Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЦСКА (10.04.2011 21:00ч)
Все си мисля, че ще е равен този мач. Даже се колебая дали да не го играя в еврофутбол.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Не знам защо, но ще бием.Вътрешният глас ми го казва. Никакви уговорки няма да има дори и Левски да се върне така в борбата за титлата ! За ЦСКА е важно сега да си играе за себе си, просто трябва машината да тръгне нагоре и не ЦСКА да се съобразява с отборите, с които играе, а те с ЦСКА, както беше казал Боби Галчев! Сега някой ще каже, събуди се не сме в миналото, когато са бутали ЦСКА и Левски, а аз ще му кажа - където е текло пак ще тече ! И бавно и полека се вижда, че ЦСКА ще се върне на върха ! Колкото и да ги боли някой ...
2-0 за шампионите 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Ако трябва, футболистите на ЦСКА ще изядат тревата на терена в Ловеч утре вечер, но ще гледат да си тръгнат с трите точки. Очертава се повече от интересен мач, който ще бъде на "кръв и нож". И дума не може да става за бартер - титла за оранжевите и финал за купата за червените. Няма да има никакви заменки, ще се играе здраво и в двата предстоящи мача. Освен за реванш, по-предно класиране и престиж червените ще се борят и за тлъсти премии. От ръководството на клуба обещаха по 5000 лв. на човек при успех срещу шампиона, научи "Тема Спорт".
Един от босовете на червените е бил при отбора в съблекалнята вчера следобед. Той обещал на играчите въпросната сума и им забранил да мислят за полуфинала срещу Литекс за купата, а само за дербито утре. Никой на "Армията" не дели двете срещи по важност, целта е победа и в Ловеч, и в София. Ако ЦСКА спечели в неделя, още във вторник играчите ще прибавят по 5 хилядарки към банковите си сметки.
До момента през сезона не е била обещавана по-голяма премия в ЦСКА от тази. Дори преди дербито с Левски сумата бе същата. Шефовете на червените бяха на седмото небе след успеха с 3:1 на Терена" и чак впоследствие решиха да завишат парите до 8000 лв.
Едва ли при победа на ЦСКА в Ловеч това ще се повтори, но и тази сума е повече от внушителна. Армейците ще усвоят по 10 бона на калпак при спечелване турнира за Купата на България.
Айде прогнозата ми е 0-1

- Долно уйно
- Контакти:
Литекс - ЦСКА
33 мача
12 победи за Литекс
10 равенства
11 победи за ЦСКА
38:34 голова разлика
33 мача
12 победи за Литекс
10 равенства
11 победи за ЦСКА
38:34 голова разлика
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Neftochimic1892
- Контакти:
- Долно уйно
- Контакти:
Че ЦСКА играят по-добре през пролетта две мнения няма, но пък и ако разгледаме мачовете им до тук се вижда, че постигнаха успехите срещу отбори които са далече под класата им и същите не са мерило:
Левски 1:3 ЦСКА - този мач го изключвам, тъй като той от момента форма не се влияе.
Черноморец 0:4 ЦСКА - Черноморец който ги хвана той ги натупа
ЦСКА 1:0 Видима - Няма по-слаб отбор от Видима, Черно море петица им сложи днес
Черно море 1:0 ЦСКА - мача беше равен, но Черно море извадиха късмет, но каквото и да е ЦСКА загубиха
ЦСКА 2:0 Сливен - срещу 11 футболисти събрани преди два месец какво друго да очакваш.
Къде е сериозно изиграният мач на ЦСКА до момента?
Да, утре може да победят Ловеч и с 0:3, и с 0:5 сега няма как да знаем същото, но да бъдат фаворизирани до небесата е малко несериозно.
Левски 1:3 ЦСКА - този мач го изключвам, тъй като той от момента форма не се влияе.
Черно море 1:0 ЦСКА - мача беше равен, но Черно море извадиха късмет, но каквото и да е ЦСКА загубиха
ЦСКА 2:0 Сливен - срещу 11 футболисти събрани преди два месец какво друго да очакваш.
Да, утре може да победят Ловеч и с 0:3, и с 0:5 сега няма как да знаем същото, но да бъдат фаворизирани до небесата е малко несериозно.
Незнам откъде ,но съм изключително спокоен за тоя мач, Литекс имат проблеми в центъра.СНаложим ли се отначало там, мачът е наш
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Долно уйно
- Контакти:
Според мен единственият проблем на Ловеч ще е натрупаната умора и нищо друго.
Всеки гледам прави сметки без кръчмар и много ми е интересно следното и дали феновете на ЦСКА ще са доволни от този развой?
ЦСКА утре побеждава, но Литекс по някакъв начин ги отстрани за купата и в един миг Левски става шампион, а Литекс печели купата на България.
Това е само хипотетично предположение, защото на теория е възможно, та червените фенове ще са доволни ли от подобно развитие?
И не казвайте, че това не е възможно, това е просто една игра в която всичко е възможно.
Всеки гледам прави сметки без кръчмар и много ми е интересно следното и дали феновете на ЦСКА ще са доволни от този развой?
ЦСКА утре побеждава, но Литекс по някакъв начин ги отстрани за купата и в един миг Левски става шампион, а Литекс печели купата на България.
Това е само хипотетично предположение, защото на теория е възможно, та червените фенове ще са доволни ли от подобно развитие?
И не казвайте, че това не е възможно, това е просто една игра в която всичко е възможно.
- mistreated
- Контакти:
Долно уйно написа:Че ЦСКА играят по-добре през пролетта две мнения няма, но пък и ако разгледаме мачовете им до тук се вижда, че постигнаха успехите срещу отбори които са далече под класата им и същите не са мерило:
Какво значи "къде е сериозно изиграният мач на ЦСКА"? Ами на Литекс къде е? Реално имаха един сериозен мач от началото на полусезон, оня ден срещу Левски. Точно в този мач по мое мнение бяха надиграни. Друг слаб мач на Литекс беше срещу Пирин. Локо Пд за много малко не си тръгна с победата от Ловеч.
ЦСКА имаше 2 много важни и СЕРИОЗНИ мача досега този полусезон и ги спечели безапелационно и двата - дербито с Левски и 1/4 финала срещу Черно море. Далеч съм от мисълта, че ЦСКА е фаворит в Ловеч, но пък в никакъв случай не е обречен.
Мисля, че дали ще има уговорки между двата отбора зависи от това, какво ще направи Левски в Перник. Според мен, ако Левски НЕ спечели мача, то двата двубоя между Литекс и ЦСКА ще се "играят". Но ако сините победят, то размяната е сигурна. Естествено това са само мои размишления....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...