кръг и никой няма да отпадне във втория, така че от "ако", "ако" няма никакъв смисъл.
http://s2.ifotos.pl/img/rozstaw_hepssaa.JPG
Разглеждаш нещата едностранно.
Всички тези отбори ще са в третият кръг и никой няма да отпадне във втория, така че от "ако", "ако" няма никакъв смисъл.
http://s2.ifotos.pl/img/rozstaw_hepssaa.JPG

- bigbonusprize
- Контакти:
Трудно някой от тези отбори ще отпадне във 2ри кръг. Дори и да отпадне, ще е 1, 2 най-много. Според мен никакъв шанс Литекс да са поставени в 3ти кръг.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Трудно някой от тези отбори ще отпадне във 2ри кръг. Дори и да отпадне, ще е 1, 2 най-много. Според мен никакъв шанс Литекс да са поставени в 3ти кръг.
Аз доколкото видях в Гонг е нужно само 1 да отпадне защото сме най-високопоставения отбор сред непоставените! Не знам защо е писано, че са цели 4! Само 1 отбор трябва да се прецака и минаваме горе! Ако се паднат Висла или Апоел Никозия срещу Видеотон или Дачия примерно нищо не се знае!
- bigbonusprize
- Контакти:
Ако само 1 трябва да отпадне, то задачата ви става значително по-лесна... Винаги има по 1, 2 изненади...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!